Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τελευταία πράξη στα μπαράζ της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ-Με νίκη πανηγυρίζει την άνοδο ο Άτλαντας

Το 3Χ3 στα μπαράζ θέλει να κάνει η ομάδα του Καρπενησίου επί της Προοδευτικής Λάρυμνας και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Το τελευταίο μας της Β΄ φάσης (2ος Όμιλος) του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον Άτλαντα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/4) στο Χαλκιοπούλειο στην Λαμία και θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι.
Η ομάδα του Καρπενησίου καταγράφει εντυπωσιακή πορεία στα Play Off, όπου μετράει 2 συνεχόμενες νίκες και έχει κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο. Οι παίκτες του Άτλαντα θέλουν να κάνουν το 3Χ3 και να πανηγυρίσουν μέσα στο Χαλκιοπούλειο την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ στην πρώτη τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα.
Η Προοδευτική Λάρυμνας προέρχεται από νίκη απέναντι στα Φάλαρα και θα τα παίξει όλα για όλα, ώστε να επιτύχει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Η Λοκρική ομάδα θέλει επιπλέον νίκη με διαφορά περίπου 10 πόντων, ώστε σε περίπτωση νίκης του Οπούντιου να αφήσει τον Άτλαντα στην 3η θέση του ομίλου. Παίκτης-βαρόμετρο της ομάδας είναι ο Άρης Δάρρας, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Β΄ φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ στον 2ο Όμιλο.
Στις 6 στο κλειστό του Αγίου Κωνσταντίνου και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα του Άτλαντα με την Προοδευτική Λάρυμνας θα αγωνιστούν Οπούντιος Μαρτίνου και Φάλαρα.

Άλλαξε ώρα
Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο θα διεξαχθεί 4 ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2.

Ελπίζουν και τα Φάλαρα
Το άλλο ματς του Ομίλου θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 6 το απόγευμα, όπου θα παίξουν Οπούντιος Μαρτίνου και Φάλαρα. Παρότι τα Φάλαρα έχουν 2 ήττες με νίκη με +10 απέναντι στον Οπούντιο και ήττα της Προοδευτικής εξασφαλίζουν την 2η θέση.

«Αποχωρίστηκε» την Σπερχειάδα
Ο Άτλας στα προηγούμενα δυο ματς είχε παίξει στο κλειστό της Σπερχειάδας. Η ομάδα του Καρπενησίου θα παίξει στην Λαμία και στο Χαλκιοπούλειο και θα αποχωριστεί το «γούρικο» γήπεδο του Άρη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές  της 3ης Αγωνιστικής των Play Off Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (2ος Όμιλος)  27-4-2014 

Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Προοδευτική Λάρυμνας 27-4-2014 Κλειστό ΔΑΚ Λαμίας 14.00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Χρήστος Τσελής (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Κωνσταντίνος Κονδυλόπουλος-Αναστάσιος Κανδηλάρης-Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Λάρκο Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου-Γ.Σ. Τα Φάλαρα 27-4-2014 Κλειστό Αγίου Κωνσταντίνου  18.00
Διαιτητές: Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φωτογραφία Αρχείου