Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι προσθήκες στα ρόστερ των ομάδων του Β΄ τοπικού


Με νέα πρόσωπα θα παραταχτούν οι 4 ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ.
Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μάκη Αναγνωστόπουλο και τον Στέφανο Κοράκη από την Παλαιοκατούνα, όπως και τον Σάκη Ρούσση από το Κεράσοβο. Το Κρίκελλο έκανε κινήσεις εκτός Ευρυτανίας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Πάνο Βλάχο από τον Α.Ο. Βράχας, τον Γιώργο Μανίκα από την Παιανία Μάστρου και τον Γιώργο Αστέρη από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου . Ο Απεραντιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Δημήτρη Γενιτσαρόπουλο από την Κρέντη, ενώ το Γενάρη ενέταξε στο ρόστερ του τον Γιάννη Δαράβαλη από τον Αίολο και τον Πάνο Μπλέντζο από την Παλαιοκατούνα.
Πρωταθλητής των μεταγραφών το Κεράσοβο, το οποίο πήρε τους: Θανάση Φύκα, Αντώνη Τσιμπιδάκη, Γιάννη Χαλκιά (Παλαιοκατούνα), Χρήστο Σεντή, Βαγγέλη Χριστόπουλο (Τυμφρηστός), Πάνο Μαντέκα, Σάκη Θεοχάρη (Άγραφα), Γιάννη Στερόπουλο (Αίολο), ενώ την πρώτη του εγγραφή έκανε ο Βαγγέλης Ζαννιάς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κολλημένος