Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Στην ΕΠΣ Εύβοιας το φετινό Regions Cup-Εκτός 18αδας ο Πασσάς

Η ΕΠΣ Εύβοιας ήταν η νικήτρια στον ελληνικό τελικό του Regions Cup. Επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 της ΕΠΣ Θράκης (1-1 κανονική διάρκεια και η παράταση). Οι Ευβοιώτες θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό όμιλο, που θα γίνει στην Σλοβενία (15-19 Ιουνίου).
Εκεί θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» χώρα, το Σαν Μαρίνο και την Σκωτία. Ο αγώνας έγινε στο Λιτόχωρο Πιερίας την Τετάρτη 30 Απριλίου. Στην αποστολή των δευτεραθλητών ήταν ο Καρπενησιώτης ποδοσφαιριστής της Δόξας Προσκυνητών Πάνος Πασσάς, που ωστόσο δεν συμπεριλήφθη στην 18αδα. Η ομάδα της Θράκης προηγήθηκε στο 28΄ με τον Μουστάκα και ισοφαρίστηκε στο 51΄ από τον Βεζυρτζόγλου. Τεράστια ευκαιρία έχασε στην παράταση το συγκρότημα του κ. Ιωσηφίδη, όταν στο 94΄ την εκτέλεση πέναλτι του Ξενάκη απέκρουσε ο Μόνος σε κόρνερ. Στα πέναλτι ευστόχησαν για τος νικητές οι: Δαρζέντας, Μπισμπικόπουλος, Τσιβίκας και Βεζυρτζόγλου, ενώ την εκτέλεση του Θωμόπουλου απέκρουσε ο Πουλακίδας. Για τους Θρακιώτες σκόραραν οι: Αντωνιάδης, Βάσκος και Μουστάκας. Τα δυο τελευταία χτυπήματα από τους: Τσώνη και Βασιλακάκη απέκρουσε ο MVP πορτιέρο Γιώργος Μόνος.
Το παιχνίδι διεύθυνε η τριάδα των Κοεμτζίδη-Κύφου-Θεοδώρου από τον ΣΔΠ Πιερίας. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης του ίδιου συνδέσμου.

Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΣ Θράκης (Κώστας Ιωσηφίδης): Πουλακίδας,  Σιδηρόπουλος, Βαλσαμής, Προδρομίτης, Κουφιώτης, Τσώνης, Αρχοντής(63΄ Βασιλακάκης), Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν(70΄ Βάσκος), Μουστάκας, Λυκούδης(106΄ Αντωνιάδης)

ΕΠΣ Εύβοιας (Θανάσης Γουρνάς): Μόνος, Κόκκος, Κοκκαλάς, Θωμόπουλος, Μπισμπικόπουλος, Δαρζέντας, Αγραφιώτης(67΄ Μαντάς), Καλοχωρίδης(101΄ Μαστροκώστας), Παριανός(91΄ Τσιβίκας), Βεζυρτζόγλου, Σταματάκος



Φωτογραφίες: kontastaspor.blogspot.gr