Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (26/6)


Αγαπητοί αναγνώστες άλλη μια μέρα του μουντιάλ και είμαστε και σήμερα κοντά σας .Χτες κάναμε το 2 στα 4. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά ματς. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ

 









Θα παλέψουν και οι 2 για ένα μικρό θαύμα, αφού πέρα από την νίκη χρειάζονται και πολλά γκολ. Θα έχουμε ένα ανοιχτό ματς πάμε με τα πολλά γκολ. Μπορεί να έχουμε και όβερ 3.5.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.55

Η.Π.Α-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 









Εδώ έχουμε ένα ματς όπου σε περίπτωση ισοπαλίας και οι 2 ομάδες θα είναι στην επομένη φάση. Ωραία μπάλα στα 2 πρώτα ματς η Η.Π.Α. Πιστεύω μπορεί να βρει ένα γκολ σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τους Γερμανούς.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.95

ΑΛΓΕΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ

 









Εντυπωσίασε στο προηγούμενο ματς η Αλγερία. Παίζει για 2 αποτελέσματα σήμερα και πιστεύω μπορεί να τα καταφέρει. Από την άλλη η Ρωσία και στα 2 ματς, που έδωσε ήταν άτολμη, χωρίς δύναμη και πάθος.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΒΕΛΓΙΟ 

 









Η Νότια Κορέα έχει ακόμη ελπίδες για πρόκριση αρκεί να πάρει το ματς σήμερα. Θα παλέψει σίγουρα το ματς. Το Βέλγιο είναι στους «16» χωρίς να ενθουσιάσει. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ ΒΕΤ 

Αυτά και σήμερα
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου