Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (28/6)


Αγαπητοί αναγνώστες είμαστε και σήμερα μαζί σας. Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων και πλέον είμαστε στην φάση των «16» όπου από δω και πέρα κάθε ματς είναι ο θάνατος σου, η ζωή μου και το παραμικρό λάθος μπορεί να σε βγάλει εκτός θεσμού.
Στο στοιχηματικό κομμάτι κάθε ζευγάρι είναι δύσκολο γιατί όλα τα ματς είναι αμφίρροπα. Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ 

 








Η Βραζιλία πέρασε στην επομένη φάση, αλλά σε κανένα παιχνίδι της δεν εντυπωσίασε. Είναι το φαβορί του ζευγαριού και αν χρειαστεί κάποιο σφύριγμα από την διαιτησία θα το έχει. Πιστεύω με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα περάσει στους «8».Απο την άλλη για την Χιλή η πρόκριση στους «16» αποτελεί τεράστια επιτυχία. Πιστεύω θα παίξουν ελευθέρα και ότι βγει. Πιστεύω το ένα γκολ το έχουν.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.65

ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 

 









Εξαιρετικά δύσκολο ζευγάρι. Η Κολομβία πέρασε πρώτη από τον όμιλο της. Δεν είναι η σπουδαία ομάδα, αλλά είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είναι δεμένη και βγάζει πάθος. Από την άλλη η Ουρουγουάη πέρασε στους «16» αλλά θα έχει την τεραστία απώλεια του Σουάρεζ. Θα γίνει ένα δυνατό ματς με πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, αλλά θα πάμε με τα 2-3 τέρματα.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.97

Αυτά και για σήμερα
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου