Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (29/6)


Αγαπητοί αναγνώστες και σήμερα εδώ. Επαληθευτήκαμε χτες που λέγαμε πόσο δύσκολα είναι τα ματς στους «16», αφού οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να πάνε στους «8».
Εμείς πιάσαμε το 2-3 γκολ στο ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, αλλά χάσαμε το όβερ στο ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ. Πάμε στα σημερινά. 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 

 









2 ομάδες που εντυπωσίασαν στην φάση των ομίλων. Όποια και να περάσει στους «8» σίγουρα θα το αξίζει. Η λογική λέει πως το ματς θα είναι κλειστό, όπως και τα 2 χθεσινά. Εμείς όμως θα εμπιστευτούμε τις καλές επιθετικές γραμμές και των δυο και θα πάμε με την δύσκολη επιλογή του όβερ .
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5 
ΚΟΣΤΑ-ΡΙΚΑ-ΕΛΛΑΔΑ 

 









Έφτασε η στιγμή να πάρουμε θέση για έναν αγώνα της εθνικής μας. Όπως όλοι είδαμε οι Κοσταρικανοί εντυπωσίασαν και βγήκαν πρώτοι στον όμιλο της «φωτιάς». Σφιχτή, δυνατή και με αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή της. Είναι καλή ομάδα, αλλά η εθνική μπορεί να την αντιμετωπίσει. Από την άλλη για την εθνική δεν χρειάζεται να πω εγώ πολλά πράγματα, ο καθένας την ξέρει καλύτερα και από την τσέπη του. Αν ο Σάντος ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα έχουμε πολλές ελπίδες. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στο 90λεπτο.Πιστευω πάντως πως απόψε έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και να πάμε στους «8»
ΠΡΟΤΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Αυτά και για σήμερα
Καλή τύχη σε όλους και φυσικά στην εθνική μας

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου