Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Έφηβοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-Α.Ο. Υμηττού 3-0

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί η ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και επιβλήθηκε με 3-0 του Α.Ο. Υμηττού.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουνίου στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου. Ο ημιτελικός άρχισε στις 19:45 και την ίδια ώρα διεξάγονταν στο κεντρικό γήπεδο και ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Α.Π.Ο. Κερατσίνι.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν το «αφεντικό» της συνάντησης από το πρώτο κιόλας λεπτό και πιο ποιοτική από τον αντίπαλο της έφτασε στην νίκη-πρόκριση χωρίς δυσκολίες. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτό, που είχε καταφέρει και πριν από δυο χρόνια, όταν είχε καταταγεί πρώτη. Δυο τέρματα σημείωσε ο Φλοριάν Μπούτσι, ενώ το σκορ άνοιξε ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος.
Ο Υμηττός γνώρισε για δεύτερη φορά την ήττα από την Ευρυτανική ομάδα. Έδωσε δεύτερο αγώνα μέσα στην ίδια ημέρα, καθώς το πρωί είχε επικρατήσει της Ζοφριάς, κατακτώντας την πρόκριση στην 4αδα. Θα αγωνιστεί για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Η ΕΠΣΕ θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον Ασπρόπυργο(Είχε αναδειχτεί 1ος στον Α΄ Όμιλο) και ο Υμηττός θα παίξει στον μικρό τελικό με το Κερατσίνι.

2/2 με Υμηττό
Οι Ευρυτάνες είχαν επικρατήσει του Υμηττού και στην φάση του ομίλων και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με 3-1 δυο ημέρες νωρίτερα.

Μοίραζε..δώρα


Ο εορτάζων Άρης Σιταράς (Φωτογραφία, Έκλεισε τα 17 του χρόνια ανήμερα του αγώνα) αντί..να δεχτεί, μοίρασε δώρα και συγκεκριμένα έκανε δυο ασίστ.

Τελικός με Ασπρόπυργο
Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο(28-6) στις 9 το πρωί στον μεγάλο τελικό τον Ασπρόπυργο. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Ρέφερι ο Γιαννόπουλος


Το παιχνίδι σφύριξε ο Ευρυτάνας διαιτητής Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος διευθύνει αγώνες των τουρνουά και έχει υπάρξει πριν λίγα χρόνια ρέφερι Super League. Δεν είχε κάποιον βοηθό.

Αθηναϊκός μικρός τελικός
Στον μικρό τελικό θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο το Κερατσίνι με τον Υμηττό, που τέθηκαν αντιμέτωποι και στον ίδιο όμιλο. Αντίθετα Ζοφριά και Δίας από τον Α΄ Όμιλο έμειναν εκτός.

Από το κεφάλι του Βαγγέλη


Στο πρώτο μέρος οι Ευρυτάνες πήραν γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Βαγγέλη Αθανασόπουλου (Φωτογραφία), ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Άρη Σιταρά από τον χώρο του κέντρου.

Δυο γκολ ο Φλοριάν


Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Φλοριάν Μπούτσι (Φωτογραφία). Πέτυχε το 2-0 (Σκορ ημιχρόνου) με σουτ από σέντρα του Βαγγέλη Αθανασόπουλου, ενώ στην επανάληψη τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Άρη Σιταρά.

Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΣ Ευρυτανίας: Γενιτσαρόπουλος Δ., Ράπτης, Φούκας, Λιάγκας, Αντωνίου, Αθανασόπουλος, Σιταράς, Γενιτσαρόπουλος Π., Μπούτσι, Χρυσαφόπουλος Κ., Κουτσοθόδωρος
Αγωνίστηκαν και οι: Χρυσαφόπουλος Χ., Τσάκνης, Μπλέντζος, Πάτρου

Υμηττός: Λώλος, Βασιλείου, Κιαχία, Πρίφτης, Αρχιμανδρίτης, Κάκουρης, Κυλόγλου, Καφαντάρης, Κοθρούλας, Καινούργιος, Καρδαράς
Συμμετείχαν και οι: Χαραλαμπόπουλος, Καμίδης, Σουλιώτης, Τσέρα, Κατσανάκης, Μπαρμάλιας, Κάτζας

Διαιτητής: Γιώργος Γιαννόπουλος















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος