Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Έφηβοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-Α.Ο. Υμηττού 3-1

Δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία στην κατηγορία των εφήβων επιβλήθηκε με 3-1 του Α.Ο. Υμηττού, βάζοντας πλώρη για μια καλή πορεία.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Karpenisi Summer Soccer Cup. Διεξήχθη την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 18:40, αν και ήταν αρχικά προγραμματισμένος για 18:15. Ο αγώνας ήταν για την κατηγορία των εφήβων, που αποτελεί την μεγαλύτερη ηλικιακά του εν λόγω τουρνουά.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας του Γιώργου Χρυσαφόπουλου έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας τον έλεγχο και την υπεροχή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Χατ-τρικ σκόραρε ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Γιος του ενωσιακού τεχνικού), ο οποίος πήρε από το «χέρι» την μικτή.
Ο Υμηττός κατεβαίνει να αγωνιστεί για άλλο ένα τουρνουά στο Καρπενήσι, έχοντας η ακαδημία του παρουσία και σε παλαιότερες διοργανώσεις. Κατάφερε να μειώσει με τον Καφαντάρη και να μπει στο ματς. Αγωνίστηκε στην 11αδα αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1998 και είχε αναπληρωματικούς και ακόμη νεαρότερους αθλητές.

Αργοπορία ιατρού
Ο αγώνας άρχισε με σημαντική καθυστέρηση (περίπου λόγω 20 λεπτά) εξ αιτίας αργοπορίας του ιατρού αγώνα.

Ρέφερι χωρίς βοηθούς 


Ο 31χρονος Λάμπρος Κολοκώτσιος (Φωτογραφία) διεύθυνε την αναμέτρηση χωρίς να έχει βοηθούς. Τα παιχνίδια των εφήβων έχουν διάρκεια 70 λεπτά και συμμετέχουν αθλητές γεννημένοι τα έτη 1996-1998.

Νέο παιχνίδι
Η Ευρυτανική ομάδα θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική τον Α.Π.Ο. Κερατσινίου την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 5 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Προπονητής ο Χρυσαφόπουλος 


Την ΕΠΣΕ καθοδήγησε στην πρώτη της νίκη ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Χρυσαφόπουλος.

Χατ-τρικ «Χρύ» 


Εντυπωσιακός ήταν ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία). Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΕΠΣ Ευρυτανίας πέτυχε και τα 3 γκολ της Ευρυτανικής ομάδας. Το ημίχρονο ήταν 2-0 και οι Αθηναίοι μείωσαν στην επανάληψη με τον Βαγγέλη Καφαντάρη. Ο Χρυσαφόπουλος σκόραρε ακόμη ένα γκολ με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος για το τελικό 3-1.

Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΣ Ευρυτανίας: Γενιτσαρόπουλος Δ., Γενιτσαρόπουλος Π., Φούκας, Λιάγκας, Αντωνίου, Αθανασόπουλος, Κοτρώνης, Μπλέντζος, Σιταράς, Χρυσαφόπουλος Κ., Ράπτης
Αγωνίστηκαν και οι: Τσάκνης, Χρυσαφόπουλος Χ., Κουτσοθόδωρος, Μπούτσι, Πάτρου

Α.Ο. Υμηττού: Λώλος, Αρχιμανδρίτης, Καρδαράς, Βασιλείου, Πρίφτης, Κιαχία, Κακούρης, Κοθρούλας, Κυλόγλου, Καφαντάρης, Καινούργιος
Έπαιξαν και οι: Καρτσιούκας, Προυπάκης, Σουλιώτης, Καμίδης

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος