Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Atletico Panoramatos-Βεντούζα 1-10

Χωρίς να δυσκολευτεί η Βεντούζα ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στο Kasmir Cup, καταβάλλοντας με 10-1 την Atletico Panoramatos.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup και με αυτόν ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα του τουρνουά. Ξεκίνησε στις 11.
Η Atletico έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να διατηρήσει το σκορ σε όσο το δυνατό γινόταν χαμηλότερα επίπεδα. Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στο τουρνουά. Κατάφερε να πετύχει το μοναδικό της τέρμα με τον Πάνο Ζιάκα, που μείωσε σε 1-3.
Η Βεντούζα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων πέτυχε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Κουτσούμπα και τον Ζάχο Πολυτσέρη. Αποτελείται κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές της Δυτικής Φθιώτιδας. Το συγκρότημα του Γιάννη Φλωράκη έχει ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, όντας πιο ενισχυμένη.
Η Atletico αγωνίζεται την Κυριακή 29-6 κόντρα στην Λαγκαδιά, ενώ η Βεντούζα θα παίξει για την 2η αγωνιστική την ίδια ημέρα με την Cross.

Επιστροφή «Κούτσο»


Επανήλθε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ύστερα από τραυματισμό του ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία) της Βεντούζας, ο οποίος αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον ΑΠΟΚ.

Έξτρα ποιότητα

 












Στους τροπαιούχους εντάχτηκαν οι: Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά), Τζίμης Κουτσούμπας, Ζάχος Πολυτσέρης και Βασίλης Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά), προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα.

Πέτυχαν από 4

 












«Ζεστός» μπήκε ο Σπύρος Κουτσούμπας (Φωτογραφία Αριστερά), που ήταν ο περυσινός 2ος σκόρερ της διοργάνωσης. Σημείωσε 4 συνολικά γκολ, όσα και ο κορυφαίος της συνάντησης Ζάχος Πολυτσέρης (Φωτογραφία Δεξιά).


Και φέτος η Atletico
Το Πανόραμα αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά 5Χ5 και φιλοδοξεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πολλές αλλαγές
Οι δυο ομάδες είχαν αρκετούς αναπληρωματικούς στην διάθεση τους. Η Atletico μάλιστα χρησιμοποίησε 11 ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έπαιξε ο Θανάσης Κωτσοκάλης.

Προβάδισμα ασφαλείας



Με 4 τέρματα διαφορά και συγκεκριμένα με 1-5 προηγήθηκε στο πρώτο 25λεπτο η Βεντούζα. Ο Ζάχος Πολυτσέρης από ασίστ του Σπύρου Κουτσούμπα έκανε το 0-1. Ο δεύτερος μετατρέπηκε σε σκορ και διαμόρφωσε το 0-2 από πάσα του Δημήτρη Λυτάκη. Ο Κώστας Λυτάκης τροφοδότησε τον Ζάχο Πολυτσέρη, που «έγραψε» το 0-3, ενώ από λάθος του Γιώργου Καλύβα ο Πάνος Ζιάκας (Φωτογραφία) μείωσε σε 1-3. Ο Γιάννης Φλωράκης βρήκε τον Πολυτσέρη, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα γκολ για το 1-4. Ο προπονητής-παίχτης της Βεντούζας μοίρασε και δεύτερη ασίστ, αυτήν την φορά στον Σπύρο Κουτσούμπα, ο οποίος έκανε το 1-5. Δοκάρια είχαν οι: Σπύρος Κουτσούμπας και Ζάχος Πολυτσέρης.

Ακόμη 5 γκολ


Διατηρώντας τον έλεγχο η Βεντούζα έφτασε στην τελική επικράτησε με 1-10. Ο Τζίμης Κουτσούμπας (Φωτογραφία) χρίστηκε σκόρερ και έκανε το 1-6 από ασίστ του Κώστα Λυτάκη. Με γκολ των: Ζάχου Πολυτσέρη και Σπύρου Κουτσούμπα έγινε το 1-8. Το φινάλε άνηκε στα αδέρφια Κουτσούμπα, πρώτο ο Τζίμης έκανε το 1-9 και εν συνεχεία ο Σπύρος το τελικό 1-10.
Δοκάρια είχαν για τους νικητές οι: Σπύρος Κουτσούμπας (2ο στον αγώνα), Κώστας Λυτάκης και Τζίμης Κουτσούμπας.

Με ωραίο τακουνάκι
Το γκολ της βραδιάς πέτυχε ο Σπύρος Κουτσούμπας, κάνοντας με τακουνάκι το τελικό 1-10.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-5

Συνθέσεις Ομάδων

Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Παπασπύρου, Ζιάκας 1, Ιωάννου Κ., Λάππας, Ντάλλας (Ιωάννου Γ., Μπούρμπος, Ζανιάς, Τρίκας, Αρκουμάνης, Σερμεντζέλης)

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Λυτάκης Κ., Λυτάκης Δ., Πολυτσέρης 4, Κουτσούμπας Σ. 4 (Φλωράκης, Κουτσονίκας, Κουτσούμπας Δ. 2, Καλύβας Β.)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος