Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Βεντούζα-Cross 18-3

Στο «ρελαντί» η Βεντούζα κατέκτησε την 2η νίκη της στο τουρνουά, αφού νίκησε την νεανική Cross με 18-3.
Η συνάντηση έγινε την Κυριακή (29/6) και ξεκίνησε στις 20.50 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Βεντούζα του Γιάννη Φλωράκη χωρίς να πιεστεί και να πιάσει υψηλή απόδοση νίκησε εύκολα τους «πορτοκαλί». Είχε την υπεροχή σε όλο το ματς και όταν ανέβαζε στροφές σκόραρε τέρματα. 7 φορές βρήκε δίχτυα ο ταχύτατος Σπύρος Κουτσούμπας.
Η Cross του Θοδωρή Κατσαρού γνώρισε νέα ήττα, αφού αγωνίστηκε με έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Η νεανική ομάδα κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος, όπου ανοίχτηκε και δέχτηκε αρκετά γκολ από γρήγορες επιθέσεις του αντιπάλου.
Η Βεντούζα έφτασε τους 6 βαθμούς και η Cross παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς πόντο. Την επόμενη (3η) αγωνιστική η Βεντούζα θα αγωνιστεί στις 2 Ιουλίου με την Drink Team και την ίδια μέρα η Cross παίζει με την Selecao.

Την τελευταία στιγμή
Οι παίκτες της Cross κατέφτασαν στο γήπεδο με αργοπορία και οι περισσότεροι ήρθαν ακριβώς την ώρα έναρξης του ματς. Έντονη ήταν η «φημολογία» ότι η ομάδα ίσως να μην κατέβαινε να αγωνιστεί.

Αργοπορία λόγω Ολλανδίας
Το ματς ξεκίνησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση, καθώς οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παρακολουθούσαν την εκτέλεση πέναλτι της Ολλανδίας.


1 αλλαγή
Βεντούζα και Cross είχαν μόλις 1 αναπληρωματικό και κατέβηκαν στο ματς με 6 αθλητές.

Άλλαζαν γκολκίπερ


Ο γκολκίπερ της Βεντούζας Γιώργος Καλύβας απουσίαζε και την εστία της ομάδας υπερασπίστηκαν 4 αθλητές. Στο πρώτο μέρος έπαιξε γκολκίπερ ο Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφόα, Έκατσε κάτω από τα γκολπόστ και στην επανάληψη) και στην επανάληψη οι: Δημήτρης Λυτάκης (Αποβλήθηκε), Γιάννης Φλωράκης και Ζάχος Πολυτσέρης. Έγιναν αρκετές αλλαγές στην θέση του «1» στο δεύτερο μέρος.



7 από Σ. Κουτσούμπα


Ο Σπύρος Κουτσούμπας συνέχισε εντυπωσιακά στο τουρνουά και σκόραρε 7 φορές. Ο παίκτης της Ένωσης 2010 ξεχωρίζει και φέτος με την παρουσία του στο Kasmir Cup.


Με ίδιο «δράστη»


Με μόνιμο σκόρερ τον Σπύρο Κουτσούμπα η Βεντούζα πήρε το προβάδισμα με 7-2 στο πρώτο μέρος. Ο Σπύρος Κουτσούμπας μετά από πάσα του Πάνου Κουτσονίκα από κοντά έκανε το 1-0. Ακολούθησαν δυο γκολ του ίδιου για το 3-0 (Το τελευταίο ήταν από ασιστ του Γιάννη Φλωράκη). Ο Θοδωρής Κατσαρός μετά από γύρισμα του Σπύρου Κουτσούμπα πέτυχε άθελα του αυτογκόλ (4-0). Ο Σπύρος Κουτσούμπας μετά από λάθος του Θοδωρή Κατσαρού (Φωτογραφία) πέτυχε το 5-0, σημειώνοντας «καρέ» πολύ νωρίς. Ο Θοδωρής Κατσαρός μείωσε σε 5-1 για την Cross. Ακολούθησε χαμένο πέναλτι του Πάνου Κουτσονίκα. Ο Αντώνης Τσιμπιδάκης με σουτ που βρήκε πρώτα το δοκάρι έκανε το 5-2. Ο Ζάχος Πολυτσέρης έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Σπύρο Κουτσούμπα και σκόραρε (6-2). Το ημίχρονο έληξε με το 5ο γκολ του Σπύρου Κουτσούμπα που ήρθε από κοντά με διπλή προσπάθεια για το 7-2.

Fair Play από «Κούτσο»


Ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία) της Βεντούζας έκανε μια κίνηση που του αξίζουν εύσημα. Η ομάδα του κέρδισε πέναλτι, αφού ο ρέφερι σε σύγκρουση του Σπύρου Κουτσούμπα και του Γιάννη Φλωράκη καταλόγισε παράβαση μέσα στην περιοχή. Ο Πάνος Κουτσονίκας έκανε κίνηση «Fair Play», στέλνοντας την μπάλα άουτ(!). 


Ευρεία νίκη


Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και βγάζοντας αρκετούς συνδυασμούς η Βεντούζα άνοιξε την διαφορά και πήρε την ευρεία νίκη με 18-3. Ο Κώστας Λυτάκης (Πέρασε μέσα στο δεύτερο μέρος) μετά από πάσα του Γιάννη Φλωράκη πέτυχε το 8-2. Ο Γιάννης Φλωράκης μοίρασε νέα ασιστ στον Πάνο Κουτσονίκα, που διαμόρφωσε το 9-2. Ο Κώστας Λυτάκης σκόραρε μετά από πάσα του Πάνου Κουτσονίκα (10-2). Ο Κώστας Λυτάκης με θεαματικό τακουνάκι πέτυχε το 11-2. Ο Ζάχος Πολυτσέρης πάσαρε στον Γιάννη Φλωράκη (Φωτογραφία Αριστερά), που σκόραρε (12-2). Ακολούθησαν δυο δοκάρια για την Βεντούζα με τους: Γιάννη Φλωράκη και Σπύρο Κουτσούμπα. Ο Δημήτρης Λυτάκης αποβλήθηκε, αφού έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια. Ο Γιώργος Πλεξίδας είχε δοκάρι. Ο Αντώνης Τσιμπιδάκης (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε σε 12-3. Ο Πάνος Κουτσονίκας είχε δοκάρι για την Βεντούζα. Ο Πάνος Κουτσονίκας πέτυχε το 13-3. Ο Σπύρος Κουτσούμπας σκόραρε μετά από πάσα του Γιάννη Φλωράκη (14-3). Μετά από σωρεία ασιστ, ο Γιάννης Φλωράκης χρίστηκε σκόραρε ξανά (15-3). Το 16-3 πέτυχε ο Σπύρος Κουτσούμπας μετά την θεαματική νέα ασιστ του Γιάννη Φλωράκη. Ο Κώστας Λυτάκης έκανε το 17-3 και ο Ζάχος Πολυτσέρης (Φωτογραφία Κέντρο) μετά την πάσα του Πάνου Κουτσονίκα διαμόρφωσε το τελικό 18-3. Η Cross πήρε 1 Time out στο δεύτερο ημίχρονο.

Κόκκινη στο Δ. Λυτάκη


Ο τερματοφύλακας της Βεντούζας Δημήτρης Λυτάκης απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής μετά από σουτ του Αντώνη Τσιμπιδάκη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.


Σκορ Ημιχρόνου: 7-2

Συνθέσεις Ομάδων

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Λυτάκης Κ. 4, Κουτσούμπας Σ. 7, Λυτάκης Δ., Φλωράκης 2, Κουτσονίκας 2 (Πολυτσέρης 2)

Cross (Θοδωρής Κατσαρός): Πουρνάρας, Πλεξίδας, Τσιμπιδάκης 2, Κατσαρός Θ. 1, Κατσίκης (Μάρκης)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος