Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Cross-Drink Team 2-7

Εύκολα έφτασε στην επικράτηση η Drink Team, αφού νίκησε την νεανική Cross με 7-2.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη (25/6) και άρχισε στις 20.50 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Cross του Δημήτρη Κολλημένου αποτελούνταν στην πλειοψηφία της από παίκτες κάτω των 17 ετών και ξεκίνησε άσχημα το ματς, βρισκόμενη από νωρίς πίσω στο σκορ με 3 γκολ διαφορά. Στην συνέχεια βελτιώθηκε στην άμυνα και διατήρησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Η Drink Team του Κώστα Γενιτσαρόπουλου χωρίς να δυσκολευτεί και κάνοντας πολλές και συνεχόμενες αλλαγές πήρε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά. Οι παίκτες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος, αφού ξεκίνησε ιδανικά το ματς για αυτούς. «Καρέ» σημείωσε ο Κώστας Σταμούλης, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική η Cross θα παίξει την Κυριακή (29/6) με την Βεντούζα και η Drink Team την ίδια μέρα με την Λαγκαδιά.

Νεανική ομάδα
Η Cross αποτελείται από παίκτες κάτω των 17 ετών με εξαίρεση τον Αντώνη Τσιμπιδάκη, τον Γιώργο Μάρκη και τον προπονητή-παίκτη Δημήτρη Κολλλημένο.

«Καρέ» Σταμούλη


Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Κώστας Σταμούλης της Drink Team που σκόραρε 4 φορές βάζοντας γκολ με δυνατά σουτ. Ο 24χροος Σταμούλης είναι ο 3ος παίκτης της φετινής διοργάνωσης που σκοράρει 4 φορές.


Αποθέωση Γαλανού


Ο Γιάννης Γαλανός της Drink Team αποθεώθηκε από τους θεατές κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο ο παίκτης των «γαλάζιων» δεν τους αποζημίωσε, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει.



Δυο ματς


Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία) της Drink Team αγωνίστηκε σε 2ο ματς την ίδια μέρα, καθώς προηγουμένως είχε παίξει στον αγώνα της μικτής Ευρυτανίας με τον Υμηττό.

Συμμετοχή Σκοτίδα


Ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής Θωμάς Σκοτίδας αγωνίστηκε με την Drink Team και πέτυχε 1 τέρμα. Ο Άλλοτε αμυντικός του Απεραντιακού και της Αγίας Τριάδας αγωνίζεται στην Α΄ Φθιώτιδας με την Βράχα, καθώς διάμενε στην Λαμία.

Αιφνιδίασε  τον αντίπαλο

 












Η Drink Team μπήκε με «φόρα» στο ματς και από πολύ νωρίς πήρε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 0-4. Η Cross ανέβηκε και μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο σε 1-4. Ο Κώστας Σταμούλης άνοιξε το σκορ (0-1) και ο Κώστας Αρκουμάνης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από ασιστ του Βασίλη Σταμούλη έκανε το 0-2. Ο Κώστας Σταμούλης με μακρινό σουτ «έγραψε» νωρίς το 0-3. Ο Θωμάς Σκοτίδας είχε δοκάρι. Ο Κώστας Σταμούλης με δυνατό σουτ από μακριά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Ο Αντώνης Τσιμπιδάκης (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε για την Cross σε 1-4.


Εύκολα στο τελικό 7-2

 












Κατεβάζοντας αρκετά την απόδοση της η Drink Team έφτασε εύκολα στο τελικό 2-7. Ο Ταξιάρχης Καλύβας με σουτ μέσα από ασιστ του Κώστα Σταμούλη πέτυχε το 1-5. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος είχε δοκάρι για την Drink Team. Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία Αριστερά) με «κομπίνα» στο φάουλ μετά από πάσα του Δημήτρη Κατσίκη έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Στάθη Φακίτσα μειώνοντας σε 2-5 και πετυχαίνοντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ της φετινής διοργάνωσης. Ο Ταξιάρχης Καλύβας εκτέλεσε γρήγορα το κόρνερ από αριστερά και ο Θωμάς Σκοτίδας (Φωτογαφία Δεξιά) με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-5, καθώς ο γκολκίπερ Κώστας Πουρνάρας ήταν εκτός εστίας. Ο Κώστας Σταμούλης έκλεισε ιδανικά το ματς πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό του τέρμα με δυνατό σουτ (2-7).

Σκορ Ημιχρόνου: 1-4

Συνθέσεις Ομάδων

Cross (Δημήτρης Κολλημένος): Πουρνάρας, Κατσαρός Θ., Τσιμπιδάκης 1, Μάρκης, Πλεξίδας 1 (Κατσαρός Λ., Κατσίκης, Κολλημένος)

Drink Team (Κώστας Γενιτσαρόπουλος): Φακίτσας, Αρκουμάνης 1, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης Β., Σταμούλης Κ. 4 (Σκοτίδας 1, Γαλανός, Λιάγκας, Καλύβας 1, Αθανασόπουλος)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος