Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Dolce Café-Είθισται Café 3-1

Το Dolce κέρδισε το ντέρμπι των καφετεριών, καθώς κατέβαλλε το Είθισται με 3-1.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/6) και άρχισε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Dolce Café του Νεκτάριου Καρδαμπίκη πήρε την 2η νίκη του στο τουρνουά σε ένα δυνατό ντέρμπι. Η ομάδα έκανε αρκετά καλό δεύτερο μέρος και χάρης τον Κώστα Καλύβα (Σκόραρε 2 γκολ) έφτασε στην σημαντική νίκη που ανεβάζει την ομάδα ψυχολογικά και βαθμολογικά. Δεν αγωνίστηκαν οι: Κώστας Τσιλίκας και Ταξιάρχης Χρυσικός.
Το Είθισται Café του Δημήτρη Ίβρου παρά την αξιόλογη προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο βαθμό. Ισοφάρισε με τον Νίκο Κορέντζελο στο δεύτερο 25λεπτο, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το «Χ».
Το Dolce βρίσκεται στην 1η θέση με 6 βαθμούς και το Είθισται στην 3η θέση με 3 βαθμούς. Την επόμενη (3η) αγωνιστική ο Dolce θα παίξει την Δευτέρα (30/6) με την Huachipato και το Είθισται με την Δυτική Φθιώτιδα την ίδια μέρα.

Ντέρμπι καφετεριών
Η 4η μέρα του τουρνουά 5Χ5 ολοκληρώθηκε με ντέρμπι καφετεριών. Το Dolce αναδείχτηκε νικητής, αφού νίκησε το Είθισται με 3-1.

«Έσπασε» τα δοκάρια


Ο περσινός πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) έκανε ντεμπούτο στην φετινή διοργάνωση. Ο «Μπάκα» παίζει φέτος στο Dolce και αγωνίζεται στην 3η διαφορετική ομάδα στην διοργάνωση και είχε 3 δοκάρια. Μάλιστα το 1 από αυτά ήταν σε εκτέλεση πέναλτι.

Ντεμπούτο του ιδιοκτήτη


Για το Είθισται την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά έκανε ο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών της καφετέριας Ντίνος Τσούκος (Φωτογραφία).

Κλήρωση(!) για τα διακριτικά
Οι δυο ομάδες είχαν σχεδόν ίδιο χρώμα εμφανίσεις και τελικώς μετά από κλήρωση(!) διακριτικά φόρεσε η ομάδα Ειθίσται. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις συνήθως διακριτικά φοράει ο τυπικά γηπεδούχος, ωστόσο στο Kasmir Cup δεν έγινε κάτι τέτοιο.


Το χαμηλότερο σκορ
Τα μόλις 4 γκολ που σημειώθηκαν αποτελούν για φέτος την αρνητικότερη επίδοση μετά από 4 ημέρες τουρνουά.

Κλειστό ματς


Δυνατό και κλειστό ματς έγινε στο πρώτο μέρος, όπου το Dolce στα σημεία προηγήθηκε με 1-0. Ο Άλεξ Μπακαλίδης είχε δυνατό σουτ-«κεραυνό» στο αντίπαλο δοκάρι. Το γκολ για το Dolce πέτυχε ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία).  

Κίτρινη…και διαμαρτυρίες για κόκκινη


Σε σουτ του Δημήτρη Ίβρου του Είθισται το οποίο είχε πορεία προς το τέρμα ο γκολκίπερ Πάνος Βλάχος (Φωτογραφία) απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Ο ρέφερι Βασίλης Λάμπρου τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον γκολκίπερ και όχι με την κόκκινη. Οι παίκτες του Είθισται διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή. Για 1 λεπτά την εστία του Dolce υπερασπίστηκε με επιτυχία ο Βασίλης Λέντζος.



Με Καλύβα στην νίκη

 












Το Dolce χάρης την εμφατική εμφάνιση του Κώστα Καλύβα (Φωτογραφία Αριστερά) έφτασε στην νίκη με 3-1 παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων που είχαν ισοφαρίσει στο ματς. Μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Πάνου Βλάχου, ο Νίκος Κορέντζελος (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισε σε 1-1. Ο Άλεξ Μπακαλίδης είχε δοκάρι μετά από πάσα του Κώστα Καλύβα. Ακολούθησε το χαμένο πέναλτι του Άλεξ Μπακαλίδη. Ο Κώστας Καλύβας, όταν ο αντίπαλος έπαιζε με 4 παίκτες σκόραρε μετά από ασιστ του Σάκη Τσιλίκα (2-1). Το τελικό 3-1 πραγματοποίησε όμορφα ο Κώστας Καλύβας όταν η ομάδα του έπαιζε με 3 παίκτες (Κίτρινη σε Λέντζο).


Χαμένο πέναλτι


Ο Δήμος Αθανασίου καταλόγισε πέναλτι πάνω στον Δημήτρη Τσιλιμέκη για σπρώξιμο του Δημήτρη Ίβρου (Φωτογραφία). Ο παίκτης του Είθισται αντίκρισε και την κίτρινη, η οποία αρχικά είχε υποδειχτεί στον πορτιέρο Νίκο Λαθύρη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Άλεξ Μπακαλίδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Νίκου Λαθύρη. Ο παίκτης του Βελουχίου είχε για 3η φορά δοκάρι στο ματς. Το πέναλτι αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες του Είθισται. 



1 Κίτρινη


Ακόμη μια κίτρινη στο ματς είχαμε στο δεύτερο μέρος. Αυτή την φορά εκτός αγώνα για 1 λεπτό πέρασε ο Βασίλης Λέντζος (Φωτογραφία) του Dolce.


Σκορ Ημιχρόνου: 1-0

Συνθέσεις Ομάδων

Dolce Café (Νεκτάριος Καρδαμπίκης): Βλάχος, Λέντζος, Καλύβας 2, Τσιλιμέκης Δ., Καρδαμπίκης (Φούκας, Τσιλίκας Α. 1, Μπακαλίδης)

Είθισται Café (Δημήτρης Ίβρος): Λαθύρης, Ίβρος, Τσιούμας, Ζαλοκώστας, Κορέντζελος Ν. 1 (Μπουμπουρής, Καλτσής, Τσούκος)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος