Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αργυρό για τα Juniors της Ακαδημίας-Στον τελικό οι Καρπενησιώτες παμπαίδες


Πολύ καλή παρουσία έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, οι οποίοι στο τουρνουά ακαδημιών Karpenisi Summer Soccer Cup συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Μάλιστα οι πιτσιρικάδες των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα θα καταταχτούν στο βάθρο και στις δυο κατηγορίες που συμμετείχαν.
Την Παρασκευή 27 Ιουνίου οι Juniors της Ακαδημίας ηττήθηκαν με 4-2 από την Κόρινθο στο εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας. Σκόραραν οι: Παναγιώτης Μπίκας και Γιάννης Τσούκας, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας στην διοργάνωση. Έτσι έχασαν την πρωτιά, αλλά τερμάτισαν στην 2η θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε. Μαλεσίνας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 και έχοντας ως σκόρερ τον Γιάννη Τσούκα.
Η Καρπενησιώτικη ακαδημία στο παμπαιδικό κέρδισε στον ημιτελικό το απόγευμα στις 18:30 με 2-0 το Ίλιον, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Θανάσης Τριανταφύλλου και Γιώργος Σερπάνος. Στον τελικό, που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου(28-6) στις 10:15 θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο είχαν κερδίσει στην φάση των ομίλων με 4-3.     































                         
Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος