Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παρτουζάν-Never Fold 3-5

Άρχισε με νίκες τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup η Never Fold, που έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα από το πρώτο 25λεπτο επιβλήθηκε με 5-3 της Παρτουζάν.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου, άρχισε στις 18:30 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής(Γ΄ Όμιλος) του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Παρτουζάν είχε ελάχιστες λύσεις στην διάθεση της, καθώς απουσίαζαν 3 συνολικά παίχτες της. Αγωνίστηκε με αποστολή μόλις 5 ατόμων. Έκανε ένα αρκετά κακό πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη βελτιώθηκε και πλησίασε στο σκορ, κάνοντας αξιοπρεπή εμφάνιση. Οι «κόκκινοι» του Χάρη Κουτσουπιά θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «8».
Η Never Fold αγωνιζόμενη υπό τις οδηγίες του Χρήστου Λιάγκου έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, προηγήθηκε με 4-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τους πρώτους της 3 βαθμούς. Κορυφαίος, σημειώνοντας 3 συνολικά γκολ ήταν ο Πολυχρόνης Λιάγκος. Εμπειρία προσδίδουν οι προπονητές Χρήστος Καλαμπάκας και Δημήτρης Τσιγαρίδας.
Η Παρτουζάν θα παίξει για την 2η αγωνιστική με τους Φοιτητές την Κυριακή 29-6, ενώ οι νικητές «κοντράρονται» δυο ημέρες νωρίτερα(27-6) με την Abalencia.

Με έναν διαιτητή
Ο αγώνας διεξήχθη για πρώτη φορά με παρουσία ενός μόνο διαιτητή και αυτός ήταν ο Βασίλης Λάμπρου.

Μόλις 5
Οι «κόκκινοι» είχαν στην διάθεση τους μόλις 5 ποδοσφαιριστές και η κόπωση έπαιξε καθοριστικό ρόλο

Προπονητής ο Χ. Λιάγκος


Την Never Fold καθοδήγησε στην νίκη ο Χρήστος Λιάγκος, ο οποίος δεν αγωνίζεται στο τουρνουά λόγω τραυματισμού. Για την Παρτουζάν απουσίαζε ο coach Νίκος Καμαρέτσος.

Με φανέλες Εθνικής


Οι νικητές αγωνίστηκαν με τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίες φαίνεται ότι φέρνουν επιτυχίες!.

Χατ-ρικ Πολυχρόνη


Καλύτερος παίχτης για τους «γαλανόλευκους» ήταν ο Πολυχρόνης Λιάγκος (Φωτογραφία). Ο ποδοσφαιριστής της Never Fold σημείωσε 3 γκολ συνολικά.

Επιστροφή σε τουρνουά
Η Never Fold επέστρεψε στο Kasmir Cup, ύστερα από το πρώτο τουρνουά, στο οποίο είχε λάβει ξανά μέρος, φτάνοντας ως τους «8».

Άνετο προβάδισμα

 












Με 0-4 προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Ο Πολυχρόνης Λιάγκος έκανε το 0-1 και ο Δημήτρης Ζήκας (Φωτογραφία Αριστερά) διπλασίασε τα τέρματα της Never Fold. Ο Λιάγκος από ασίστ του Χρήστου Κοσμά «έγραψε» το 0-3, ενώ ο Δημήτρης Τσιγαρίδας (Φωτογραφία Δεξιά), ύστερα από τροφοδότηση του Πολυχρόνη Λιάγκου πραγματοποίησε το 0-4. Διπλό δοκάρι είχε ο Χρήστος Καλαμπάκας.






Fair Play νικητών
Ο Γιάννης Γιαννής και ενώ το σκορ ήταν 0-1 τραυματίστηκε και πέρασε για λίγο εκτός γηπέδου, δεχόμενος την ιατρική βοήθεια από τον Θύμιο Κολοκύθα. Προς τιμήν της η Never Fold απέσυρε έναν παίχτη και έπαιξε μέχρι να επανέλθει ο Γιαννής και αυτή με 4 παίχτες.



Βελτίωση «κόκκινων»
 

Καλύτερη αγωνιστική εικόνα είχαν οι παίχτες της Παρτουζάν στο 2ο 25λεπτο, όπου σημείωσαν τα 3 τους τέρματα. Ο Γιάννης Γιαννής (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 1-4 από ασίστ του Χάρη Κουτσουπιά, ενώ με κεφαλιά του Δημήτρη Θεοδωρογιάννη (Φωτογραφία Κέντρο) από κόρνερ του Γιαννή «γράφτηκε» το 2-4. Ο Πολυχρόνης Λιάγκος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Χρήστου Κοσμά και πραγματοποίησε το 2-5, ενώ το τελικό 3-5 διαμόρφωσε με ωραίο σουτ ο Βασίλης Μαυρογόνατος (Φωτογραφία Δεξιά). Αυτοδοκάρι είχε ο Γιάννης Γιαννής και δοκάρι οι: Δημήτρης Ζήκας και Πολυχρόνης Λιάγκος, ο οποίος τιμωρήθηκε και με κίτρινη κάρτα.


Σκορ Ημιχρόνου: 0-4

Συνθέσεις Ομάδων

Παρτουζάν (Χάρης Κουτσουπιάς): Καμαρέτσος Ι., Κουτσουπιάς, Θεοδωρογιάννης 1, Μαυρογόνατος 1, Γιαννής 1

Never Fold (Χρήστος Λιάγκος): Λιάγκος Β., Τσιγαρίδας 1, Κοσμάς, Λιάγκος Π. 3, Αθανασιάς(Ζήκας 1, Καλαμπάκας)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος