Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Φοίνικας-Remal Madrid 5-4

Σε αγώνα γκραν-γκινιόλ ο έμπειρος Φοίνικας ήταν ο τελικός νικητής και επικράτησε στα σημεία με 5-4 της Remal Madrid
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27-6. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup (3ος Όμιλος) και άρχισε στις 20:50.
Ο Φοίνικας έχει ένα αρκετά δυνατό σύνολο, το οποίο μετά την ήττα της πρεμιέρας κατάφερε να ανατρέψει δυο φορές το εις βάρος του σκορ και να πάρει την σπουδαία νίκη. Οι τρεις πρώτοι βαθμοί της ομάδας αναμένεται να αποβούν καθοριστικοί στην έκβαση της πρόκρισης στους «16». Χατ-τρικ σημείωσε ο Μάκης Τριανταφύλλου, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Δόσης.
Η Remal Madrid από την δική της μεριά τα έχει ξανά με την ατυχία της. Είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες μη καταφέρνοντας να διατηρήσει το υπέρ της σκορ. Οι «Ισπανοί» έχουν 0/2 και τα επόμενα παιχνίδια είναι άκρως καθοριστικά. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν και αυτήν την φορά ο Χρήστος Κατσαρής.
Για την 3η αγωνιστική ο Φοίνικας θα παίξει με την Never Fold την Τρίτη 1 Ιουλίου, ενώ μια ημέρα αργότερα τα «Ρεμάλια» θα αγωνιστούν κόντρα στην Παρτουζάν.

Την τελευταία στιγμή
Ο Φοίνικας συμπληρώθηκε λίγα λεπτά πριν την σέντρα του παιχνιδιού, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μόλις 4 ποδοσφαιριστές.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι
Ο αγώνας είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ, ένταση και πολλές κίτρινες κάρτες. Ήταν ίσως ο πιο ενδιαφέρον στις 5 πρώτες ημέρες του τουρνουά.

Ήταν ξανά στις λεπτομέρειες
Τα «Ρεμάλια» ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με ένα γκολ διαφορά.

Χατ-τρικ Μάκη Τριανταφύλλου


Πολύ καλός ήταν ο Μάκης Τριανταφύλλου. Ο 31χρονος προπονητής-παίχτης του Φοίνικα σημείωσε 3 από τα 5 γκολ των νικητών.


Εντυπωσιακό ντεμπούτο Δόση


Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο πορτιέρο Βασίλης Δόσης. Έκανε ντεμπούτο με τους νικητές και είχε στο ενεργητικό του εξαιρετικές και σωτήριες επεμβάσεις. Ο Λάμπρος Διώτης, που είχε καλύψει την εστία της ομάδας κόντρα στην Abalencia αγωνίστηκε στην άμυνα.

Καινούργιες εμφανίσεις


Με τις νέες τους φανέλες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές των ηττημένων.

Και πάλι Κατσαρής


Του σκοραρίσματος των «Μαδριλένων» ηγήθηκε ξανά ο Χρήστος Κατσαρής, που βρήκε δίχτυα δυο φορές συνολικά.


Μπροστά με ανατροπή

 












Παρότι η Remal προηγήθηκε με 0-2 ο Φοίνιξ ανέτρεψε το σκορ και βρέθηκε μπροστά με 3-2. Ο Χρήστος Κατσαρής από ασίστ του Κώστα Λελούδη (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 0-1, ενώ ο τελευταίος διαμόρφωσε το 0-2. Ο Μάκης Τριανταφύλλου μείωσε σε 1-2 και ο Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισε σε 2-2. Με ωραίο σουτ του Τριανταφύλλου από αριστερά, ύστερα από μπαλιά του Νίκου Κωστή «γράφτηκε» το 3-2 για την ολική ανατροπή. Στα highlight του αγώνα το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, που έκανε ο Κώστας (Χ) Γραμματίκας, το οποίο πέρασε άουτ.

Η..μπίλια στον Φοίνικα

 












Η πρωτοπορία πέρασε και από τα δυο χέρια, αλλά τελικώς οι τυπικά γηπεδούχοι «χαμογέλεσαν». Ο Χρήστος Κατσαρής ισοφάρισε σε 3-3, ενώ με ωραίο τέρμα ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία Δεξιά) και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι έκανε το 3-4. Με δυνατό σουτ του Κώστα Μπούκα (Φωτογραφία Αριστερά) ο Φοίνιξ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Μάκης Τριανταφύλλου ολοκλήρωσε το προσωπικό του show και πέτυχε το 3o του γκολ για το 5-4 από ασίστ του Κ.(Χ) Γραμματίκα. Ο Χρήστος Κατσαρής είχε δοκάρι με απευθείας κόρνερ(!), ενώ δοκάρι είχε και ο Φοίνικας με τον Κώστα Μπούκα και τον Μάκη Τριανταφύλλου


Κίτρινη Μπισμπίκη & Ράπτη

 












Με την κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ξανά ο Δημήτρης Μπισμπίκης (Φωτογραφία Αριστερά) για σκληρό μαρκάρισμα στον Κώστα Γραμματίκα του Χρήστου. Την ίδια τύχη είχε στο δεύτερο 25λεπτο ο τερματοφύλακας και συμπαίχτης του Πάνος Ράπτης (Φωτογραφία Δεξιά), με τον Πάνο Ζωχάκη να κάθεται για λίγο κάτω από τα γκολπόστ.



Αψιμάχησαν Κωστής-Ζωχάκης

 












Λογομάχησαν έντονα μετά από ένα φάουλ ο Νίκος Κωστής (Φωτογραφία Αριστερά) του Φοίνικα και ο Πάνος Ζωχάκης (Φωτογραφία Δεξιά) της Remal. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και οι δυο με την κίτρινη κάρτα.



Σκορ Ημιχρόνου: 4-3

Συνθέσεις Ομάδων

Φοίνικας (Μάκης Τριανταφύλλου): Δόσης, Διώτης, Γραμματίκας Κ.(Χ) 1, Τριανταφύλλου 3, Κωστής (Γραμματίκας Κ. του Ε., Μπούκας 1)

Remal Madrid (Πάνος Ζωχάκης): Ράπτης, Κατσαρης 2, Δαράβαλης 1, Λελούδης 1, Μπισμπίκης (Ζωχάκης, Μάρκης)

Διαιτητές: Δήμος Αθανασίου& Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος