Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Λαγκαδιά-Selecao 1-18

«Σκόρπισαν» τους αντιπάλους τους οι «Βραζιλιάνοι» της Selecao, που συνέτριψαν την Λαγκαδιά με 18-1.
Το ματς διεξήχθη  την Τετάρτη(25/6) και ξεκίνησε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Λαγκαδιά του Κώστα Τσιάκα δεν μπόρεσε να κοντράρει έναν αρκετά ισχυρότερο αντίπαλο και εκτέθηκε αρκετές φορές στην άμυνα της. Οι παίχτες της ήταν μαχητικοί και προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να αποφύγουν την «συντριβή». Το μοναδικό τέρμα της ομάδας πέτυχε ο Γιώργος Χαντζόπουλος.
Η Selecao του Δημήτρη Κουρλού με το «καλημέρα» ενθουσίασε και ήταν η ομάδα που ξεχώρισε μέχρι στιγμής με την παρουσία της στην φετινή διοργάνωση. Έπαιξε απλό, γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο, «σκορπώντας» τον αντίπαλο. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος πέτυχε 8 τέρματα και τέθηκε επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική η Λαγκαδιά θα αναμετρηθεί την Κυριακή(29/6) με την Drink Team και η  Selecao θα παίξει την ίδια μέρα με την Atletico Panoramatos.

Έπεισε με το «καλημέρα»
Η Selecao με το «καλημέρα» έδειξε θετικά δείγματα γραφής, με τους ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται με κλειστά τα μάτια και να είναι απλοί και αποτελεσματικοί. Παράλληλα το σκορ τους επέτρεψε να προσφέρουν και θέαμα ανά διαστήματα.

«8σφαιρο» ο «Κάτσα»


Ο 25χρονος Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Δομοκού Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία) έπαιξε με την Selecao, βάζοντας 8 τέρματα. Ο «Κάτσα» τέθηκε επικεφαλής του πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης.


Το μεγαλύτερο σκορ
Το 1-18 είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο σκορ της φετινής διοργάνωσης.

Όλοι σε ομάδες
Όλοι οι «Βραζιλιάνοι» αγωνίζονται σε ομάδες της Α΄ Ευρυτανίας πλην του Κατσαδούρου που έπαιζε Γ΄ Εθνική.

Οι «Βραζιλιάνοι»
Στις όμορφες φανέλες της Selecao αναγραφόταν ονόματα διασήμων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών.

Μεγάλες διαφορές


Σε αντίθεση η ομάδα της Λαγκαδιάς είχε μόνο τον Κυριάκο Μπάμπε (Φωτογραφία) του ΑΠΟΚ με συμμετοχή στην Α΄ Ευρυτανίας. Η Λαγκαδιά κατεβαίνει και φέτος στο τουρνουά ως μια παρέα και μετέχει για 2η χρονιά στο Kasmir Cup.

Χωρίς δυσκολία

 
Η «Βραζιλία» κυριάρχησε κατά κράτος στο πρώτο μέρος και εύκολα έφτασε στο 1-9.  Ο Δημήτρης Κατσαδούρος μετά από κόρνερ του Δημήτρη Κουρλού πέτυχε το 0-1. Ακολούθησαν γκολ του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου και του Δημήτρη Κατσαδούρου (0-3). Ο Δημήτρης Κουρλός είχε δυο δοκάρια για την Selecao και άλλο 1 ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Ο Γιώργος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε για την Λαγκαδιά σε 1-3. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε το 1-4 και στην συνέχεια είχε προσπάθεια στο αντίπαλο δοκάρι. Ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από ασίστ του Δημήτρη Κατσαδούρου πραγματοποίησε το 1-5. Ο στόπερ του ΑΠΟΚ Φαρμάκης σκόραρε και το 1-6 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φώτη Ζαχαράκη. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) έκανε το 1-7 μετά από πάσα του Δημήτρη Κουρλού. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος με δυο προσωπικά γκολ (Το 2ο από πάσα του Κουρλού) διαμόρφωσε το 1-9 του ημιχρόνου.



Κίτρινη σε Παινέση


Στο τελευταίο λεπτό του 1ου μέρους ο γκολκίπερ της Λαγκαδιάς Γιάννης Παινέσης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για φάουλ εκτός περιοχής στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο. Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε για λίγο ο Γιώργος Χαντζόπουλος.   


Και…σάμπα


Η  Selecao χόρεψε «σάμπα» στο δεύτερο μέρος και έπαιζε μόνη της, σκοράροντας ακόμη 9 γκολ για να φτάσει στο 1-18 επί της Λαγκαδιάς. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος μετά από πάσα του Χρήστου Γενιτσαρόπουλου πέτυχε το 1-10. Ο «Κάτσα» σκόραρε και το 11ο γκολ της ομάδας του, παίζοντας πρώτα όμορφα το 1-2 με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο. Ο «Πελέ» Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος στην συνέχεια είχε δοκάρι και σκόραρε με όμορφο τρόπο το 1-12. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος πέτυχε 2 απανωτά γκολ με το δεύτερο να προέρχεται από ασιστ του Φώτη Ζαχαράκη (1-14). Ο Φώτης Ζαχαράκης (Φωτογραφία) αμαρκάριστος εύκολα έκανε το 1-15. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος σκόραρε για 8η φορά στο ματς για το 1-16. Ο Πάνος Ράπτης είχε δοκάρι για την Selecao. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος μετά από ασιστ του Φώτη Ζαχαράκη έκανε το 1-17 και ο Φώτης Ζαχαράκης πέτυχε το τελικό 1-18.

Γκολάρα «Πελέ»


Με εξαιρετικό γυριστό σουτ ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) πέτυχε το 1-12, το οποίο ήταν και το κορυφαίο γκολ της συνάντησης.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-9

Συνθέσεις Ομάδων

Λαγκαδιά (Κώστας Τσιάκας): Παινέσης, Χαντζόπουλος 1, Μπάμπε, Μουτσούλας, Πεταρούδης (Τσιάκας Κ., Τσιάκας Δ., Κατσαρός)

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Κατσαδούρος 8, Φαρμάκης 2, Κουρλός, Γενιτσαρόπουλος Α. 5 (Ράπτης, Γενιτσαρόπουλος Χ. 1, Ζαχαράκης 2)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος