Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Selecao-Atletico Panoramatos 16-1

Νέα ευρεία νίκη για τους «Βραζιλιάνους» της Selecao, που επικράτησαν της Athletico Panoramatos με 16-1.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/6) και άρχισε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Selecao του Δημήτρη Κουρλού συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά και εύκολα κατέκτησε την 2η νίκη της στο τουρνουά. Οι «Βραζιλιάνοι» είχαν σε μεγάλη μέρα ξανά τον Δημήτρη Κατσαδούρο, που πέτυχε 8 τέρματα.
Η Atletico Panoramatos του Σπύρου Γαλάνη έπαιξε ξανά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και δεν κατάφερε να αποφύγει την βαριά ήττα. Η ομάδα έπαιξε δυνατά, ήταν μαχητική, ωστόσο υπήρξε τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Selecao και Atletico.
Η Selecao έφτασε τους 6 βαθμούς και η Atletico Panoramatos παρέμεινε στην τελευταία θέση μαζί με Λαγκαδιά και Cross χωρίς βαθμό. Την επόμενη (3η) αγωνιστική η Selecao θα παίξει την Τετάρτη (2/7) με την Cross και η Atletico Panoramatos την ίδια μέρα με την Λαγκαδιά.

Ολοκληρώθηκε η 2η
Με την βραδινή αναμέτρηση των δυο ομάδων ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του Kasmir Cup.

8 ξανά ο «Κάτσα»


Ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία) της Selecao σκόραρε και σε αυτό το ματς 8 τέρματα, συνεχίζοντας εντυπωσιακά στο τουρνουά. Έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στην διοργάνωσης 16 φορές (!)


Γκολκίπερ Κ.Ιωάννου & Αρκουμάνης

 












Την εστία της Atletico υπερασπίστηκε στο πρώτο μέρος ο Κώστας Ιωάννου (Φωτογραφία Αριστερά) και στην επανάληψη ο Χρήστος Αρκουμάνης (Φωτογραφία Δεξιά). Ο πρώτος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Athletico.

Ξανα…κλήρωση
Οι δυο ομάδες είχαν ίδιου χρώματος εμφανίσεις και έγινε για ακόμη μια φορά κλήρωση για το ποια ομάδα θα φορούσε διακριτικά. Τελικώς τα διακριτικά φόρεσε η Athletico.


Πρώτη για 2

 












Για το Πανόραμα δυο ποδοσφαιριστές ντεμπούταραν στο φετινό τουρνουά. Πρόκειται για τον Κώστα Τσίγκα (Φωτογραφία Αριστερά) και τον Θανάση Κωτσοκάλη (Φωτογραφία Δεξιά).

Είχε «κέφια»


Με τον Δημήτρη Κατσαδούρο να έχει ξανά «κέφια» οι «Βραζιλιάνοι» προηγήθηκαν με 8-0 της Atletico. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος μετά από λάθος της άμυνας έκανε το 1-0. Ο ίδιος με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0. Ο Ζανιάς είχε δοκάρι για την Atletico. Μετά από πάσα του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου ,ο Δημήτρης Κατσαδούρος έκανε το 3-0. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος σκόραρε μετά από ασιστ του Δημήτρη Κατσαδούρου (4-0). Μετά από λάθος του Κώστα Τσίγκα, ο Δημήτρης Κατσαδούρος εύκολα πέτυχε το 5-0. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Μετά από πάσα του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου, ο αδερφός του Χρήστος (Φωτογραφία) σκόραρε το 7-0. Η Selecao είχε δυο διαδοχικά δοκάρια με τους Δημήτρη Κατσαδούρο και Χρήστο Γενιτσαρόπουλο. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος μετά από πάσα του Δημήτρη Κουρλού πέτυχε το 8-0. Ο Γιώργος Ιωάννου αποβλήθηκε για το Πανόραμα.

Κόκκινη σε Ιωάννου


Ο Γιώργος Ιωάννου της Atletico Panoramatos αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον Δήμο Αθανασίου, διότι εξύβρισε τα Θεία.

Πήρε τα Time
Η Atletico πήρε ένα Time Out σε κάθε ημίχρονο. Η κάθε ομάδα δικαιούται από 1 Time Out σε κάθε ημίχρονο.

Άλλα…8


Άλλα 8 γκολ μας επεφύλαξε το δεύτερο μέρος για την ομάδα της Selecao που έφτασε στο τελικό 16-1. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο διαμόρφωσε το 9-0. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) με δυνατό σουτ έκανε το 10-0. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος άλλαξε με τον Δημήτρη Κουρλό και από κοντά εύκολα έκανε το 11-0. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος με σουτ, που βρήκε και στον Πάνο Ζιάκα πέτυχε το 12-0. Ακολούθησαν δυο γκολ του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου (Το δεύτερο από ασιστ του Πάνου Ράπτη) για το 14-0. Ο «Κάτσα» με δυο νέα γκολ έφτασε τα 8 και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 16-0. Ο Κώστας Ιωάννου μετά από πάσα του Ζανιά πέτυχε το γκολ της τιμής για το Πανόραμα (16-1).

Σκορ Ημιχρόνου: 8-0

Συνθέσεις Ομάδων

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Φαρμάκης, Ζαχαράκης, Κατσαδούρος 8, Γενιτσαρόπουλος Α. 5 (Κουρλός, Ράπτης, Γενιτσαρόπουλος Χ. 3)

Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Ιωάννου Κ. 1, Ντάλλας, Αρκουμάνης, Λάππας, Σερμεντζέλης (Ζανιάς, Κωτσοκάλης, Τσίγκας, Ιωάννου Γ., Ζιάκας)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος