Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Εντυπωσιακή η επίδειξη των αθλητών του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας


Την Κυριακή 22 Ιουνίου στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Καρπενησίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίδειξη του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των συμμετεχόντων παρακολούθησε την επίδειξη.
Ο σύλλογος που μετρά 23 χρόνια «ζωής» παρουσίασε επίδειξη με προγράμματα Tae Kwon Do, kick boxing και ρυθμικής γυμναστικής. Οι 110 αθλητές παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κατάμεστης αίθουσας. Το παρών έδωσε ως επίτιμος καλεσμένος ο εξεταστής της Kukkkiwon (Παγκόσμια Ομοσπονδία) Βασίλης Κουκουλέτσος, απονέμοντας αναμνηστικά αγαλματίδια στους αθλητές: Μιχάλη Κολοκώτσιο, Ηλία Τρίκκα και Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, που παρακολούθησαν όλα τις προπονήσεις του συλλόγου. Παρών ήταν επίσης ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Κλεομένης Λάππας.
Τα συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσίαση των αθλητών δέχτηκαν οι προπονητές Νίκος Ζαρμακούπης και Σταύρος Ζαρμακούπης, όπως και η Βιβή Πασσά, η οποία επιτελείται τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής.









Φωτογραφίες: Στέλιος Κοντοκώστας (Photo Experts)