Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οράνιε-Παλτά United 15-3

Την 2η νίκη τους στο τουρνουά έκαναν οι Οράνιε, που επιβλήθηκαν εύκολα των Παλτών United με σκορ 15-3.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/6) και ξεκίνησε στις 20.50 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Οράνιε του Κώστα Μπόνια έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον «6σφαιρο» Δημήτρη Νάσιο πήραν μια εύκολη νίκη. Η ομάδα κυριάρχησε σε όλο το 50λεπτο και εύκολα διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά, παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό ποδόσφαιρο
Τα Παλτά του Νίκου Χουσιάδα δεν μπόρεσαν να «γλιτώσουν» από νέα ήττα, αφού κοντραρίστηκαν απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Παρόλα αυτά ήταν αρκετά μαχητικά και δεν εγκατέλειψαν το ματς. Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου πέτυχε τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του.
Οι «Ολλανδοί» έφτασαν τους 6 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα στον όμιλο, ενώ τα Παλτά United έμειναν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Την επόμενη (3η) αγωνιστική οι Οράνιε θα παίξουν με τα Τσουβάλια την Δευτέρα(30/6) και τα Παλτά θα αγωνιστούν την ίδια μέρα με τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου.

2Χ2
Οι Οράνιε με το 2 στα 2 οδηγούν την κούρσα στον 2ο όμιλο και όπως όλα δείχνουν θα περάσουν εύκολα στην φάση των «16». Αντίθετη πορεία ακολουθεί η νεανική ομάδα των Παλτών, που δεν έχει ακόμη συλλέξει κάποιο βαθμό.

Πρώτη για «Μούτς»


Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία) έκανε το ντεμπούτο στο τουρνουά με την φανέλα των Οράνιε. Ο «Μούτς» μάλιστα πέτυχε και 2 γκολ, ξεκινώντας στην βασική 5αδας της νικήτριας ομάδας.

Ήρθαν στις αρχές
Οι νικητές αρχικά αποτελούνταν από μόλις 5 παίχτες, όμως στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κατέφτασαν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τους.

«Πετούσε» ο «Ράμμερ»


Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους Οράνιε έκανε ο Δημήτρης Νάσιος (Φωτογραφία), που σκόραρε ακατάπαυστα. Βρήκε συνολικά 6 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του.


Υπηρεσιακός στο «1»

 












Το Νο «1» των Οράνιε Θεοδόσης Κόκκοτος απουσίαζε και την θέση του πήρε ο «υπηρεσιακός» γκολκίπερ Κώστας Σιταράς (Φωτογραφία Αριστερά, Έπαιξε στο πρώτο 25λεπτο). Στην επανάληψη κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία Δεξιά).

Προβάδισμα για τους Οράνιε

 












Τον έλεγχο της αναμέτρησης πήρε από το πρώτο λεπτό πήραν οι Οράνιε, που προηγήθηκαν στο σκορ με 8-2. Ο Δημήτρης Νάσιος άνοιξε το σκορ και διπλασίασε και τα τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας μετά από ασιστ του Δημήτρη Ζαλοκώστα (2-0). Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (Φωτογραφία Αριστερά) μείωσε σε 2-1 για τα Παλτά. Ο Δημήτρης Νάσιος πέτυχε νωρίς χατ-τρικ μετά από ασιστ του Γιώργου Ράικου. Δοκάρι για τους Οράνιε είχαν στην συνέχεια ο Χρήστος Τόσκα και ο Νίκος Νικολάου. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας με κεφαλιά πέτυχε το 4-1. Ο Χρήστος Ράμμος (Φωτογραφία Δεξιά) με ωραίο μακρινό σουτ και με νέο σουτ μετά από ασίστ του Νίκου Νικολάου διαμόρφωσε με δυο γκολ το 6-1. Ο Νίκος Νικολάου σκόραρε μετά από σέντρα του Χρήστου Τόσκα (7-1). Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Νάσιος διαμόρφωσαν το 8-2 του ημιχρόνου.



Κίτρινη στους γκολκίπερ


Και οι δυο τερματοφύλακες των ομάδων «κιτρινίστηκαν» από τους διαιητές Στέλιο Σώμαλη και Δήμο Αθανασίου. Ο γκολκίπερ των Παλτών Χρήστος Παπαβασιλείου (Φωτογραφία) αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος και την θέση του για 1 λεπτό πήρε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Θάνος Ντρίβας (Δεν δέχτηκε γκολ στο μικρό διάστημα που έπαιξε). Στο τελευταίο λεπτό του 1oυ μέρους ο Κώστας Σιταράς των Οράνιε ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπάμπη Παπαϊωάννου και «κιτρινίστηκε». Την θέση του από το σημείο εκείνο και μέχρι το φινάλε πήρε ο Γιώργος Ράικος. Να τονιστεί πως ο Παπαβασιλείου είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα και στο παιχνίδι της πρεμιέρας.



Επιθετικός μονόλογος

 












Και το δεύτερο 25λεπτο άνηκε πλήρως στους Οράνιε, που επιτίθονταν διαρκώς φτάνοντας στο τελικό 15-3. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας είχε δοκάρι για τους Οράνιε. Ο Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας σκόραραν για το 10-2. Ο Δημήτρης Νάσιος σκόραρε μετά από πάσα του Νίκου Ράικου και εν συνεχεία σκόραρε ξανά για το 12-2. Ο Κώστας Σιταράς με δυνατό σουτ στην γωνία του Χρήστου Παπαβασιλείου πέτυχε το 13-2. Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου είχε αυτοδοκάρι για τα Παλτά. Ο Χρήστος Ανδρεάκης (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε σε 13-3. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας μοίρασε ισάριθμες ασιστ στον Χρήστο Ράμμο που σκόραρε δυο γκολ για το τελικό 15-3.

Σκορ Ημιχρόνου: 8-2

Συνθέσεις Ομάδων

Οράνιε (Κώστας Μπόνιας): Σιταράς 1, Νάσιος 6, Ζαλοκώστας 2, Ράικος Ν., Αζακάς (Γραβιάς, Ράμμος 4, Τόσκα, Νικολάου 2, Ράικος Γ.)

Παλτά United (Νίκος Χουσιάδας): Παπαβασιλείου, Δημητρόπουλος, Παπαϊωάννου 2, Ανδρεάκης 1, Ζαρκάδας (Ντρίβας, Μυρισιώτης, Γενιτσαρόπουλος)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος