Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Παρουσία 3 αθλητών του Ξαγάρα η 2η αγωνιστική του Joya Kick Boxing Championship 2014


Την Κυριακή 29 Ιουνίου διεξήχθη η 2η αγωνιστική της διοργάνωσης ερασιτεχνικών αγώνων Joya Kick Boxing Championship 2014 στα στυλ K1 rules, low kicks, kick light kai muay thai.
Πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά στο κλειστό στάδιο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» από το Fight Club Γαλατσίου και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Θεοφάνους. Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ με την παρουσία 150 αθλητών από 23 συλλόγους. Από πλευράς Ευρυτανίας συμμετείχαν οι αθλητές του Θωμά Ξαγάρα, που προπονούνται στον Άτλαντα και ανήκουν στο Fight Club Γαλατσίου.
Στην κατηγορία light -52 κιλών ο νεαρός Φοίβος Αντωνίου αγωνίστηκε με τον Δημήτρη Δημητρόπουλο του Α.Σ. Άθωνας. Η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή, καθώς ολοκληρώθηκε με ντισκαλιφιέ, ύστερα από τις πολλές παρατηρήσεις που δέχτηκαν οι δυο αθλητές.
Ο Ρωμανός Τσιούρης στην κατηγορία light -79 κιλά αντιμετώπισε τον Πέτρο Παντελόπουλο του Ίκαρου Πολυδρόσου, γνωρίζοντας λόγω έλλειψης ετοιμότητας την ήττα.  Στα -73 κιλά(low Γ) ο Roland Matuszczyk έπαιξε ενάντια στον Γιώργο Καβλεντζάνη της B.G. Academy και κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του, βγάζοντας τον δυο φορές νοκ ντάουν.