Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (4/7)


Αγαπητοί αναγνώστες, μετά από διακοπή 2 ημερών είμαστε και πάλι μαζί με τα παιχνίδια των προημιτελικών.
Το επόμενο διήμερο περιλαμβάνει αμφίρροπα ζευγάρια.  Στην φάση των «8» κάθε λάθος «πληρώνεται» ακριβά. Πάμε να δούμε τα 2 σημερινά ματς.

 ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ












Τεράστιο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Έχουμε δει μέχρι στιγμής μια καλοδουλεμένη Γαλλική ομάδα. Κλείνει πολύ καλά τους χώρους και βγαίνει υποδειγματικά στην αντεπίθεση. Έχουν καλή κυκλοφορία μπάλας οι Γάλλοι. Πιστεύω και σήμερα θα σκοράρουν στο ματς. Από την άλλη έχουμε μια κλασσική Γερμάνια δηλαδή πάθος, ένταση και μάχη για την νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Πιστεύω και η Γερμανία ένα γκολ το έχει.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 

 









Η Βραζιλία αν και θεωρείται από πολλούς το φαβορί της διοργάνωσης ,δεν μας έχει δείξει κάτι τέτοιο εντός αγωνιστικού χώρου. Βγάζει άγχος και πίεση σε κάθε παιχνίδι της που όσο δεν σκοράρει νωρίς μεγαλώνει. Δεν έχει την ποιότητα, που είχε σε άλλα μουντιάλ. Πιστεύω σήμερα θα μπει, όμως δυνατά στο ματς και θα σκοράρει γρήγορα. Από την άλλη η Κολομβία εντυπωσιάζει στο μουντιάλ και ήδη η πορεία της είναι πετυχημένη. Σήμερα πάει για το κάτι παραπάνω. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Πιστεύω πως και σήμερα μπορεί να κάνει το ίδιο απέναντι στην όχι και τόση σταθερή άμυνα της Βραζιλίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 

Αυτά και για σήμερα
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου