Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (5/7)


Αγαπητοί αναγνώστες, είμαστε και πάλι μαζί. Χτες πιάσαμε το γκολ-γκολ στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία, χάσαμε όμως το γκολ-γκολ στο Γαλλία-Γερμανία σε ένα ματς που δικαία η Γερμανία πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία η οποία και πάλι δεν εντυπωσίασε. Πάμε στα σημερινά. 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΕΛΓΙΟ

 









Με την ψυχή στο στόμα κατάφεραν να φτάσουν στους «8» οι Αργεντινοί. Για ένα ακόμη ματς προβλημάτισαν με την απόδοση τους. Θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Βέλγους. Από την άλλη το Βέλγιο στο ματς με τις Η.Π.Α έπιασε πολύ καλή απόδοση. Πάμε με την έκπληξη στο ζευγάρι αυτό.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΒΕΛΓΙΟ 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.50 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 

 









Το καλό πρόσωπο της Ολλανδίας είδαμε στο β΄ ημίχρονο στο ματς με το Μεξικό, όπου πήρε και την πρόκριση. Το έχουμε ξαναπεί πως από την μέση και μπροστά «πετάει» φωτιές. Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους «4». Από την άλλη η Κόστα Ρίκα πέρασε στην 8αδα και αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Θα κάνει πάλι το κλασσικό της αμυντικό παιχνίδι αλλά αυτή την φορά πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρει. Βασίζομαι στην καλή επίθεση των Ολλανδών και πάμε με το όβερ .
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.15

Αυτά και για σήμερα.
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου