Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ποταμιά-Καφραϊκός 6-1

Εύκολα η Ποταμιά πήρε ακόμη μια νίκη και συνεχίζει να προελαύνει στον Β΄ όμιλο μαζί με τους Οράνιε. Οι Μεγαλοχωρίτες νίκησαν με 6-1 τον αξιόμαχο Καφραϊκό.
Το ματς διεξήχθη την Τρίτη (1/7) και ξεκίνησε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Ποταμιά του Πάνου Ελευθερίου έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει την 3η της νίκη στην διοργάνωση σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και σκόραραν από 3 τέρματα σε κάθε ημίχρονο.
Ο Καφραϊκός του Άκη Κουτσουπιά έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο τουρνουά και βελτιώθηκε αρκετά σε όλες τις γραμμές. Αυτή την φορά έπαιξε σφιχτά στην άμυνα και δημιούργησε και ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.
Η Ποταμιά έκανε το 3Χ3 και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους Οράνιε στους 9 βαθμούς, ενώ ο Καφραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς πόντο, μαζί με τα Παλτά. Την επόμενη (4η) αγωνιστική η Ποταμιά θα παίξει με τα Τσουβάλια την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ο Καφραϊκός την Παρασκευή 4 Ιουλίου με τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου.

Αντίθετη πορεία
Η Ποταμιά έκανε την 3η της νίκη στο τουρνουά και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τους Οράνιε. Ο Καφραϊκός ακολουθεί αντίθετη πορεία, αφού ηττήθηκε για 3η φορά.

Δυο ντεμπούτα

 












Για την ομάδα της Ποταμιάς δυο ποδοσφαιριστές της έπαιξαν για πρώτη φορά στο τουρνουά. Ντεμπούτο με 2 γκολ έκανε ο Ντίνος Γιαννόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά), ενώ 1 τέρμα πέτυχε στην πρώτη του συμμετοχή ο Γιώργος Μπούρας (Φωτογραφία Δεξιά).

Μπροστά οι «πράσινοι»


Η Ποταμιά πήρε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με 3-1. Ο Κώστας Μπούρας (Φωτογραφία) άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Ντίνος Γιαννόπουλος μετά από ασιστ του Θωμά Αζακά πέτυχε το 2-0. Ο Σάκης Ρούσσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1. Ο Ντίνος Γιαννόπουλος με σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα (3-1).

Ξανά με πέναλτι


Ο Καφραϊκός πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του στην διοργάνωση από το σημείο του πέναλτι. Την προηγούμενη φορά σκόραρε με πέναλτι ο αρχηγός Δημήτρης Γιαννόπουλος και σε αυτό το ματς σκόραρε με τον ίδιο τρόπο ο Σάκης Ρούσσης (Φωτογραφία). Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος από τον Σπύρο Μπούρα της Ποταμιάς.


Ακόμη 3

 












Η ομάδα του Μεγάλου Χωρίου πέτυχε ακόμη 3 τέρματα στο δεύτερο μέρος και εφτας εμε συνοπτικές διαδικασίες στο τελικό 6-1. Ο Γιώργος Μπούρας σέντραρε από δεξιά, ο Σπύρος Μπούρας (Φωτογραφία Αριστερά) πέτυχε το 4-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γκορόγια, ο Γιώργος Μπούρας με πανέμορφο μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Θωμάς Αζακάς (Φωτογραφία Δεξιά) μετά από χτύπημα κόρνερ του Κώστα Μπούρα.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-1

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Πάνος Ελευθερίου): Σκαρπής, Αζακάς 1, Μαντζιούτας Κ., Μπούρας Κ. 1, Μπούρας Σ. 1 (Γκορόγιας Γ., Μπούρας Γ. 1, Γιαννόπουλος Κ. 2, Μαντζιούτας Ν.)

Καφραϊκός (Άκης Κουτσουπιάς): Γκορόγιας Κ., Νιαβής, Καραχρήστος, Ρούσσης 1, Γιαννόπουλος Δ. (Γκορόγιας Σ., Ευθυμίου)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος