Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Παρτουζάν-Abalencia 5-7

Το απόλυτο νικών έκανε η Abalencia, η οποία επικράτησε της Παρτουζάν που «καίγονταν» για την νίκη με 7-5.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/7) και άρχισε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του  3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Παρτουζάν του Χάρη Κουτσουπιά κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη για να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5, όμως ποτέ δεν προηγήθηκε στο σκορ. Οι «κόκκινοι» μετά την 4η ήττα τους μείναν εκτός συνέχεια.
Η Abalecia του Αποστόλη Φούκα παρά τις αρκετές ελλείψεις συνέχισε νικηφόρα στο τουρνουά και έκαμψε την αντίσταση των «Σέρβων». Οι «Βαλενθιάνοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και πήραν την 5η τους νίκη στο τουρνουά συνεχίζοντας στον θεσμό με ανεβασμένη την ψυχολογία.
Η Abalencia τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 νίκες και 15 βαθμούς, ενώ η Παρτουζάν έμεινε στην τελευταία (6η) θέση με μόλις 3 βαθμούς. H Abalencia στην φάση των «16» θα παίξει με την Atletico Panoramatos.

Συναντούν τους «Πανοραμίτες»
Στην φάση των «16» η ομάδα της Abalencia θα αναμετρηθεί με την 4η του Δ΄ Ομίλου Atletico Panoramatos.

Όλο νίκες
Η Abalencia ήταν η 4η ομάδα στην διοργάνωση που έκανε το απόλυτο νικών. Όλες οι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση κάθε ομίλου μετρούν νίκες. Αναμένεται στην φάση των «8» και όχι στα ημιτελικά να «διασταυρωθούν» οι πρωτοπόροι των ομίλων.

Επιζητούσαν την νίκη
Η ομάδα της Παρτουζάν ήθελε την νίκη για να μπορέσει να «πετάξει» εκτός της Remal Madrid και να προκριθεί στην επόμενη φάση ως 3η.

Οδηγίες από Γενιτσαρόπουλο
Για ακόμη ένα ματς στον πάγκο της Παρτουζάν βρέθηκε ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος, που αγωνίζεται στην Drink Team. Ο ποδοσφαιριστής καθοδήγησε τους «Σέρβους».

Νέοι γκολκίπερ

 












Την εστία των «Ισπανών» υπερασπίστηκε ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Πάνος Λιάγκας, αφού απουσίαζε ο Αλέξανδρος Μπίκας. Νέος γκολκίπερ και για τους «κόκκινους», αφού κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ξανά ο Δημήτρης Θεοδωρογιάννης (Φωτογραφία Δεξιά) και όχι ο Γιάννης Καμαρέτσος.

3 ο αρχηγός


Ο αρχηγός της Παρτουζάν Χάρης Κουτσουπιάς (Φωτογραφία) πήρε μπρος, σκόραρε 3 τέρματα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.


Προβάδισμα της «Βαλένθια»

 












Οι «Ισπανοί» ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με 4-2. Ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία Αριστερά) με μακρινό σουτ έκανε το 0-1.  Μετά το δυνατό σουτ του Σπύρου Ξαγάρα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Χάρης Κουτσουπιάς ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μάκης Ζήκας (Φωτογραφία Δεξιά) με όμορφο σουτ από μακριά έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας (1-2). Μετά την πάσα του Τόλη Φούκα, ο Χάρης Ζαραβέλης σκόραρε για το 1-3. Ο Χάρης Κουτσουπιάς πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Άρη Σιταρά και μείωσε σε 2-3. Ο Θωμάς Τσίπρας μετά το έξοχο τακουνάκι του Μάκη Ζήκα πραγματοποίησε το 2-4.


Μόλις 1 δοκάρι
Το δοκάρι του Σπύρου Ξαγάρα, που μετουσιώθηκε εν συνεχεία σε γκολ ήταν το πρώτο και τελευταίο της Παρτουζάν στα 5 παιχνίδια, που έδωσε!.

Κίτρινη σε «Γκο»


Ο Δημήτρης Γκορόγιας (Φωτογραφία) των «κόκκινων» τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Βασίλη Λάμπρου, καθώς έκανε ένα δυνατό φάουλ πάνω στον Τόλη Φούκα.


+2 και στο δεύτερο

 












 Παρά τις προσπάθειες για την ολική ανατροπή η ομάδα της Abalecia επικράτησε με 2 γκολ διαφορά και με 7-5. Ο Χάρης Κουτσουπιάς με ατομική ενέργεια και πλασέ μείωσε σε 3-4. Ο Μάκης Ζήκας με σουτ, που κόντραρε σε αντίπαλο έγραψε το 3-5. Ο Δημήτρης Γκορόγιας μετά την ατομική ενέργεια του Σπύρου Ξαγαρά έκανε το 4-5. Οι «Σέρβοι» ισοφάρισαν σε 5-5 με εντυπωσιακό απευθείας σουτ του Σπύρου Ξαγάρα (Φωτογραφία Αριστερά) μετά την σέντρα του Στέφανου Καμαρέτσου. Ο Τόλης Φούκας μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια πέτυχε το 5-6. Το τελικό σκορ (5-7) διαμόρφωσε ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Δεξιά) με σουτ μετά από λάθος της άμυνας.

Άλλαξαν πορτιέρο


Μετά την ισοφάριση σε 5-5 η Abalecia άλλαξε τερματοφύλακα. Κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Πάνος Λιάγκας (Φωτογραφία, Δεν δέχτηκε κανένα γκολ) και μέσα πέρασε ο Άρης Σιταράς.


Σκορ Ημιχρόνου: 2-4

Συνθέσεις Ομάδων

Παρτουζάν (Χάρης Κουτσουπιάς): Θεοδωρογιάννης, Καμαρέτσος Σ., Γκορόγιας 1, Κουτσουπιάς 3, Ξαγάρας 1 (Καμαρέτσος Ι., Γιαννής, Μαυρογόνατος)

Abalencia (Αποστόλης Φούκας): Σιταράς Α., Λιάγκας, Ζαραβέλης 2, Ζήκας 2, Τσίπρας 2 (Φούκας 1)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος