Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Abalencia-Remal Madrid 8-6

Γκραν-γκινιόλ φινάλε για την «7ψυχη» Abalecia που κέρδισε με 8-6 την μαχητική για ακόμη μια φορά Remal Madrid.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύ (4/7) και ξεκίνησε στις 20.50 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Abalencia του Αποστόλη Φούκα αποδείχτηκε «7ψυχη», αφού έχανε με διαφορά 4 γκολ και κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει μια παλικαρίσια και αγχωτική νίκη. Οι «Βαλενθιάνοι» ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, έχοντας πολλά κενά στην άμυνα. Στο δεύτερο 25λεπτο παίζοντας με πείσμα και πρεσάροντας σε όλο το γήπεδο έκαναν την ολική ανατροπή στο τέλος και πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στο τουρνουά.
Η Remal Madrid του Παναγιώτη Ζωχάκη για ακόμη μια φορά χάνει στις λεπτομέρειες και από ορισμένα μικρά λάθη που κόστισαν. Ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος, όπου «αιφνιδίασε» πλήρως τους αντιπάλους ,καταφέρνοντας να προηγηθεί με 1-5. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και τα «Ρεμάλια» έχασαν το ματς, αφού δεν το διαχειρίστηκαν σωστά. Γνώρισαν την 3η τους ήττα στο τουρνουά.
Η Abalencia βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, έχοντας 12 βαθμούς και η Remal Madrid στην 5η με μόλις 3 πόντους. Την τελευταία αγωνιστική (5η) η Abalencia παίζει την Τετάρτη 9 Ιουλίου με την Παρτουζάν και η Remal Madrid την Τρίτη (8/7) με την Never Fold.

2 γκολ ο στρατευμένος


Ο στρατευμένος Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία) της Abalencia αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Kasmir Cup. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «Ισπανών» σκόραρε 2 φορές, κάνοντας ιδανική «πρώτη».


Ντεμπούτο Μισύρη


Ο Χριστόδουλος Μισύρης για την Remal Madrid έπαιξε και αυτός πρώτη φορά στην διοργάνωση και πέτυχε 1 γκολ.

Χατ-τρικ ο «Ζάρα»


Το «μυαλό» και ο «εκτελεστής» της Abalencia είναι ο ποιοτικός Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία), που σκόραρε χατ-τρικ.

4Χ4
Απτόητη συνεχίζει η Abalencia, όπου πήρε την 4η νίκη της στο τουρνουά σε ισάριθμες αναμετρήσεις και όπως όλα δείχνουν τερματίζει στην 1η θέση του 3ου Ομίλου.

Ντέρμπι πρόκρισης
Η Remal Madrid θα παίξει την πρόκριση στην φάση των «16» την τελευταία αγωνιστική με την Never Fold. Η ομάδα θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Ισπανική μονομαχία
Η Βαλένθια κέρδισε την Ισπανική «μονομαχία», αφού τα ονόματα των δυο ομάδων έχουν «χρώμα» Ισπανικό. Η μεν Abalencia πήρε το όνομα της από την Valencia ενώ η δε Remal Madrid από την Real Madrid.

«Καταιγιστική» η Remal

 
Η Remal ήταν «καταιγιστική», αφού έπιασε στον ύπνο τους αντιπάλους και με γρήγορο ποδόσφαιρο πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα. Το πρώτο 25λεπτο έληξε με 2-5 υπέρ της Remal. Ο Δημήτρης Μπισμπίκης (Φωτογραφία Αριστερά) με όμορφο δυνατό σουτ από αριστερά έκανε το 0-1. Ο Χριστόδουλος Μισύρης μετά από ασιστ του Γιάννη Δαράβαλη πέτυχε το 0-2. Ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία Κέντρο) με μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο ίδιος μετά από λάθος στην άμυνα των «Βαλενθιάνων» πραγματοποίησε το 0-4. Ο Χάρης Ζαραβέλης με σουτ, που βρήκε και το δοκάρι μείωσε σε 1-4. Ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Δεξιά) πέτυχε το 1-5. Ο Χρήστος Λέρης με πλασέ μείωσε σε 2-5. Μάλιστα ο σκόρερ είδε νωρίτερα προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι.



Κίτρινη σε Λελούδη


Τα «Ρεμάλια» δέχτηκαν κίτρινη κάρτα όταν ο Κώστας Λελούδης μπήκε στο ματς ως αλλαγή (Ο ρέφερι Αθανασίου έδωσε την αλλαγή, αλλά ο έτερος ρέφερι Σώμαλης υπέδειξε την κίτρινη) και η μπάλα ήδη παίζονταν. Έπαιξαν με παίκτη λιγότερο και δέχτηκαν το 2ο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. 



Φινάλε Γκραν γκινιόλ

 












Γκραν γκινιόλ φινάλε είχαμε στο παιχνίδι όπου η Abalencia με ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο έκανε την ολική ανατροπή επικρατώντας με δυο γκολ στο φινάλε με 8-6. Ο Τόλης Φούκας με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-5. Ο Χρήστος Λέρης με πλασέ μετά από ασιστ του Χάρη Ζαραβέλη διαμόρφωσε το 4-5. Ο Δημήτρης Μπισμπίκης με έξοχη προσπάθεια και δυνατό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα (4-6). Ο Χάρης Ζαραβέλης με έμμεσο φάουλ μετά το στρώσιμο του Τόλη Φούκα (Φωτογραφία Αριστερά) μείωσε στο 5-6. Μετά την σέντρα του Τόλη Φούκα ο Γιάννης Δαράβαλης πέτυχε άθελα του αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας σε 6-6. Ο Χάρης Ζαραβέλης μετά από πάσα του Τόλη Φούκα έκανε το 7-6. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά) από κοντά μετά από ατομική ενέργεια του Τόλη Φούκα. Ο Άρης Σιταράς είχε δοκάρι για την Abalencia στην αρχή της επανάληψης.






Ακόμη 1 κίτρινη
Οι «Μαδριλένοι» έχασαν για λίγο με κίτρινη κάρτα στο δεύτερο μέρος τον Χρήστο Κατσαρή.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-5

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αποστόλης Φούκας): Μπίκας, Ζαραβέλης 3, Τσίπρας, Λέρης 2, Λιάγκας (Σιταράς 1, Φούκας 1)

Remal Madrid (Παναγιώτης Ζωχάκης): Ράπτης Μ., Δαράβαλης 2, Κατσαρής 1, Λελούδης, Μπισμπίκης 2 (Μισύρης 1, Ζωχάκης, Μάρκης)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος