Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αφιέρωμα από το blog του Λαρισαϊκού στον Αποστόλη Λαθύρη


Το blog του Λαρισαϊκού Αγίου Παύλου (http://larisaikos.blogspot.gr) φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στον 41χρονο βοηθό προπονητή της ομάδας Αποστόλη Λαθύρη, που κατάγεται από την Παλαιοκατούνα.
Με τίτλο «Αποστόλης Λαθύρης: Ο αφανής ήρωας της ομάδας μας» αναφέρει: «Ο Αποστόλης Λαθύρης γεννήθηκε το 1973 και κατάγεται από την Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας. Στην Ευρυτανία αγωνίστηκε αρχικά με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας, ενώ είχε υπάρξει για λίγο και μέλος του ΑΠΟΚ Βελούχι (πριν το 2000).
Στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ αγωνίστηκε επί σειρά ετών με τις ομάδες της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και του Α.Ο. Λυκόβρυσης. Το 2006 επέστρεψε πάλι στην ομάδα της Παλαιοκατούνας (από την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης) και ήταν πρωταγωνιστής στις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε η ομάδα του.
Την περίοδο 2006/2007 η Αναγέννηση αναδείχθηκε δεύτερη στο πρωτάθλημα και ο Αποστόλης είχε 22 συμμετοχές με δυο γκολ.
Την επόμενη περίοδο (2007/2008) η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα και παράλληλα την άνοδο για την Δ' Εθνική, έχοντας 16 συμμετοχές.
Ήταν από τους πιο καλούς και δυνατούς αμυντικούς και αγωνιζόταν ως λίμπερο και ως στόπερ. Τα δυο τελευταία χρόνια (περίοδος 2012/2013 και 2013/2014) είναι βοηθός του προπονητή μας Αποστόλη Τσιλίκα στην ομάδα μας προσφέροντας (χωρίς προσωπικά ωφέλη) την γνώση του από την πολυετή παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους.
Τον ευχαριστούμε για την εργατικότητά τον ακέραιο χαρακτήρα και την εμπειρία του που μεταλαμπαδεύει στα νέα παιδιά του συλλόγου μας και ελπίζουμε να μείνει για πολλά κοντά στην ομάδα μας. FORZA LARI.»