Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Είθισται Café-Δυτική Φθιώτιδα 6-5

Σπουδαίο «τρίποντο» πέτυχε το Είθισται Café, το οποίο παρότι είχε μόλις 6 παίχτες στην αποστολή του επικράτησε με ανατροπή 6-5 της Δυτικής Φθιώτιδας.
Ο αγώνας διεξήχθη την Δευτέρα 30-6, άρχισε στις 19:45 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Είθισται επέστρεψε στις νίκες, κάνοντας μάλιστα μια παλικαρίσια εμφάνιση. Επικράτησε ενός αρκετού δυνατού αντιπάλου με ανατροπή στο φινάλε. Οι παίχτες των «καφέδων» υπερέβαλλαν εαυτό και κέρδισαν πανάξια. Τρία τέρματα πέτυχε ο Χρήστος Καλτσής, που τα πήγε εξαιρετικά. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ίβρου έφτασε στους 6 πόντους, «συγκατοικώντας» στην 2η θέση με Δυτική Φθιώτιδα και L΄Oreal Paris.
Η Δυτική Φθιώτιδα έδωσε το πρώτο της δυνατό «τεστ» στο τουρνουά ύστερα από δυο εύκολες επικρατήσεις. Παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά και προηγήθηκε με 4-2 στην συνέχεια χαλάρωσε και έχοντας και επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια ηττήθηκε δίκαια. Οι «γαλάζιοι» παρέμειναν στους 6 πόντους.
Την επόμενη(4η) αγωνιστική το Είθισται θα παίξει ενάντια στην L΄ Oreal Paris και οι Φθιωτοί με το Dolce Café. Οι δυο αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 3 Ιουλίου.

Συνεχίζουν στους «16»
Οι δυο ομάδες είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αγωνιστούν στην φάση των «16».

Εντυπωσίασε ο Καλτσής


Με 3 τέρματα, εκ των οποίων τα δυο ήταν άψογα σε εκτέλεση ο Χρήστος Καλτσής ήταν καθοριστικός στην νίκη του Είθισται.


Μόλις 6
Με σημαντικές απουσίες αγωνίστηκε το Είθισται, καθώς απουσίαζαν οι: Γιώργος Κορέντζελος, Ηλίας Σαπούνης, Άγγελος Παχής, Άκης Τσιούμας και Νίκος Κορέντζελος. Οι 3 πρώτοι μάλιστα δεν έχουν κάποια συμμετοχή.

4 από Στεφανή


Αρκετά αποτελεσματικός ήταν στο πρώτο μέρος κυρίως ο Σωτήρης Στεφανής. Ο 31χρονος φορ της Δυτικής Φθιώτιδας πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ των ηττημένων.



Τα δοκάρια του Καστάνη


Άτυχος στάθηκε ο αμυντικός των Φθιωτών Σπύρος Καστάνης, που σημάδεψε δυο φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Όλα 4

 












Είθισται και Δυτική Φθιώτιδα ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο 4-4, με τους Ευρυτάνες να ισοφαρίζουν από 2-4. Ο Χρήστος Καλτσής με ωραίο μπάσιμο και σουτ έκανε το 1-0. Με τέρμα του Γιάννη Κατσαντώνη (Φωτογραφία Αριστερά) και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι το Είθισται ισοφάρισε ε 1-2. Ο Σωτήρης Στεφανής έκανε το 1-3 με δυο γκολ από ασίστ των  Δημήτρη Λάιου και Γιάννη Κατσαντώνη. Ο Ντίνος Τσούκος τελείωσε ιδανικά την φάση από ασίστ του Χρήστου Καλτσή και έκανε το 2-3. Ο Λάιος μοίρασε και άλλο γκολ στον Στεφανή, που διαμόρφωσε το 2-4. Με πολύ όμορφα μακρινό σουτ του Καλτσή το Είθισται μείωσε σε 3-4, ενώ ο Γιάννης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισε από κοντά σε 4-4. Δυο δοκάρια είχε ο Σπύρος Καστάνης, το δεύτερο εκ των οποίων με εντυπωσιακό δυνατό μακρινό σουτ.

Μίλησε το «Boss»


Η Δυτική Φθιώτιδα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με το 4ο γκολ του Σωτήρη Στεφανή, που προήλθε από νέα τροφοδότηση του Δημήτρη Λάιου. Ο Χρήστος Καλτσής συμπλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 5-5. Την νίκη στο Είθισται έδωσε το «αφεντικό» Ντίνος Τσούκας (Φωτογραφία) που πλάσαρε εύστοχα για το 6-5 από πάσα του Δημήτρη Ίβρου. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους: Σωτήρη Στεφανή και Γιάννη Ζαλοκώστα.


Κίτρινη..τραυματίας και ασίστ


Τα έκανε όλα ο αρχηγός του Είθισται Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία) στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα. Πρώτα δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιώργο Αρχοντή, εν συνεχεία τραυματίστηκε, αλλά συνέχισε, προσφέροντας την ασίστ στο νικητήρο γκολ.



Σκορ Ημιχρόνου: 4-4

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται Café (Δημήτρης Ίβρος): Λαθύρης, Καλτσής 3, Ίβρος, Τσούκος 2, Μπουμπουρής(Ζαλοκώστας 1)

Δυτική Φθιώτιδα (Γιάννης Αρχοντής): Αρχοντής Ι., Κατσαντώνης Ι. 1, Καστάνης, Λάιος, Στεφανής 4(Αρχοντής Γ., Κατσαντώνης Κ., Παρασκευιώτης)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος