Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Cross-Λαγκαδιά 4-5

Η Λαγκαδιά πήρε την νίκη στο ντέρμπι «ουραγών» του 4ου Ομίλου, αφού νίκησε την Cross με 5-4.
Το ματς έγινε την Κυριακή (6/7) και ξεκίνησε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Cross του Θοδωρή Κατσαρού έκανε κακό πρώτο μέρος και κατάφερε παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του αντιπάλου να απέχει μόλις 1 γκολ. Στο δεύτερο 25λεπτο κυριάρχησε και έχασε αρκετές κλασσικές στιγμές, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Η νεανική ομάδα μετά την ήττα της τέθηκε ουσιαστικά εκτός συνέχειας.
Η Λαγκαδιά του Κώστα Τσιάκα ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όπου δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, οι οποίες σταμάτησαν στα δοκάρια και στον τερματοφύλακα Κώστα Πουρνάρα. Παρά την πίεση που δέχτηκε στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες, που τις παρουσιάστηκαν και πήρε την πρώτη της νίκη. Χατ-τρικ πέτυχε ο Γιώργος Κατσαρός, που έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο τουρνουά.
Η Λαγκαδιά έφτασε τους 3 βαθμούς και παρέμεινε μόνη στην 5η θέση, ενώ η Cross έμεινε μόνη στην τελευταία (6η) θέση χωρίς πόντο.  Την τελευταία αγωνιστική (5η) η Λαγκαδιά θα αγωνιστεί την Τετάρτη (9/7) με την Ventzouza και η Cross με την Athletico Panoramatos.

Έκπληξη στον «Πλεξ»


Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία) της Cross ανήμερα του αγώνα έκλεινε το 16o έτος της ηλικίας του. Οι συμπαίκτες του, του έκαναν έκπληξη και πριν την έναρξη της 4η ήττα της ομάδας στο τουρνουά.




Ελπίζει η Λαγκαδιά
Η ομάδα της Λαγκαδιάς(Πέτυχε την πρώτη νίκη της στην 2χρονη παρουσία στον θεσμό) συνεχίζει να έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «16». Θέλει όμως ένα «θαύμα» για να προκριθεί. Πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Athletico Panoramatos την 5η αγωνιστική. Αντίθετα η Cross θέλει ήττα της Λαγκαδιάς και νίκη με 6 γκολ διαφορά κόντρα στο Πανόραμα.

Κατσαρός vs Κατσαρός

 












Συνολικά 3 Κατσαροί αγωνίστηκαν στο ματς. Με τους νικητές έπαιξε ο Γιώργος Κατσαρός και με τους «πορτοκαλί» ο Λάμπρος (Φωτογραφία Αριστερά) και ο αρχηγός Θοδωρής Κατσαρός (Φωτογραφία Δεξιά). Ο πρώτος είναι αδερφός και ξάδερφος αντίστοιχα των Κατσαρών της Cross.


Μέσα ο Παινέσης


Ο Γιάννης Παινέσης επανεμφανίστηκε με την Λαγκαδιά και άφησε τα γκολπόστ παίζοντας μέσα στην αρχική 5αδα.

Ντέρμπι ουραγών
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα δεν είχαν κανένα πόντο και βρίσκονταν στην τελευταία θέση του ομίλου.

Εκτελεστής ο Κατσαρός


Ο Γιώργος Κατσαρός της Λαγκαδιάς πέτυχε χατ-τρικ και χάρης τα τέρματα του έφτασε η ομάδα στην πρώτη της νίκη και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Έφτασε τα 6 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.


Στο γκολ η Λαγκαδιά

 












Όντας καλύτερη ομάδα της Λαγκαδιάς, αφού απώλεσε αρκετές καλές στιγμές και είχε και δυο δοκάρια προηγήθηκε στ πρώτο μέρος με 2-1. Ο Γιώργος Χαντζόπουλος και ο Κυριάκος Μπάμπε είχαν δοκάρι για την Λαγκαδιά στα πρώτα λεπτά του ματς. Ο Κυριάκος Μπάμπε (Φωτογραφία Αριστερά) με ατομική ενέργεια και χαμηλό σουτ έκανε το 0-1. Ο Γιώργος Πλεξίδας μετά την πάσα του Θοδωρή Κατσαρού ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από λάθος της άμυνας, ο Γιώργος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) πραγματοποίησε το 1-2.

3 κίτρινες
Συνολικά 3 κίτρινες κάρτες καταλογίστηκαν στο πρώτο μέρος. Πρώτα ο Γιάννης Πενέσης αντίκρισε την κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιώργο Πλεξίδα της Cross. Ενώ ταυτόχρονα την κίτρινη είδαν Γιώργος Πλεξίδας (Cross) και Κυριάκος Μπάμπε (Λαγκαδιά), αφού είχαν φραστικό επεισόδιο. Μάλιστα ο ρέφερι Στέλιος Σώμαλης έκανε προειδοποίηση κατά την διάρκεια time out στους δυο παίκτες, ώστε να σταματήσει η κόντρα τους.



Αποτελεσματική


Η Λαγκαδιά ήταν αποτελεσματική και παρά την πίεση που δέχτηκε σκόραρε 3 γκολ και επικράτησε με 4-5. Η νεανική Cross είχε την υπεροχή, όμως ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Ο Γιώργος Κατσαρός με δυνατό σουτ μετά από λάθος της άμυνας διαμόρφωσε το 1-3. Ο Δημήτρης Κατσίκης (Φωτογραφία) μετά την πάσα του Θοδωρή Κατσαρού μείωσε σε 2-3. Ο Δημήτρης Κατσίκης ισοφάρισε σε 3-3 μετά την πάσα του Δημήτρη Κατσιφού. Ο Γιώργος Κατσαρός είχε δοκάρι για την Λαγκαδιά. Μετά την  έξοχη σέντρα του Κυριάκου Μπάμπε, ο Γιώργος Κατσαρός από κοντά πέτυχε το 3-4. Το 3-5 πέτυχε και πάλι ο Γιώργος Κατσαρός μετά την μεταβίβαση του Κυριάκου Μπάμπε. Ο Γιώργος Πλεξίδας μετά την σέντρα με χαμηλό σουτ από μακριά μείωσε σε 4-5. Ο Δημήτρης Κολλημένος είχε χαμηλό σουτ στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Κώστα Παναγιωτόπουλου, χάνοντας ευκαιρία για την ισοφάριση.




Ζήτησε πέναλτι
Η Cross ζήτησε δυο φορές πέναλτι στο δεύτερο μέρος. Πρώτα για χέρι του Γιάννη Πaiνέση και λίγο πριν το φινάλε για μαρκάρισμα του Δημήτρη Κατσίκη από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι διαιτητές δεν είδαν κάποια παράβαση και δεν σφύριξαν κάτι.



Σκορ Ημιχρόνου: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Cross (Θοδωρής Κατσαρός): Πουρνάρας, Κατσαρός Θ., Πλεξίδας 2, Κατσίκης 2, Κατσιφός (Μάρκης, Κατσαρός Λ., Κολλημένος)

Λαγκαδιά (Κώστας Τσιάκας): Παναγιωτόπουλος, Μπάμπε 1, Μουτσούλας, Πενέσης, Κατσαρός Γ. 3 (Χαντζόπουλος 1, Τσιάκας Κ.)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος