Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Δυτική Φθιώτιδα-Dolce Café 1-6

Τυπική διαδικασία ήταν το φερόμενο ως ντέρμπι παιχνίδι της Δυτικής Φθιώτιδας με το Dolce Café. Οι Ευρυτάνες έπαιξαν καλύτερα και κέρδισαν εύκολα με 6-1.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου και ξεκίνησε στις 21:55. Ήταν για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 με την ονομασία Kasmir Cup.
Η Δυτική Φθιώτιδα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, συναντώντας έναν ανώτερο αντίπαλο. Βρήκε μια συμπαγή άμυνα και έναν πολύ καλό πορτιέρο, πετυχαίνοντας μόλις ένα τέρμα στο φινάλε του αγώνα. Οι «γαλάζιοι» γνώρισαν την 2η συνεχόμενη ήττα τους, καθώς είχε προηγηθεί αυτή με το Είθισται. Πλέον η γειτονική ομάδα έπεσε στην 3η θέση με 6 βαθμούς, όσους έχει και το Είθισται.
Το Dolce συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, κάνοντας το 4 στα 4. Μπήκε από το πρώτο κιόλας λεπτό πολύ δυνατά στο γήπεδο, δείχνοντας ποιος θα είναι το «αφεντικό». Χατ-τρικ σημείωσε ο Κώστας Καλύβας, όντας ο κορυφαίος του αγώνα. Οι «καφέδες» είναι μόνοι πρώτοι με 12 πόντους και θα αντιμετωπίσουν στους «16» τον 4ο του Β΄ Ομίλου.
Οι Φθιωτοί θα παίξουν για την τελευταία (5η) αγωνιστική σε ένα σημαντικό παιχνίδι με την L΄ Oreal Paris, ενώ οι νικητές αγωνίζονται με τους ουραγούς Πρωταθλητές σε έναν διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα.

Καλύβας το οδηγεί


Το Dolce από το χέρι πήρε ξανά ο Κώστας Καλύβας. Ο 26χρονος σημείωσε 3 γκολ και ήταν ο κορυφαίος παίχτης του αγώνα.


Έπαιξε ο coach


Ντεμπούτο με το Dolce και μάλιστα με ασίστ έκανε ο Κώστας Τσιλίκας (Φωτογραφία). Ο 29χρονος έχει δηλωθεί ως προπονητής για τους «καφέδες».

4Χ4
Το Dolce πέτυχε την 4η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις και θα τερματίσει στην πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου.

Η ποιότητα του Βλάχου


«Τοίχος» κάτω από την εστία έχει χτίσει ο τερματοφύλακας Πάνος Βλάχος. Ο 20χρονος στα 3 παιχνίδια, που αγωνίστηκε έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε κάθε ματς (3 σύνολο).

Προκρίνονται οι Φθιωτοί
Η Δυτική Φθιώτιδα μπορεί να γνώρισε 2η στην σειρά ήττα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προκριθεί στους «16».

Πρώτο ματς Δερνίκα


Την πρώτη του συμμετοχή, περνώντας ως αλλαγή κατέγραψε με τους «γαλάζιους» ο Βαγγέλης Δερνίκας.

Ξανά δοκάρια
Προσπάθειες στα δοκάρια, δυο συνολικά είχαν για ακόμη ένα παιχνίδι οι Φθιωτοί, οι οποίοι γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους. 


«Καθάρισαν» νωρίς


Οι παίχτες του Dolce ήταν αποφασισμένοι από την αρχή και προηγήθηκαν με 4-0 στην ανάπαυλα. Ο Κώστας Καλύβας με εντυπωσιακό σουτ-βολέ έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το 0-2, αφού η μπάλα κόντραρε. Από ασίστ του Άλεξ Μπακαλίδη, ο ικανότατος ποδοσφαιριστή «έγραψε» το 0-3. Ο Κώστας Τσιλίκας τροφοδότησε τον αδερφό του Σάκη (Φωτογραφία), που πλάσαρε για το 0-4. Δοκάρια είχαν οι: Πάνος Γούπιος (Δυτική Φθιώτιδα) και Κώστας Καλύβας (Dolce).

 
«Κιτρινίστηκε» ο Θ. Τσιλιμέκης


Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 25λεπτο ο Θοδωρής Τσιλιμέκης του Dolce αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

1 Δυτική Φθιώτιδα-2 Dolce

 
Χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα οι «μαύροι» πέτυχαν ακόμη 2 γκολ, φτάνοντας στο 0-6. Οι «γαλάζιοι» πέτυχαν το «γκολ της τιμής». Ο αρχηγός Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Δεξιά) έβαλε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ από πάσα του Δημήτρη Τσιλιμέκη, «γράφοντας» το 0-5. Ο Κώστας Σιταράς (Φωτογραφία Αριστερά) από ασίστ του περυσινού πρώτου σκόρερ του τουρνουά Άλεξ Μπακαλίδη διαμόρφωσε το 0-6. Η Δυτική Φθιώτιδα μείωσε με πλασέ του Γιώργου Αρχοντή (Φωτογραφία Κέντρο), ύστερα από πάσα του Σπύρου Καστάνη. Δοκάρι είχαν οι: Δημήτρης Λάιος για τους τυπικά γηπεδούχους και Κώστας Σιταράς του Dolce με ωραία «λόμπα».


Σκορ Ημιχρόνου: 0-4

Συνθέσεις Ομάδων

Δυτική Φθιώτιδα (Γιάννης Αρχοντής): Αρχοντής Ι., Στεφανής, Κατσαντώνης Κ., Καστάνης, Λάιος (Αρχοντής Γ. 1, Παρασκευιώτης, Γούπιος, Δερνίκας)

Dolce Café (Κώστας Τσιλίκας) Βλάχος, Λέντζος, Τσιλιμέκης Δ., Καλύβας 3, Μπακαλίδης (Τσιλιμέκης Θ., Σιταράς 1, Τσιλίκας Α. 1, Τσιλίκας Κ. 1, Καρδαμπίκης 1)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος