Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πρωταθλητές-Dolce Café 5-17

Με τον Νεκτάριο Καρδαμπίκη να καταρρίπτει το ρεκόρ ατομικής επίδοσης σκοραρίσματος το Dolce Café σημείωσε ακόμη μια νίκη, επικρατώντας με 17-5 των Πρωταθλητών.
Ο αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας διεξήχθη την Τρίτη 8 Ιουλίου και άρχισε στις 20:50. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
To Dolce έφτασε σε ακόμη μια νίκη, ανεβάζοντας ρυθμούς στην επανάληψη. Η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο ήταν μεγάλη. Οι «καφέδες» έκαναν το 5/5, τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου και «φορτσάρουν» για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. 12 τέρματα και 6 δοκάρια είχε ο αρχηγός της ομάδας Νεκτάριος Καρδαμπίκης, κάνοντας 2πλο ρεκόρ. Σε ρόλο τροφοδοτών επιδόηθηκαν οι ποιοτικοί Άλεξ Μπακαλίδης και Κώστας Καλύβας.
Οι Πρωταθλητές έκαναν μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις στην διοργάνωση, ολοκληρώνοντας την πορεία τους. Η ομάδα του Βασίλη Βρέκου κατέβηκε μόνο και μόνο για την συμμετοχή και για να χαρεί το παιχνίδι. Κατάφερε να σκοράρει για πρώτο παιχνίδι 5 συνολικά φορές. Οι «κόκκινοι» τερμάτισαν τελευταίοι χωρίς βαθμό και τέρματα 10-73.
Το Dolce θα αγωνιστεί για την φάση των «16» την Πέμπτη 10/7 (Αντίπαλος είτε ο Σύλλογος νέων είτε ο Καφραϊκός), ενώ οι «κόκκινοι» γνώρισαν τον αποκλεισμό.

Το καλύτερο τους επιθετικό
Το Dolce έκανε την καλύτερη του επιθετική επίδοση, αλλά και την χειρότερη αμυντική. Ενώ οι Πρωταθλητές σημείωσαν για πρώτο παιχνίδια 5 τέρματα.

Μπακογιάννης& Φέγγος από 2














Δυο παίχτες των Πρωταθλητών σημείωσαν από 2 γκολ. Πρόκειται για τον Αποστόλη Μπακογιάννη (Φωτογραφία Αριστερά) και τον οδηγό της Α.Λ.Α.Κ. Στάθη Φέγγο (Φωτογραφία Δεξιά).

Στον πάγκο ο Α. Τσιλίκας
Δεν αγωνίστηκε για τους νικητές, αναλαμβάνοντας την προπονητική καθοδήγηση ο Σάκης Τσιλίκας.

Ξανά παρών ο «Πρόεδρος» 


Για ένα ακόμη παιχνίδι βρέθηκε στον πάγκο των Πρωταθλητών ο χορηγός της ομάδας Γιάννης Βρέκος (Φωτογραφία), ο οποίος είχε δηλωθεί και ως αρχηγός.

5Χ5 το Dolce-Περιμένει αντίπαλο
Οι «καφέδες» έκαναν το 5 στα 5 και τερμάτισαν στην 1η θέση του Α΄ Ομίλου. Θα αντιμετωπίσουν στους «16» είτε τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου είτε τον Καφραϊκό την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 19:45.

Συντριπτικό διπλό ρεκόρ Νεκτάριου


Την νέα ατομική επίδοση σκοραρίσματος στην ιστορία του Kasmir Cup κατέχει πλέον ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία) του Dolce. Σημείωσε 12 γκολ, «σπάζοντας» το ρεκόρ, που είχαν οι: Σπύρος Κουτσούμπας και Άλεξ Μπακαλίδης από το περυσινό τουρνουά με 11 τέρματα. Ο «Νεκ» εκμεταλλεύτηκε άψογα τις τροφοδοτήσεις των Μπακαλίδη (8 ασίστ, 1 γκολ)-Καλύβα, τελειώνοντας υποδειγματικά τις περισσότερες φάσεις. Παράλληλα έκανε ένα ακόμη ρεκόρ, σημαδεύοντας 6 φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Ο 30χρονος πέρασε μάλιστα στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 19 τέρματα.



Όλοι από 1
Πλην του Καρδαμπίκη και του πορτιέρο Βασίλη Λέντζου οι υπόλοιποι παίχτες των νικητών σημείωσαν από 1 γκολ.

Χωρίς βαθμό
Οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν για την χαρά του παιχνιδιού, τερματίζοντας τελευταίοι χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Μπροστά με 2-5

 
Οι πρωτοπόροι σε ρυθμούς ρελαντί προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με 2-5. Ο Αποστόλης Μπακογιάννης «αιφνιδίασε» και άνοιξε το σκορ για τους Πρωταθλητές με διαγώνιο σουτ. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης ισοφάρισε σε 1-1. Από πάσα του Πάνου Φούκα, ο Κώστας Σιταράς (Φωτογραφία Αριστερά) με μακρινό σουτ έκανε το 1-2. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης με ωραίο τακουνάκι από πάσα του Άλεξ Μπακαλίδη «έγραψε» το 1-3, ενώ ξανά μετά από πάσα του «Μπάκα» πραγματοποίησε το 1-4. Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία Κέντρο) από ασίστ του Καρδαμπίκη, καθώς οι ρόλοι άλλαξαν χρίστηκε σκόρερ (1-5). Ο Πάνος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 2-5, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 4 δοκάρια είχε στο πρώτο μέρος ο Καρδαμπίκης του Dolce


Με συνδυασμούς «Μπάκα»-Καλύβα και τελειώματα Καρδαμπίκη


Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νεκτάριο Καρδαμπίκη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ασίστ των Άλεξ Μπακαλίδη και Κώστα Καλύβα το Dolce επικράτησε με 5-17. Οι Πρωταθλητές είχαν αξιοπρεπή εικόνα. Ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά) με σουτ έκανε το 2-6. Μετά από συνδυασμό των Καλύβα-Μπακαλίδη, ο Καρδαμπίκης διαμόρφωσε το 2-7. Από πάσα του Μπακαλίδη, ο Καρδαμπίκης σκόραρε το 2-8, ενώ ο ίδιος πραγματοποίησε το 2-9 από ασίστ του Καλύβα. Ο Στάθης Φέγγος με σουτ και αφού η μπάλα  βρήκε και το δοκάρι μείωσε σε 3-9. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Κώστα Καλύβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-10, ενώ από ασίστ του Δημήτρη Τσιλιμέκη πραγματοποίησε το 3-11. Ο «Μπάκα» βρήκε τον Τσιλιμέκη (Φωτογραφία Δεξιά), που με ωραίο σουτ πέτυχε το 1ο του γκολ (3-12). Με ακόμη μια ασίστ του Μπακαλίδη στον Καρδαμπίκη διαμορφώθηκε το 3-13. Ο Πάνος Φούκας (Φωτογραφία Κέντρο) πέτυχε το 3-14 με διαγώνιο σουτ, το οποίο κόντραρε. Με δυο ακόμη τέρματα του Νεκτάριου Καρδαμπίκη (Το πρώτο από ασίστ του Μπακαλίδη) «γράφτηκε» το 3-16. Ο Αποστόλης Μπακογιάννης διαμόρφωσε το 4-16, ενώ ο Στάθης Φέγγος από πάσα του Γιώργου Καλύβα μείωσε και άλλο (5-16). Στο φινάλε ο Καρδαμπίκης «έσπασε» το ρεκόρ, κάνοντας το 5-17 από ακόμη μια πάσα του Άλεξ Μπακαλίδη. Άλλα 2 δοκάρια είχε ο αρχισκόρερ Νεκτάριος Καρδαμπίκης, φτάνοντας τα 6 συνολικά. Δοκάρι για τους Πρωταθλητές είχε ο Βασίλης Βρέκος.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-5

Συνθέσεις Ομάδων

Πρωταθλητές (Βασίλης Βρέκος): Κίτσιος, Μπακογιάννης 2, Φέγγος 2, Τσουκαλάς, Καλύβας Γ.(Βρέκος Β., Χαντζόπουλος 1)

Dolce Café (Νεκτάριος Καρδαμπίκης): Λέντζος, Καρδαμπίκης 12, Σιταράς 1, Φούκας 1, Καλύβας Κ. 1(Τσιλιμέκης Δ. 1, Μπακαλίδης 1)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος