Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Dolce Café-Φοιτητές F.C. 4-2

Το Dolce Café με χατ-τρικ του ποιοτικού Άλεξ Μπακαλίδη νίκησε στον μικρό τελικό τους Φοιτητές με 4-2 και τερμάτισε στην 3η θέση.
Ο μικρός τελικός του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (17/7) και άρχισε στις 8 το απόγευμα. Έγινε με ψιλόβροχο στα πρώτα του λεπτά.
Το Dolce Café του Νεκτάριου Καρδαμπίκη χάρης στον Άλεξ Μπακαλίδη πήρε την νίκη στον μικρό τελικό της παρηγοριάς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Οι «καφέδες» ήταν καλύτεροι εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα και την ταχύτητα του παίκτη του Βελουχίου έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Οι Φοιτητές του Γιάννη Καραγιάννη ήταν «λαβωμένοι» από τους πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς και δεν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές. Και τα δυο γκολ πέτυχε ο Κώστας Γιαννακόπουλος, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την πορεία τους με ένα ήττα μένοντας στην 4η θέση.

«Αγγαρεία»
Απουσίαζε ο ζήλος και η δύναμη στις προσπάθειες των ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές φάνηκε περισσότερο να κάνουν αγγαρεία.

Αρκετές απουσίες
Σημαντικές απουσίες είχε στον μικρό τελικό η ομάδα η ομάδα των Φοιτητών. Δεν αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Ρούσσης, Μπάμπης Καρβέλης (Τραυματίες), ο Λάμπρος Φλωράκης, ο Τριαντάφυλλος Χαντζόπουλος (Απουσίαζαν) και ο επίσης τραυματίας Βασίλης Ντουφεκιάς που έχει πλέον τον ρόλο του προπονητή.

Τούρτα στον «Φλοκ»


Μια όμορφη έκπληξη ετοίμασαν οι συμπαίκτες του Γιάννη Καραγιάννη (Φωτογραφία) των Φοιτητών. Πριν την έναρξη του αγώνα του έφεραν τούρτα-έκπληξη και έσβησε στον πάγκο της ομάδας τα κεράκια των 27 γενεθλίων του. Ωστόσο η ομάδα ηττήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και τερμάτισε 4η. 





Τρία ο «Μπάκα»


3 από τα 4 τέρματα των νικητών σημείωσε ο Άλεξ Μπακαλίδης. Το άλλο γκολ της ομάδας πέτυχε ο Κώστας Καλύβας. Ο «Μπάκα» είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει ανέβει στο βάθρο και στα 3 τουρνουά με διαφορετικές ομάδες, χωρίς όμως να το κατακτήσει.


Όλα ο «Τσίτας»


Για τους Φοιτητές και τα δυο γκολ σημείωσε ο Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία), ο οποίος μετά το γκολ στον ημιτελικό σκόραρε τα 3 τελευταία γκολ της ομάδας του στην διοργάνωση. Ισάριθμες ασίστ στα δυο γκολ του μικρού τελικού του μοίρασε ο Γιώργος Ζαγκότσης.

2-1 για το Dolce
Μετά το νωθρό ξεκίνημα το Dolce πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με 2-1. Ο Άλεξ Μπακαλίδης έπαιξε το 1-2 με τον Δημήτρη Τσιλιμέκη και σκόραρε (1-0). Ο Άλεξ Μπακαλίδης μετά την πάσα του Κώστα Καλύβα διαμόρφωσε το 2-0. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος μείωσε σε 2-1 μετά από κόρνερ του Γιώργου Ζαγκότση.

Δοκάρι ο Βλάχος


Ο πορτιέρο του Dolce κατέβηκε με την μπάλα στο πρώτο μέρος και σούταρε από την σέντρα σημαδεύοντας χαμηλά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παύλου Κουτούμπα.

Εύκολα στο «χάλκινο»


Το Dolce έφτασε εύκολα στην νίκη, αφού παρά το 3-2 και την μείωση του σκορ ο Κώστας Καλύβας έγραψε το τελικό 4-2. Ο Άλεξ Μπακαλίδης μετά από την πάσα του Κώστα Καλύβα πέτυχε το 3-1. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος με σουτ μετά από πάσα του Γιώργου Ζαγκότση έκανε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία) μετά από ασιστ του Άλεξ Μπακαλίδη. Δοκάρι στο β΄ μέρος είχαν οι: Άλεξ Μπακαλίδης (Dolce) και Φλοριάν Μπούτσι (Φοιτητές).

Κίτρινη στον πορτιέρο


Ο γκολκίπερ των «καφέδων» Πάνος Βλάχος «κιτρινίστηκε» από τους διαιτητές, αφού ανέκοψε εκτός περιοχής δυνατά με φάουλ τον Κώστα Γιαννακόπουλο τον Φοιτητών. Για 1 λεπτό κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο αμυντικός Βασίλης Λέντζος (Φωτογραφία), ο οποίος δεν δέχτηκε γκολ.


Χαμένο πέναλτι

 












Το Dolce κέρδισε πέναλτι στην επανάληψη αφού ο Δημήτρης Τσιλιμέκης (Φωτογραφία Αριστερά) ανατράπηκε από τον Φλοριάν Μπούτσι (Φωτογραφία Δεξιά). Το πέναλτι εκτέλεσε ο «Τσίλι», όμως ο Παύλος Κουτούμπας απέκρουσε σωτήρια. Ο «Φλόρι» τιμωρήθηκε για την παράβαση με την κίτρινη κάρτα.



Σκορ Ημιχρόνου: 2-1

Συνθέσεις Ομάδων

Dolce Café (Νεκτάριος Καρδαμπίκης): Βλάχος, Μπακαλίδης 3, Καρδαμπίκης, Καλύβας 1, Λέντζος (Τσιλιμέκης Δ., Τσιλίκας Α.)

Φοιτητές F.C. (Γιάννης Καραγιάννης): Κουτούμπας, Ηλιάδης, Κόγιας, Μπούτσι, Γιαννακόπουλος 2 (Ζαγκότσης, Κοντογιάννης)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος