Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Drink Team-Βεντούζα 0-7

Την αγωνιστική της ανωτερότητα πιστοποίησε η Βεντούζα, η οποία βελτίωσε την απόδοση της στην επανάληψη και επικράτησε με 7-0 της Drink Team.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουλίου και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup για τον Δ΄ Όμιλο. Ξεκίνησε στις 20:50.
H Drink Team έκανε την χειρότερη της εμφάνιση, ύστερα από δυο εύκολες νίκες. Μάλιστα δεν κατάφερε να πετύχει κανένα τέρμα. Όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου και θα αγωνιστεί στους «16» με τον 2ο του Γ΄ Ομίλου. Η ομάδα του Κώστα Γενιτσαρόπουλου γνώρισε την πρώτη της ήττα και παρέμεινε στους 6 πόντους.
Η Βεντούζα είχε ουσία σε επίθεση και άμυνα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στην επανάληψη, όπου κατάφερε να πετύχει τα 6 από τα 7 τέρματα της. Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη είχε σε μεγάλη ημέρα τον Τζίμη Κουτσούμπα, ο οποίος σημείωσε καρέ γκολ. Οι «Βεντούζες» μοιράζονται την κορυφή μαζί με την Σελασάο.
Για την 4η αγωνιστική οι ηττημένοι θα παίξουν την Κυριακή (6/7) κόντρα στην Atletico Panoramatos, ενώ η περυσινή κάτοχος θα παίξει με την Selecao στο ντέρμπι κορυφής.

Από 22 στο…0
Η Drink Team την περασμένη αγωνιστική πέτυχε ενάντια στην Λαγκαδιά το φετινό ρεκόρ επιθετικής επίδοσης, ωστόσο τρεις ημέρες μετά παρέμεινε χωρίς γκολ.

Τέρμα ο «Βάνδαλος»


Την εστία των ηττημένων υπερασπίστηκε το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Κώστας Αρκουμάνης (Φωτογραφία).


«4σφαιρο» ο Δ. Κουτσούμπας


Πρώτος σκόρερ της Βεντούζας ήταν ο Τζίμης Κουτσούμπας, ο οποίος σημείωσε 4 από τα 7 γκολ των νικητών.


Ανίκητος ο Γ. Καλύβας


Δεν δέχτηκε κανένα τέρμα ο Γιώργος Καλύβας της Βεντούζας, που είχε για ακόμη ένα παιχνίδι σταθερές επεμβάσεις.


Κανένα δοκάρι
Καμία προσπάθεια δεν κατέληξε στο αντίπαλο δοκάρι καθόλη την διάρκεια του 50λεπτου.

Μόλις ένα γκολ
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με τέρμα του Τζίμη Κουτσούμπα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του αδερφού του Σπύρου.



Κίτρινες στην Βεντούζα

 












Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο ο Ζάχος Πολυτσέρης (Φωτογραφία Αριστερά) για σκληρό φάουλ στον Κώστα Σταμούλη και ο Βασίλης Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά). 


Πήρε μπρος


Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη ήταν αρκετά καλή στην επανάληψη, φτάνοντας το σκορ στο 0-7. Με μακρινό σουτ του Κώστα Λυτάκη (Φωτογραφία Αριστερά) έγινε το 0-2. Ο Τζίμης Κουτσούμπας πέτυχε γκολ (0-3) και εν συνεχεία τροφοδότησε τον Σπύρο Κουτσούμπα (Φωτογραφία Κέντρο), που πλάσαρε εύστοχα (0-4). Ο Δ. Κουτσούμπας πέτυχε ακόμη δυο γκολ, το πρώτο μετά από απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρο σε σουτ του Κώστα Λυτάκη και το δεύτερο με ωραίο σουτ (0-6). Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο αρχηγός Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Δεξιά).


Αλλαγή πορτιέρο


Ο Κώστας Αρκουμάνης άφησε τα γκολπόστ και πέρασε μέσα και την θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Λίγο αργότερα τερματοφύλακας πέρασε ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία).


Λογομαχία και αποβολή Αθανασόπουλου


Σπύρος Κουτσούμπας (Βεντούζα) και Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία, Drink Team) λογομάχησαν και λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια. Ο πρώτος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος αποβλήθηκε, καθώς είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα. Κίτρινη κάρτα είχε δεχτεί και ο Κώστας Λυτάκης (4 συνολικά για τους νικητές).



Σκορ Ημιχρόνου: 0-1

Συνθέσεις Ομάδων 

Drink Team (Κώστας Γενιτσαρόπουλος): Αρκουμάνης, Γενιτσαρόπουλος Κ., Σκοτίδας, Σταμούλης Κ., Λιάγκας (Γαλανός, Σταμούλης Β., Αθανασόπουλος, Καλύβας Τ.)

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Πολυτσέρης, Λυτάκης Κ. 1, Καλύβας Β., Κουτσούμπας Δ. 4 (Κουτσούμπας Σ. 1, Φλωράκης 1, Λυτάκης Δ., Κουτσονίκας)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασιου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος