Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Βεντούζα-Φοιτητές F.C. 5-3

«Φλερτάρει» με την κούπα και φέτος η ομάδα της Βεντούζας, αφού επιβλήθηκε των Φοιτητών με 5-3.
Ο ημιτελικός του 3oυ τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (15/7) και άρχισε στις 21.10 το βράδυ.
Η Βεντούζα του Γιάννη Φλωράκη χάρης τις προσπάθειες του εξαιρετικού Σπύρου Κουτσούμπα και με πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το repeat.
Οι Φοιτητές του Γιάννη Καραγιάννη δεν μπόρεσαν να «φρενάρουν» την ισχυρή Φθιωτική ομάδα και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Έπαιξαν αρκετά αμυντικά και νωχελικά στο πρώτο μέρος κάτι που τους κόστισε στην έκβαση του αγώνα, όπως και οι αδράνειες στην άμυνα τους.
Η Βεντούζα θα αγωνιστεί και φέτος στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Αυτή την φορά θα έχει αντίπαλο την Abalencia.

Για το 2/2
Η Βεντούζα συνεχίζει ακάθεκτη στην διοργάνωση και στον μεθαυριανό τελικό θα επιδιώξει να επαναλάβει τον περυσινό της θρίαμβο έχοντας απέναντι στης την ομάδα της Abalencia. Οι Φοιτητές θα παίξουν στον μικρό τελικό με το Dolce.

Καθοριστικός ο Σ. Κουτσούμπας


Χάρης την ταχύτητα του και τα εξαιρετικά του τελειώματα ο Σπύρος Κουτσούμπας της Βεντούζας σκόραρε 4 φορές (Έφτασε τα 21 γκολ), οδηγώντας εκ τους αφαλούς την ομάδα του στον τελικό. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει μείνει ελεύθερος από την Ένωση 2010 και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.


Αδερφική κόντρα

 












Ο μεγάλος αδερφός Φλωράκη αναδείχτηκε νικητής σε μια ακόμη αδερφική μονομαχία. Ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Αριστερά) είχε αρχηγός της Βεντούζας και νίκησε την ομάδα του αδερφού του Λάμπρου (Φωτογραφία Δεξιά).

2 από «Τσε»


Δυο φορές σκόραρε ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία) των Φοιτητών, που πραγματοποιεί εξαιρετική ατομική πορεία στο τουρνουά.

Στο γκολ
Προβάδισμα ενός τέρματος πήρε η Βεντούζα, που προηγήθηκε των Φοιτητών με 1-0. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με μακρινό σουτ, που κόντραρε σε αντίπαλο πέτυχε το μοναδικό γκολ του α΄ μέρους (1-0). Δοκάρι είχε ο Λάμπρος Φλωράκης (Το μοναδικό στον ημιτελικό) για τους Φοιτητές μετά την μπαλιά του Δημήτρη Ρούσση.

Κιτρινίστηκε ο Λ. Φλωράκης
Ο Λάμπρος Φλωράκης των Φοιτητών κιτρινίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, αφού τράβηξε αντίπαλο όταν έβγαινε αυτός στην αντεπίθεση.


«Πυροβολούσε» ο «Πίπης»

 












Ο Σπύρος Κουτσούμπας ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος και «πυροβόλησε» ακόμη 3 φορές παίρνοντας στις πλάτες του την ομάδα. Οι Φοιτητές προσπάθησαν να μπουν στο ματς χωρίς επιτυχία. Ο Δημήτρης Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά) με εντυπωσιακό σουτ-κεραυνό από μακριά μετά την πάσα του Σπύρου Κουτσούμπα σκόραρε το πρώτο του τέρμα (2-0), το οποίο ήταν από τα καλύτερα εκτελεστικά της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Ζαγκότσης με ωραίο σουτ από πλάγια θέση μείωσε σε 2-1, την στιγμή που η Βεντούζα έπαιζε με 4. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με σουτ από αριστερά μετά την μπαλιά του Κώστα Λυτάκη διαμόρφωσε το 3-1. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 4-1. Ο Γιώργος Ζαγκότσης με σουτ μετά από φάουλ του Δημήτρη Ρούσση έκανε το 4-2. Ο Σπύρος Κουτσούμπας μετά την ατομική ενέργεια του Δημήτρη Λυτάκη σκόραρε για το 5-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) από κοντά μετά την σέντρα από αριστερά του Λεωνίδα Κόγια (5-3).


1 κίτρινη


Και στο δεύτερο ημίχρονο 1 μόνο ποδοσφαιριστής αντίκρισε την κίτρινη. Ο Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία) της Βεντούζας είδε κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Γιώργο Ζαγκότση.


Σκορ Ημιχρόνου: 1-0

Συνθέσεις Ομάδων 

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Λυτάκης Κ., Λυτάκης Δ. 1, Καλύβας Β., Κουτσούμπας Σ. 4 (Κουτσούμπας Δ., Φλωράκης Ι.)

Φοιτητές F.C. (Γιάννης Καραγιάννης): Κουτούμπας, Ρούσσης, Ηλιάδης, Καρβέλης, Ζαγκότσης 2 (Γιαννακόπουλος 1, Μπούτσι, Φλωράκης Λ., Κόγιας)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου & Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος