Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

L’ Oreal Paris-Τσουβάλια 2-5

Κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση τα Τσουβάλια νίκησαν την νεανική LOreal Paris με 5-2 και προχώρησαν ακάθεκτα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/7) και άρχισε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της φάσης των «16» του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η LOreal Paris του Αργύρη Τσάκνη «εγκλωβίστηκε» από τον αντίπαλο και δημιούργησε ελάχιστες τελικές προσπάθειες. Η νεανική ομάδα ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να βγάλει τον καλό της ευατό.
Τα Τσουβάλια του Κώστα Τσιάμη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε δίκαια να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης. Έπαιξε αρκετά καλά στην άμυνα και εξουδετέρωσε τον αντίπαλο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Από 2 γκολ πέτυχαν ο Γιώργος Βούρτσας και ο Μιχάλης Νούλας.
Στην προημιτελική φάση οι νικητές θα αγωνιστούν με τον νικητή του ζευγαριού Φοιτητές F.C.-Drink Team.

Αποφεύγουν τους πρώτους
Τα Τσουβάλια έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν και άλλο στο τουρνουά, αφού στα προημιτελικά αποφεύγουν τις ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση. Θα παίξουν την Δευτέρα(14-7) με τον νικητή του αγώνα Φοιτητές F.C.-Drink Team.

Χωρίς δοκάρι & κίτρινη
Η αναμέτρηση δεν είχε κανένα δοκάρι, όπως και αυτή που έγινε 2 ώρες νωρίτερα ανάμεσα σε Dolce Café και Σύλλογο Νέων. Παρότι το ματς ήταν νοκ άουτ ο ρέφερι Βασίλης Λάμπρου δεν χρειάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα.

Μπροστά με Βούρτσα


 












Τα Τσουβάλια χάρις σε δυο τέρματα του Γιώργου Βούρτσα (Φωτογραφία Αριστερά) προηγήθηκαν απέναντι στους «Παριζιάνους» με 1-2. Ο Γιώργος Βούρτσας με μακρινό χαμηλό σουτ και μετά από λάθος του Γιώργου Γιόγιου έκανε το 0-1. Ο ίδιος διαμόρφωσε το 0-2 μετά την πάσα του Μιχάλη Νούλα. Ο Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε σε 1-2 μετά το σουτ του Πάνου Στόκα που αποκρούστηκε από τον Νίκο Καρφή (Έκανε πολύ καλή εμφάνιση).

Άρχισαν σκοράροντας


Δυναμικά ξεκίνησε στο δεύτερο 25λεπτο η ομάδα των Τσουβαλιών, που με 3 γρήγορα γκολ «καθάρισαν» το ματς προηγούμενοι με 1-5. Η LOreal Paris δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο ματς και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 2-5. Ο Μιχάλης Νούλας (Φωτογραφία Αριστρεά) μετά την ασιστ του Κώστα Κουτσουπιά έκανε το 1-3. Ο Κώστας Κουτσουπιάς (Φωτογραφία Κέντρο) χρίστηκε σκόρερ και μετά την μπαλιά του Γιώργου Βούρτσα έκανε το 1-4. Ο Μιχάλης Νούλας με μακρινό σουτ σκόραρε για 2η φορά στο ματς (1-5). Το τελικό 2-5 πέτυχε ο Μάριος Γαλάνης (Φωτογραφία Δεξιά) μετά από εκτέλεση φάουλ του Αργύρη Τσάκνη.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων 

LOreal Paris (Αργύρης Τσάκνης): Γιόγιος, Κοτρώνης 1, Στόκας, Τσάκνης, Καρατσίκης (Ζαχαρόπουλος, Γαλάνης 1, Γενιτσαρόπουλος)

Τσουβάλια (Κώστας Τσιάμης): Καρφής, Σβερώνης Λ., Κουτσουπιάς 1, Νούλας Μ. 2, Βούρτσας 2 (Λάμπρου, Λελούδης, Νούλας Ο., Τσιάμης)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος