Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

L΄ Oreal Paris-Είθισται Café 6-3

Με «νταμπλ» σκορ 6-3 η νεανική L΄ Oreal Paris επικράτησε του Είθισται και πανηγύρισε πανάξια την πρόκριση στην 16αδα του θεσμού.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου, άρχισε στις 23:00 και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του Kasmir Cup.
H L΄ Oreal Paris έφτασε σχετικά εύκολα στην επικράτηση, έχοντας την πρωτοπορία από την αρχή του αγώνα. Η ομάδα του Αργύρη Τσάκνη πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της επί ενός υπολογίσιμου αντιπάλου αυτήν την φορά. Τρία τέρμα πέτυχε ο αποτελεσματικός φορ Πάνος Στόκας. Η L΄ Oreal «Σκαρφάλωσε» στην 2η θέση, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.
Το Είθισται αγωνίστηκε ξανά με απουσίες ποδοσφαιριστών και δεν κατάφερε να συνεχίσει με 2η σερί καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι «στράβωσε» από την αρχή και η συνέχεια ήταν δύσκολη για το συγκρότημα του Δημήτρη Ίβρου. Τρεις φορές βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ο Γιάννης Ζαλοκώστας. Οι «καφέδες» μοιράζονται την 3η θέση μαζί με την Δυτική Φθιώτιδα, έχοντας 6 βαθμούς.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν την Δυτική Φθιώτιδα για την 5η αγωνιστική και τερματίζουν 2οι ακόμη και με ισοπαλία. Το Είθισται θα παίξει με την Huachipato. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 7-7.

Προκρίθηκαν οι «Παριζιάνοι»
Πολύ καλή παρουσία έχει στον θεσμό η νεανική L΄ Oreal Paris, η οποία μετά την 3η νίκη που πέτυχε προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Απέναντι στην παλιά τους ομάδα
Τρεις ποδοσφαιριστές της L΄ Oreal Paris αγωνίστηκαν απέναντι στην περυσινή τους ομάδα και σκόραραν άπαντες. Πρόκειται για τους: Αντώνη Ζαχαρόπουλο, Δημήτρη Κοτρώνη και Πάνο Στόκα.

Με σκόρερ Στόκα


Πολύ καλή παρουσία είχε για τους νικητές ο 18χρονος Πάνος Στόκας. Πέτυχε 3 τέρματα, «πληγώνοντας» το Είθισται, στο οποίο ένας εκ των δυο ιδιοκτητών είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Δημήτρης!.

Όλα ο «Ζάλο»


Για το Είθισται και τα 3 τέρματα πέτυχε ο Γιάννης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία). Ο 32χρονος σκόραρε χατ-τρικ στην επανάληψη.

Πρώτο ματς Παχή


Ο στρατευμένος Άγγελος Παχής αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους «καφέδες». Το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με ήττα.

Για 2 αποτελέσματα
Το Είθισται θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Huachipato για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Βολεύεται ακόμη και με ισοπαλία.

Με διαφορά 2 γκολ


Η L΄ Oreal Paris κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο, προηγούμενη με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Πάνος Στόκας εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία των Μπουμπουρή- Λαθύρη. Ο Αργύρης Τσάκνης (Φωτογραφία) «έγραψε» το 2-0, με την μπάλα να κοντράρει πάνω στην γραμμή και στον Γιώργο Μπουμπουρή. Δοκάρι είχαν οι: Αντώνης Ζαχαρόπουλος και Γιώργος Γιόγιος για τους «Παριζιάνους»

«Νταμπλ-σκορ»

 












Βελτιώθηκε το Είθισται, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Η L΄ Oreal Paris ήταν η νικήτρια με 6-3 (Νταμπλ-σκορ). Ο Γιάννης Ζαλοκώστας από ασίστ του Άγγελου Παχή έκανε το 2-1. Ο Αντώνης Ζαχαρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το 3-1, ενώ ο Δημήτρης Κοτρώνης (Φωτογραφία Αριστερά) με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Από συνδυασμό Δημήτρη Ίβρου-Χρήστου Καλτσή, ο Ζαλοκώστας μείωσε σε 4-2. Ο Πάνος Στόκας, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Μάριο Γαλάνη πραγματοποίησε το 5-2. Ο Στόκας ξανά με διαγώνιο σουτ από ασίστ του Ζαχαρόπουλου «έγραψε» το 6-2. Το τελικό 6-3 έγινε από τον Γιάννη Ζαλοκώστα μετά από πάσα του Δημήτρη Ίβρου. Δοκάρι είχαν στην επανάληψη οι: Αργύρης Τσάκνης, Μάριος Γαλάνης (L΄ Oreal Paris) και οι: Νίκος Λαθύρης, Γιάννης Ζαλοκώστας για το Είθισται Café.

Άστοχο πέναλτι


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1, όταν την εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Λαθύρη (Φωτογραφία) απέκρουσε ο «συνάδελφος» του Γιώργος Γιόγιος.

Δοκάρια οι γκολκίπερ(!)


Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο τερματοφύλακες. Στο α΄ μέρος ο Γιώργος Γιόγιος (Φωτογραφία) σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Λαθύρης.

1 κίτρινη σε κάθε ομάδα


Από πλευράς Είθισται κίτρινη κάρτα δέχτηκε στο α΄ μέρος ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία) και από πλευράς νικητών στην επανάληψη ο Αργύρης Τσάκνης.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-0

Συνθέσεις Ομάδων

L΄ Oreal Paris (Αργύρης Τσάκνης): Γιόγιος, Καρατσίκης, Τσάκνης Α. 1, Κοτρώνης 1, Στόκας 3 (Ζαχαρόπουλος 1, Γαλάνης, Οικονόμου, Γενιτσαρόπουλος)

Είθισται Café (Δημήτρης Ίβρος): Λαθύρης, Μπουμπουρής, Ίβρος, Παχής, Ζαλοκώστας 3 (Καλτσής, Τσούκος)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος