Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Never Fold-Βεντούζα 4-10

Στο «ρελαντί» κέρδισε την Never Fold με 10-4 η περσινή τροπαιούχος Βεντούζα και συνεχίζει στην φάση των «8» του τουρνουά.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/7) και άρχισε στις 21.55 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της φάσης των «16» του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Never Fold του Χρήστου Λιάνγκου δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί στον ισχυρότερο αντίπαλο και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Η ομάδα πάλεψε παίζοντας αμυντικά, όμως δέχτηκε 10 τέρματα. Στα αρνητικά η αποβολή του γκολκίπερ Βασίλη Λιάνγκου για δυο χτυπήματα στον Σπύρο Κουτσούμπα της Βεντούζας.
Η Βεντούζα του Γιάννη Φλωράκη πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού κυριάρχησε πλήρως. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να κάνει και συντήρηση δυνάμεων εν όψει των συνεχόμενων και κρίσιμων αναμετρήσεων. 5 γκολ σκόραρε ο ταχύτατος Σπύρος Κουτσούμπας.
Στα προημιτελικά στον δρόμο της Βεντούζας θα βρεθεί η Δυτική Φθιώτιδα, σε ένα ντέρμπι δυο ομάδων που απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές του γειτονικού νομού.

Φθιωτική «κόντρα»
Οι δυο ομάδες της Δυτικής Φθιώτιδας θα κοντραριστούν στην φάση των «8». Η τροπαιούχος Βεντούζα(Έχει και 2 Ευρυτάνες στην σύνθεση της) θα παίξει με την Δυτική Φθιώτιδα.

«Πενταρέ» Σ.Κουτσούμπα


Ο Σπύρος Κουτσούμπας της Βεντούζας επανεμφανίστηκε και σκόραρε 5 τέρματα κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Έφτασε τα 17 γκολ στην διοργάνωση.


Χατ-τρικ Χαλκιά


Ο Γιάννης Χαλκιάς της Never Fold πέτυχε 3 τέρματα σκοράροντας χατ-τρικ.

Με 6
Και οι δυο ομάδες είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες και παρατάχτηκαν στον νοκ άουτ αγώνα με 6 ποδοσφαιριστές. Στους πάγκους είχαν μόνο 1 αλλαγή.

Στον πάγκο ο Κουτσονίκας
Ο Πάνος Κουτσονίκας της Βεντούζας δεν αγωνίστηκε και έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες από τον πάγκο. Τον ρόλο του προπονητή στην Never Fold έχει ο γυμναστής Χρήστος Λιάνγκος, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Τσιγαρίδας.

Δεν μέτρησε το γκολ


Ο Δημήτρης Λυτάκης (Φωτογραφία) σκόραρε στην έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες της Βεντούζας πανηγύρισαν, όμως το τέρμα δεν μέτρησε. Σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Λάμπρου η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από το πλάι και όχι από την γραμμή του τέρματος (!). Ο ποδοσφαιριστής των νικητών ήταν ο μοναδικός της ομάδας του, που δεν έχει χριστεί σκόρερ.

Διαφορά 3 τερμάτων

 












Η ομάδα της Βεντούζας πήρε από το 1o μέρος σημαντικό προβάδισμα και προηγήθηκε εύκολα με 1-4 της Never Fold. Ο Σπύρος Κουτσούμπας μετά από φάουλ-πάσα του Γιάννη Φλωράκη άνοιξε το σκορ (0-1). Ο ίδιος μετά από νέα ασιστ του Γιάννη Φλωράκη πέτυχε το 0-2. Ο Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά) με σουτ πραγματοποίησε το 0-3. Ο Χρήστος Κοσμάς (Φωτογραφία Δεξιά) με δυνατό σουτ, που βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι έγραψε το 1-3. Ο Κώστας Λυτάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βασίλη Καλύβα διαμόρφωσε το 1-4 του ημιχρόνου. Δυο δοκάρια είχε ο Σπύρος Κουτσούμπας για την Βεντούζα.




Με ωραίους συνδυασμούς

 












Η ομάδα της Βεντούζας έφτασε στο τελικό 10-4 σκοράροντας 6 φορές μετά από όμορφους συνδυασμούς. Για την Never Fold ο Γιάννης Χαλκιάς πέτυχε όλα της τα τέρματα στο β΄ μέρος. Ο Σπύρος Κουτσούμπας πέρασε και τον γκολκίπερ Βασίλη Λιάνγκο μετά την μπαλιά του Δημήτρη Λυτάκη και έκανε το 1-5. Μετά τον συνδυασμό του Γιάννη Φλωράκη και του Σπύρου Κουτσούμπα, ο Βασίλης Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά) με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με δυνατό σουτ μετά την πάσα του Κώστα Λυτάκη έκανε το 1-7. Ο Γιάννης Χαλκιάς με πλασέ μείωσε σε 2-7. Ο ίδιος μετά την πάσα του Πολυχρόνη Λιάνγκου έκανε το 3-7. Ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Δεξιά) μετά την πάσα του Βασίλη Καλύβα έκανε το 3-8. Ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-9. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με σουτ έκανε το 3-10. Ο Γιάννης Χαλκιάς μείωσε στο τελικό 4-10 μετά την πάσα του Πολυχρόνη Λιάνγκου.

Κόκκινη σε Β. Λιάνγκο


Ο Βασίλης Λιάνγκος της Never Fold έκανε δυο αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στον Σπύρο Κουτσούμπα της Βεντούζας και αποβλήθηκε με 2 κίτρινες. Πρώτα χτύπησε εκτός φάσης τον Σπύρο Κουτσούμπα μακριά από την περιοχή και σε επόμενη φάση τον τράβηξε δυνατά μέσα στην περιοχή και τον ανέτρεψε πριν σκοράρει, βλέποντας την 2η κίτρινη (κόκκινη). Την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε πρώτα ο Χρήστος Κοσμάς και στο τέλος ο Δημήτρης Ζήκας. Αρκετά νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών επικράτησαν όταν έγιναν τα δυο μαρκαρίσματα πάνω στον Σπύρο Κουτσούμπα.




Γκολ από Γ. Καλύβα


Ο τερματοφύλακας της Βεντούζας Γιώργος Καλύβας μπήκε στην λίστα των σκόρερ, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-9.



Έμειναν με 4
Η Never Fold στα τελευταία λεπτά έμεινε με 4, αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της και ο Χρήστος Κοσμάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-4

Συνθέσεις Ομάδων

Never Fold (Χρήστος Λιάνγκος): Λιάνγκος Β., Λιάνγκος Π., Κοσμάς 1, Αθανασιάς, Χαλκιάς 3 (Ζήκας)

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ. 1, Λυτάκης Κ. 2, Λυτάκης Δ., Φλωράκης 1, Κουτσούμπας Σ. 5 (Καλύβας Β. 1)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος