Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Never Fold-Φοιτητές F.C. 6-8

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι οι ποιοτικότεροι Φοιτητές κέρδισαν με 8-6 τους σκληροτράχηλους Never Fold και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου, άρχισε στις 20:55 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 3oυ τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Never Fold παρουσίασε ένα αρκετά μαχητικό πρόσωπο για ακόμη μια αγωνιστική. Κρατά την τύχη τα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στην 16αδα. Η ομάδα του Χρήστου Λιάνγκου κυνήγησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, πλησιάζοντας μάλιστα στο γκολ. Βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, έχοντας 4 πόντους.
Οι Φοιτητές έφτασαν στην επικράτησε με επιθετικό ποδόσφαιρο, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γιάννη Καραγιάννη είχε αρκετές επιλογές, αγωνιζόμενη με 12 ποδοσφαιριστές. Ποιότητα δίνει η παρουσία του Δημήτρη Ρούσση, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, σημειώνοντας δυο γκολ. Οι «άσπροι» βρίσκονται στην  2η θέση, έχοντας 9 πόντους.
Για την τελευταία (5η) αγωνιστική η Never Fold θα «κοντραριστεί» για την πρόκριση ενάντια στην Remal Madrid, ενώ οι Φοιτητές αγωνίζονται κόντρα στον Φοίνικα.

Ο επαγγελματίας των Φοιτητών


Ιδανικό ντεμπούτο με τους Φοιτητές έκανε ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας Δημήτρης Ρούσσης (Φωτογραφία). Ο 26χρονος πέτυχε 3 τέρματα, ξεχωρίζοντας με την παρουσία τους.


Βολεύονται και με «Χ»
Η Never Fold προκρίνεται στους «16» ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στην Remal Madrid, καθώς έχει 4 βαθμούς έναντι 3 του επερχόμενου αντιπάλου.

Πρεμιέρα Κουτούμπα-Άμυνα ο «Ήλι»

 












Την πρώτη του εμφάνιση με τους Φοιτητές έκανε ο τερματοφύλακας Παύλος Κουτούμπας (Φωτογραφία Αριστερά), οδηγώντας τον Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία Δεξιά) στον χώρο της άμυνας.

Έφτασε τα 13


Με τα δυο γκολ που σημείωσε ο Βασίλης Ντουφεκιάς (Φωτογραφία) έφτασε τα 13 και είναι ο πρώτος σκόρερ των Φοιτητών.

Τερματίζουν 2οι 
Οι Φοιτητές όπως όλα δείχνουν θα τερματίσουν στην 2η θέση του ομίλου και πιθανόν να τεθούν αντιμέτβποι στους «16» με την Drink Team.

«Αποκάλυψη» ο Αθανασιάς


Το βάρος στο σκοράρισμα από πλευράς ηττημένων έπεσε στον Σπύρο Αθανασιά, ο οποίος ήταν αρκετά καλός, σημειώνοντας 3 τέρματα.


Μόνο ο Δήμος στο πρώτο
Την διαιτησία στο πρώτο 25λεπτο ανέλαβε ο Δήμος Αθανασίου, καθώς ο δεύτερος ρέφερι Βασίλης Λάμπρου ήρθε αργοπορημένος.


Δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν


Οι Φοιτητές πήραν από νωρίς την πρωτοπορία, αλλά δεν είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα. Οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ 2-3. Ο Δημήτρης Ρούσσης έκανε γέμισμα και ο Πολυχρόνης Λιάνγκος (Φωτογραφία Αριστερά) πέτυχε αυτογκόλ (0-1). Από ασίστ του Λάμπρου Φλωράκη, ο Δημήτρης Ρούσσης διαμόρφωσε το 0-2. Από λάθος του Παύλου Κουτούμπα, ο Σπύρος Αθανασιάς έκανε το 1-2. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) ύστερα από συνδυασμό των Γιώργου Ζαγκότση-Γιάννη Ηλιάδη διαμόρφωσε το 1-3. Με μακρινό σουτ του Χρήστου Κοσμά (Φωτογραφία Δεξιά) «γράφτηκε» το 2-3.



Προστέθηκε και β΄ διαιτητής
Ο Βασίλης Λάμπρου κατέφτασε στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και σφύριξε και αυτός στην επανάληψη.


Επικράτηση με +2

 












Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-6 και 4-7, αλλά οι παίχτες του Χρήστου Λιάνγκου μείωσαν στο γκολ. Τελικά οι Φοιτητές κατάφεραν να επικρατήσουν με 6-8. Ο Φλοριάν Μπούτσι (Φωτογραφία Αριστερά), ύστερα από συνδυασμό των Ντουφεκιά-Φλωράκη έκανε το 2-4. Ο Χρήστος Κοσμάς από ασίστ του Πολυχρόνη Λιάνγκου μείωσε σε 3-4. Ο Δημήτρης Ρούσσης σούταρε απευθείας με την σέντρα, καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας Βασίλης Λιάνγκος δεν παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας, για να γίνει το 3-5. Μπούτσι-Ρούσσης συνδυάστηκαν με τελικό αποδέκτη τον Βασίλη Ντουφεκιά, ο οποίος πραγματοποίησε το 3-6. Ο Πολυχρόνης Λιάνγκος με ωραία προσωπική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το 4-6. Ο Μπάμπης Καρβέλης (Φωτογραφία Δεξιά) με διαγώνιο πλασέ «έγραψε» το 4-7. Ο Σπύρος Αθανασιάς πήρε το «ριμπαόυντ» σε σουτ του Γιάννη Χαλκιά στο δοκάρι και πραγματοποίησε το 5-7. Ο Σπύρος Αθανασιάς με σουτ από πάσα του Πολυχρόνη Λιάνγκου και αφού η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι έκανε το 6-7. Με πολύ ωραίο και άπιαστο σουτ-βολέ του Βασίλη Ντουφεκιά πραγματοποιήθηκε το τελικό 6-8. Δοκάρι είχε ο Χρήστος Κοσμάς, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 7-7.


Αλλαγή τερματοφύλακα
Ο Βασίλη Λιάνγκος, που φέρει ευθύνη για δυο τέρματα που δέχτηκε από μακρινή απόσταση πέρασε κατά την διάρκεια της επανάληψης (3-6 το σκορ) εκτός εστίας και κάτω από τα γκολπόστ έκατσε ο Δημήτρης Ζήκας.


Κίτρινη σε Ζήκα


Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Ζήκας προς το τέλος του παιχνιδιού και θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ξανά ο Βασίλης Λιάνγκος.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-3

Συνθέσεις Ομάδων

Never Fold (Χρήστος Λιάνγκος): Λιάνγκος Β., Χαλκιάς, Κοσμάς 2, Λιάνγκος Π. 1, Αθανασιάς 3 (Ζήκας, Καλαμπάκας)

Φοιτητές F.C. (Γιάννης Καραγιάννης): Κουτούμπας, Ηλιάδης, Ρούσσης 2, Φλωράκης, Ντουφεκιάς 2 (Γιαννακόπουλος 1, Ζαγκότσης, Καρβέλης 1, Κόγιας, Μπούτσι 1, Κοντογιάννης, Καραγιάννης)

Διαιτητές: Δήμος Αθανασίου& Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος