Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Remal Madrid-Παρτουζάν 6-1

Επιτέλους νίκη για την Remal Madrid, που αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζωχάκη κέρδισε με 6-1 την Παρτουζάν στο ντέρμπι των ουραγών.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουλίου και άρχισε στις 23:00. Ήταν ο τελευταίος της ημέρας και για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γ΄ Ομίλου του τουρνουά 5X5 που διοργανώνει το Kasmir.
Η Remal Madrid ύστερα από δυο ήττες, οι οποίες προήλθαν στο γκολ «ξεμπούκωσε» και πανηγύρισε το πρώτο της 3ποντο. Οι «Ισπανοί» μπήκαν ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16». Δυο τέρματα πέτυχε ο Χρήστος Κατσαρής, φτάνοντας τα 7 στο τουρνουά. Η Remal βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς.
Η Παρτουζάν πάλεψε τον αγώνα, παρουσιάζοντας αποστολή μόλις 5 ατόμων. Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν στο πρώτο 25λεπτο, όπου ήταν κοντά στο σκορ. Στην συνέχεια δεν άντεξε και η κόπωση ήταν εμφανής. Η ομάδα του Χάρη Κουτσουπιά είναι τελευταία χωρίς βαθμούς και δύσκολα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Οι νικητές για την 4η αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (4/7) την πρωτοπόρο Abalencia, ενώ οι «Σέρβοι» θα παίξουν δυο ημέρες αργότερα με τον Φοίνικα.

Πορτιέρο ο Θεοδωρογιάννης

 












Την εστία της Παρτουζάν υπερασπίστηκε ο Δημήτρης Θεοδωρογιάννης (Φωτογραφία Αριστερά), ενώ στα τελευταία λεπτά πέρασε κάτω από τα γκολπόστ ο Βασίλης Μαυρογόνατος (Φωτογραφία Δεξιά).

Πρώτη νίκη-Χωρίς βαθμό
Σε πρόκριση ελπίζει η Remal Madrid, έχοντας αρκετές πιθανότητες για την κατάληψη της 4ης θέσης. Αντίθετα οι «κόκκινοι» θα μείνουν όπως φαίνεται εκτός θεσμού.

Θετικό ντεμπούτο στην εστία


Την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα «Ρεμάλια» έκανε ο Μιχάλης Ράπτης (Φωτογραφία), που αγωνίστηκε κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ξανά 5
Με μόλις 5 ποδοσφαιριστές και χωρίς καμία αλλαγή αγωνίστηκε η Παρτουζάν. Άτυπα χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος της Drink Team.

Έπαιξε ο coach


Ο 41χρονος τεχνικός των Αγράφων Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Remal. Είναι μάλιστα ο χορηγός της ομάδας, έχοντας συνεργαστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές των νικητών.

Και ξανά Κατσαρής


Έχοντας καλύτερο παίχτη τον Χρήστο Κατσαρή οι «Μαδριλένοι» έφτασαν στην πρώτη τους νίκη. Ο 21χρονος πέτυχε δυο γκολ και μοίραζε και ασίστ.


Οριακή πρωτοπορία

 












Η Remal προηγήθηκε στο πρώτο 25λεπτο με σκορ 2-1. Ο Πάνος Μάρκης (Φωτογραφία Αριστερά) με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Χρήστος Κατσαρής πραγματοποίησε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 2-0. Ο Χάρης Κουτσουπιάς (Φωτογραφία Δεξιά) με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1. Δοκάρι είχε ο Χρήστος Κατσαρής.


Ακόμη 4


Σοβαρεύτηκε στο δεύτερο μέρος η τυπικά γηπεδούχος και με άλλα 4 γκολ επικράτησε με 6-1. Ο Κώστας Λελούδης (Φωτογραφία Αριστερά) από ασίστ του Χρήστου Κατσαρή πέτυχε το 3-1. Ο Χρήστος Κατσαρής έκανε μπαλιά και ο Στέφανος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Δεξιά) πέτυχε αυτογκόλ για το 4-1. Ο Κατσαρής σημείωσε το 5-1 από ασίστ του Πάνου Ράπτη. Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος βρήκε τον Πάνο Ράπτη (Φωτογραφία Κέντρο), που σε αυτό το ματς άφησε την εστία και πέτυχε το 6-1.

Από μια κίτρινη


Στο πρώτο ημίχρονο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία) των νικητών και στην επανάληψη ο Στέφανος Καμαρέτσος της Παρτουζάν.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-1

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Πάνος Ζωχάκης): Ράπτης Μ., Δαράβαλης, Λελούδης 1, Κατσαρής 2, Μάρκης 1 (Ράπτης Π. 1, Τριανταφυλλόπουλος, Ζωχάκης)

Παρτουζάν (Χάρης Κουτσουπιάς): Θεοδωρογιάννης, Καμαρέτσος Σ., Μαυρογόνατος, Κουτσουπιάς 1, Γιαννής

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος