Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Remal Madrid-Never Fold 1-1

«Βολική» και για τους δυο αποδεικνύεται η ισοπαλία (1-1) για Remal Madrid και Never Fold, αφού είναι πιθανό και οι δυο να προκριθούν στους «16».
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/7) και άρχισε στις 19.45 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Remal Madrid του Παναγιώτη Ζωχάκη παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και την υπεροχή που είχε, δεν μπόρεσε να φτάσει στην επικράτηση. Η ομάδα απείλησε αρκετές φορές και είχε την υπεροχή. Η ισοπαλία όμως κατά πάσα πιθανότητα δίνει την πρόκριση στους «16» για του «Μαδριλένους».
Η Never Fold του Χρήστου Λιάνγκου έπαιξε αρκετά δυνατά και με περίσσιο πάθος σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς. Κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήθελε και να προκριθεί στην 2η παρουσία της στην διοργάνωση για την φάση των «16».
Η Never Fold έφτασε τους 5 βαθμούς και έχει προκριθεί στην επόμενη φάση, η Remal Madrid ανέβηκε στους 4 βαθμούς και σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας αύριο της Παρτουζάν προκρίνεται ως 4η στην επόμενη φάση.

«Βολικό» και για τους δυο
Η ισοπαλία αποδεικνύετε «βολική» και για τις δυο ομάδες, που είναι πιθανόν να βρεθούν στην φάση των «16».

Σίγουροι οι «Fold»
Οι Never Fold με τον βαθμό της ισοπαλίας έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αντίθετα η Remal Madrid για να προκριθεί θέλει ισοπαλία ή ήττα της Παρτουζάν από την Abalencia. Τα «Ρεμάλια» έχουν καλύτερα σε τέρματα σε περίπτωση ακόμη και 3πλης ισοβαθμίας με Φοίνικα και Παρτουζάν.

Το χαμηλότερο σκορ
Το 1-1 είναι το χαμηλότερο σκορ στην 3χρονη ιστορία της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες ισοφάρισαν το περσινό 1-1 που είχε και πάλι η Remal Madrid κόντρα στους Buchers.

Από 1 γκολ

 












Η Never Fold πήρε το προβάδισμα και η Remal Madrid απάντησε και έφτασε στην ισοφάριση στο τελικό 1-1. Μετά από ασιστ του Πολυχρόνη Λιάνγκου, ο Γιάννης Χαλκιάς (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 0-1. Ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Δεξιά) με μακρινό δυνατό σουτ ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Δυο δοκάρια είχαν στο ξεκίνημα οι «Μαδριλένοι» σε διαδοχικά σουτ του Χρήστου Κατσαρή και 1 με τον Δημήτρη Μπισμπίκη. Η Never Fold είχε δυο δοκάρια με τους Χρήστο Καλαμπάκα και Πολυχρόνη Λιάνγκο.




Χωρίς γκολ


Το δεύτερο μέρος «κύλησε» χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 1-1. Ο Κώστας Λελούδης (Φωτογραφία) είχε δοκάρι για την Remal.


Κίτρινη και στους δυο

 












Ο Στέλιος Σώμαλης στο δεύτερο μέρος «κιτρίνισε» τους Πολυχρόνη Λιάνγκο (Φωτογραφία Αριστερά, Never Fold) και Γιάννη Δαράβαλη (Φωτογραφία Δεξιά, Remal Madrid) στην ίδια φάση.


Σκορ Ημιχρόνου: 1-1

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Παναγιώτης Ζωχάκης): Ράπτης Μ., Μπισμπίκης, Δαράβαλης, Λελούδης, Κατσαρής 1 (Ζωχάκης, Μισύρης, Μάρκης)

Never Fold (Χρήστος Λιάνγκος): Λιάνγκος Β., Λιάνγκος Π., Κοσμάς, Καλαμπάκας, Χαλκιάς 1 (Αθανασιάς, Ζήκας)

Διαιτητής : Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος