Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Remal Madrid-Selecao 2-8

Η ανώτερη και εκ των φαβορί για τον τίτλο Selecao πήρε εύκολα την πρόκριση στην 8αδα, επικρατώντας με 8-2 της Remal Madrid.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 23:00 και ήταν ο τελευταίος αγώνας της φάσης των «16» του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Remal Madrid δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τον αρκετά δυνατότερο αντίπαλο της και η πορεία της σταμάτησε και φέτος στα νοκ-άουτ παιχνίδια (Πέρυσι είχε αποκλειστεί από την μετέπειτα κάτοχο Βεντούζα). Η ομάδα του Παναγιώτη Ζωχάκη κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, χάνοντας με 6 γκολ διαφορά. Τα «ρεμάλια» είχαν σκόρερ ξανά τον κορυφαίο παίχτη τους Χρήστο Κατσαρή.
Η Selecao «φορτσάρει» για τα προημιτελικά, κερδίζοντας χωρίς καμία δυσκολία. Πέτυχε την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρλού έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. 5 γκολ σημείωσε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που ήταν ο MVP της συνάντησης.
Οι «Βραζιλιάνοι» αντιμετωπίζουν για τα προημιτελικά το Dolce Café την Δευτέρα 14-7 στις 19:45.

5σφαιρος ο «Πελέ»


Με κορυφαίο τον 20χρονο Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο (Φωτογραφία), που πέτυχε 5 γκολ η Selecao έφτασε εύκολα στην νίκη. Ο «Πελέ» είναι ο 3ος σκόρερ της διοργάνωσης με 20 τέρματα.


Ενάντια στο Dolce
Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν ημιτελικός η τελικός η Selecao θα παίξει στα προημιτελικά με το Dolce την Δευτέρα 14-7 στις 19:45.

Τέρμα ο Μισύρης(!)-Μέσα τα ξαδέρφια Ράπτη


Παρότι υπήρχαν δυο διαθέσιμοι πορτιέρο την εστία των «Μαδριλένων» υπερασπίστηκε ο Χριστόδουλος Μισύρης (Φωτογραφία Αριστερά), που δεν τα πήγε άσχημα. Για πρώτη φορά μέσα έπαιξε ο Μιχάλης Ράπτης (Φωτογραφία Κέντρο) και στην επίθεση ο γκολκίπερ Πάνος Ράπτης(!) (Φωτογραφία Δεξιά).

Και τα 2 ο Κατσαρής


Σε διψήφιο αριθμό τερμάτων έφτασε ο Χρήστος Κατσαρής, ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκολ των ηττημένων.

«Ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε»


Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον αγώνα η Selecao, η οποία έφτασε στο 1-4, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Δυσκολεύτηκε μόνο στην αρχή μέχρι να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ και στην συνέχεια με νέο σουτ από ασίστ του Δημήτρη Κατσαδούρου έκανε το 0-2. Με πλασέ ο «Πελέ» έκανε 3 τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του (0-3). Ο Χρήστος Κατσαρής με προσωπική προσπάθεια και ωραίο σουτ στο «Γ» του Στέλιου Μεριγκούνη έκανε το 1-3. Ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία) με σουτ μετά από πάσα σε φάουλ του Κουρλού «έγραψε» το 1-4. Δοκάρια είχαν για την Selecao οι: Δημήτρης Κατσαδούρος με κεφαλιά και Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος.

1-4 ξανά

 












Το 1-4 ήταν το επιμέρους σκορ και του δευτέρου μέρους, για να φτάσουμε στο τελικό 2-8. Από συνδυασμό των Φαρμάκη-Κουρλού, ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία Αριστερά) πέτυχε το αριθμόν νο28 τέρμα του στο τουρνουά, κάνοντας το 1-5. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το 1-6, ενώ ο Χρήστος Κατσαρής μείωσε σε 2-6, ύστερα από την σέντρα του Μιχάλη Ράπτη. Με ωραία ενέργεια ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος έκανε 5 τα τέρματα του για το 2-7 από ασίστ του Κώστα Χρυσαφόπουλου (Φωτογραφία Δεξιά). Ο «Χρυ» πέτυχε το 2-8 με μονοκόμματο σουτ, ύστερα από την 3η ασίστ του αρχηγού Δημήτρη Κουρλού. Δοκάρια είχαν για τους «Μαδριλένους» οι: Γιάννης Δαράβαλης (Απευθείας κόρνερ) και Χρήστος Κατσαρής και για τους «Βραζιλιάνους» ο Δημήτρης Κουρλός 


 
Σκορ Ημιχρόνου: 1-4

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Παναγιώτης Ζωχάκης): Μισύρης, Δαράβαλης, Κατσαρής 2, Ράπτης Μ., Λελούδης (Μάρκης, Ράπτης Π.(Τ))

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Φαρμάκης 1, Κατσαδούρος 1, Γενιτσαρόπουλος Α. 5, Χρυσαφόπουλος 1 (Ράπτης Π.(Β), Κουρλός, Γενιτσαρόπουλος Χ.)


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος