Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Selecao-Cross 10-2

Με κατεβασμένους ρυθμούς η Selecao σημείωσε ακόμη μια νίκη, κερδίζοντας με 10-2 την νεανική Cross.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 2/7 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup (4ος Όμιλος). Άρχισε στις 19:45.
Η Selecao επικράτησε σχετικά εύκολα, χωρίς να πιάσει την απόδοση των δυο προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρλού διαθέτει ποιότητα και έχει αρκετές λύσεις από τον πάγκο. 6 γκολ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Οι «Βραζιλιάνοι» έκαναν το 3/3 και βρίσκονται στην κορυφή με 9 βαθμούς, όσους έχει και η περυσινή κάτοχος του τροπαίου Βεντούζα.
Η Cross παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο μετά την συντριβή του προηγούμενου αγώνα και ήταν αρκετά μαχητική. Παραμένει χωρίς νίκη, αλλά βρίσκεται στο «κόλπο» της πρόκρισης, ολοκληρώνοντας τα δυσκολότερα παιχνίδια, που είχε να δώσει. Αγωνίστηκε με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (6/7) την Βεντούζα, ενώ οι ηττημένοι την ίδια ημέρα θα παίξουν για την 4η αγωνιστική κόντρα στην Λαγκαδιά.

Ετοιμάζεται για το ντέρμπι
Η Seleaco προετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι κορυφής με την Βεντούζα. Ο αγώνας αυτός θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.

Μέσα «Μάντε»-«Χρυ»

 












Την πρώτη τους εμφάνιση με την Selecao πραγματοποίησαν ο Γιώργος Μαντέκας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Κώστας Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Ο τελευταίος μάλιστα χρίστηκε σκόρερ μια φορά.

Δεν σταματιέται ο Τζίμης


Απτόητος συνεχίζει ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία) των «Βραζιλιάνων». Πέτυχε ακόμη 6 γκολ, φτάνοντας τα 22. Είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης των σκόρερ του Kasmir Cup.


Ματς δίχως αύριο με Λαγκαδιά
Οι ηττημένοι θα «κοντραριστούν» στο ντέρμπι των ουραγών με την Λαγκαδιά και θέλουν την νίκη, για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στους «16».

«Πρώτη» για 2


Για την Cross αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο τουρνουά ο Λάμπρος Αθανασούλιας (Φωτογραφία) και ο Δημήτρης Κατσιφός. Ο δεύτερος μάλιστα σημείωσε ένα τέρμα.

Μπροστά με 3 γκολ

 












Η Selecao βρέθηκε μπροστά στο πρώτο 25λεπτο με σκορ 4-1. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος με χτύπημα φάουλ, που κόντραρε στον Γιώργο Πλεξίδα και έκανε το 1-0. Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία Αριστερά) απάντησε σε 1-1, ύστερα από πάσα του Δημήτρη Κατσιφού. Ο «Κάτσα» πέτυχε και το 2-1 από ασίστ του Κώστα Χρυσαφόπουλου. Ο Πάνος Ράπτης (Φωτογραφία Δεξιά) έκανε το 3-1 μετά από απόκρουση του Κώστα Πουρνάρα σε σουτ του Φώτη Ζαχαράκη. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος τροφοδότησε τον Δημήτρη Κατσαδούρο, ο οποίος διαμόρφωσε το 4-1. Δοκάρι είχε στις αρχές του αγώνα ο Κώστας Χρυσαφόπουλος.


 
Σαν σε προπόνηση

 












Εύκολα και χωρίς να «ζοριστεί» η Selecao έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 10-2. Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος από ασίστ του Φώτη Ζαχαράκη «έγραψε» το 5-1. Ο Θοδωρής Κατσαρός βρήκε τον Δημήτρη Κατσιφό (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος μείωσε σε 5-2. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος κέρδισε την κόντρα και έκανε το 6-2, ενώ το 7-2 διαμορφώθηκε από ωραίο γκολ του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά). Κατσαδούρος και Γενιτσαρόπουλος με σουτ πραγματοποίησαν το 9-2. Το 10-2 διαμορφώθηκε ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Κουρλού στον συνονόματο του Κατσαδούρο, που έφτασε τα 6 γκολ στην αναμέτρηση. Δοκάρια είχαν οι: Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Selecao) και Λάμπρος Αθανασούλιας (Cross).

 
Μια κίτρινη
Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος της Selecao τιμωρήθηκε με την κίτρινη κάρτα λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Μη γενόμενη η κόκκινη


Ο ρέφερι Δήμος Αθανασίου τιμώρησε αρχικά με την κόκκινη κάρτα τον πορτιέρο των γηπεδούχων Στέλιο Μεριγκούνη (Φωτογραφία), που έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Ωστόσο η απόφαση άλλαξε, καθώς ο Μεριγκούνης είχε πιάσει την μπάλα μετά από ελεύθερο του αντίπαλου τερματοφύλακα, χωρίς η μπάλα να έχει «σκάσει» πριν από το κέντρο.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-1

Συνθέσεις Ομάδων

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Φαρμάκης, Γενιτσαρόπουλος Α. 2, Κατσαδούρος 6, Χρυσαφόπουλος 1 (Κουρλός, Ζαχαράκης, Μαντέκας, Ράπτης 1)

Cross (Δημήτρης Κολλημένος): Πουρνάρας, Κατσίκης, Κατσαρός Θ., Κατσιφός 1, Πλεξίδας 1 (Αθανασούλιας, Κατσαρός Λ., Κολλημένος)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος