Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Καφραϊκός-Παλτά United 4-2

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Καφραϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-2 των Παλτών United και διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στους «16»
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου και άρχισε στις 19:45. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Οι δυο ομάδες δεν είχαν πριν την έναρξη βαθμολογική συγκομιδή.
Ο Καφραϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και έφτασε σε ρυθμούς ρελαντί στην επικράτηση. Πήρε την πρωτοπορία από την αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκε μάλιστα στην επανάληψη με 4-0. Χατ-τρικ σημείωσε ο κορυφαίος της συνάντησης Δημήτρης Γιαννόπουλος. Οι «κάφροι» ανέβηκαν στην 5η θέση, έχοντας 3 βαθμούς και συγκεντρώνουν πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Τα Παλτά κατέβηκαν και αυτά για την χαρά της συμμετοχής. Ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ, που είχαν χάσει και στην πρεμιέρα με την Ποταμιά. Μένουν εκτός του θεσμού ύστερα από την 4η συνεχόμενη ήττα τους, τερματίζοντας στην τελευταία θέση. Η ομάδα του Νίκου Χουσιάδα «ξύπνησε» όταν ήταν αργά και μείωσε προς το τέλος του παιχνιδιού.
Για την τελευταία(5η) αγωνιστική οι νικητές θα αντιμετωπίσουν τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου και οι ηττημένοι τα Τσουβάλια.

Αποκλείστηκαν τα Παλτά
Η ομάδα των Παλτών United γνώρισε την 4η ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και αποκλείστηκε από τον θεσμό.

Πιθανότητες πρόκρισης
Ο Καφραϊκός διατηρεί ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό θα συμβεί μόνο με νίκη κόντρα στον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου. Με ισοπαλία μένει εκτός, καθώς οι νέοι έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Με ηγέτη τον αρχηγό


Στις «πλάτες» του πήρε την ομάδα του ο αρχηγός του Καφραϊκού Δημήτρης Γιαννόπουλος (Φωτογραφία). Ο 25χρονος πέτυχε χατ-τρικ και μοίρασε και ασίστ.


Τέρμα ο Ντρίβας-Μέσα ο Παπαβασιλείου

 












Για πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ των Παλτών ο νεαρός Θάνος Ντρίβας (Φωτογραφία Αριστερά). Ο βασικός γκολκίπερ Χρήστος Παπαβασιλείου (Φωτογραφία Δεξιά) αγωνίστηκε στην επανάληψη στην άμυνα.

«Καθαρό» προβάδισμα


Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο 25λεπτο με σκορ 2-0. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 1-0, ενώ τροφοδότησε τον Σπύρο Ευθυμίου (Φωτογραφία), που διαμόρφωσε το 2-0. Δοκάρι είχε στο 0-0 ο Μπάμπης Παπαϊωάννου με δυνατό σουτ.


Αντέδρασαν στο τέλος

 












Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου άνηκε στον Καφραϊκό, ο οποίος έφτασε το σκορ στο 4-0. Τα Παλτά μείωσαν στο φινάλε του αγώνα. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος με πλασέ και με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 4-0. Ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (Φωτογραφία Αριστερά) μείωσε σε 4-1 με μακρινό σουτ, ενώ το 4-2 διαμόρφωσε ο Θανάσης Ζαρκάδας (Φωτογραφία Δεξιά), αφού απόφυγε και τον αντίπαλο πορτιέρο Κώστα Γκορόγια. Δοκάρι είχε ο Δημήτρης Γιαννόπουλος των νικητών.




Κίτρινες στους νικητές


Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν από πλευράς Καφραϊκού ο Βασίλης Καραχρήστος (Φωτογραφία) και ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.



Σκορ Ημιχρόνου: 2-0

Συνθέσεις Ομάδων

Καφραϊκός (Δημήτρης Γιαννόπουλος): Γκορόγιας Κ., Νιαβής, Γιαννόπουλος 3, Καραχρήστος, Γκορόγιας Σ.(Ρούσσης, Ευθυμίου 1)

Παλτά United (Νίκος Χουσιάδας): Ντρίβας, Γενιτσαρόπουλος, Δημητρόπουλος, Παπαϊωάννου 1, Ζαρκάδας 1(Χουσιάδας, Παπαβασιλείου)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας



















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος