Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Κορασίδες: Α.Ο. Λαμίας-Π.Α.Κ. 3-0

Εύκολα με 3-0 σετ επικράτησαν οι κορασίδες του Α.Ο. Λαμίας της Πανευρυτανικής Ακαδημίας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και ξεκίνησε λίγο μετά τις 5.15 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. του 2ου Ομίλου.
Ο Α.Ο. Λαμίας της Δήμητρας Ζαχαρή ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και χωρίς να συναντήσει δυσκολίες νίκησε για ακόμη μια φορά την Π.Α.Κ. Οι Φθιωτές αναμένεται να αποτελέσουν μια από τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, με τις περισσότερες αθλήτριες τους να έχουν παραστάσεις και με την γυναικεία ομάδα.
Η Ακαδημία της Κατερίνας Μπαλωμένου δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο, ωστόσο πάλεψε το πρώτο σετ. Στην συνέχεια τα κορίτσια της Π.Α.Κ. δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου και ηττήθηκαν για 2η φορά από τον Α.Ο.Λ.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική η Π.Α.Κ. θα κάνει το ρεπό της, ενώ ο Α.Ο.Λ. θα παίξει στην έδρα της Σπερχειάδας με τον τοπικό Άρη την Κυριακή 1 Φλεβάρη.

Καταρτίστηκαν ξανά
Μετά από αρκετές αναβολές ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα των κορασίδων. Η Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. άλλαξε τους ομίλους και τους σμίκρυνε. Από τον 2ο Όμιλο αποχώρησαν Κύνος Λιβανατών και Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου.

Αργοπορία έναρξης
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας και 15 περίπου λεπτών, καθώς ο προηγούμενος αγώνας Γ.Σ. Λαμίας-Γ.Σ. Αντίκυρας για τις γυναίκες ξεκίνησε και αυτός με καθυστέρηση και κρίθηκε και στο τάι μπρέικ.

Απουσίες εκατέρωθεν
Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες και κατέβηκαν με 7 αθλήτριες. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση προγραμματίστηκε από την διοργανώτρια αρχή την τελευταία στιγμή, ίσως έπαιξε ρόλο στις απουσίες.

3-0 ξανά
Ο Α.Ο.Λ. είχε αγωνιστεί και στο Καρπενήσι με την Π.Α.Κ. τον Δεκέμβρη του 2014, όπου και τότε είχε κερδίσει με 3-0.

Τα σετ
25-17, 25-14, 25-7

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Λαμίας (Δήμητρα Ζαχαρή): Κίσσα, Κουτσή, Ντάλλα, Τσιλαλή, Κακάβα, Ζώη, Τσάντη

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Τσούμα, Νικοπολίδη, Ρεντζέπη, Τσιώλη, Μακρή, Καρφή, Πετσάβα

Διαιτητές: Ηλίας Καλαντζής & Αργύρης Μαυράκης













































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος