Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο τελευταίος τελικός ΑΠΟΚ-Αίολος το 2009

Μετά από 6 χρόνια θα τεθούν αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου ΑΠΟΚ και Αίολος. Την σαιζόν 2008-2009 οι δυο ομάδες «κοντραρίστηκαν» στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009.
Το Βελούχι, που έκανε εντυπωσιακή σαιζόν στην Δ΄ Εθνική υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φλωράκη επικράτησε με 2-0. Το 1-0 είχε κάνει ο σημερινός τεχνικός του συλλόγου Λάκης Αναστασόπουλος και το 2-0 ο Γιάννης Φλωράκης, που είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές εκείνου του αγώνα, που είναι στα φετινά ρόστερ των ομάδων(Από αυτούς που έπαιξαν). Οι υπόλοιποι είναι οι: Γιώργος Κρασιάς, Άλεξ Μπακαλίδης, Χάρης Κουτσουπιάς(ΑΠΟΚ), Κώστας Σιταράς, Γιώργος Ράικος, Νίκος Ράικος, Νίκος Νικολάου και Κώστας Μπόνιας(Αίολος)
Ο Αίολος υπό τις οδηγίες του Άκη Ανδρεάκη ήταν φιναλίστ και στο πρωτάθλημα, το οποίο κατέληξε στην Μυρίκη μετά από 3πλους τελικούς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Βλάχος, Κουτσουπιάς Κ., Κρασιάς Γ., Κατσάνος, Ζέρβας, Τριανταφυλλόπουλος Ε.(56΄ Πασσάς), Γεωργακόπουλος, Μπακαλίδης(84΄ Κουτσουπιάς Θ.), Αναστασόπουλος, Φλέγκας(56΄ Φλωράκης)
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Συγκελόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Τσιλιμέκης, Ξαγάρας

Αίολος (Άκης Ανδρεάκης): Κόκκοτος, Χαντζόπουλος, Νικολάου, Σταμούλης, Σιταράς, Ζωχάκης(72΄ Νούλας), Τσιαμάκης(46΄ Ράικος Γ.), Φύκας, Ράικος Ν., Μπόνιας, Τριανταφυλλόπουλος Ν.(83΄ Κρασιάς Κ.)
Δεν αγωνίστηκαν οι: Οικονόμου, Χειλάς, Σβερώνης, Ανδρεάκης

Σκόρερ: 18΄ Αναστασόπουλος, 84΄ Φλωράκης

Διαιτητής: Ηλίας Γκαλιμάνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νίκος Κωστής(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ταξιάρχης Χρυσικός(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
Παρατηρητής Αγώνα: Πάνος Παπαδημητρίου
Ιατρός Αγώνα: Πέτρος Τριάντης