Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Με 4 διαφορετικές ομάδες φιναλίστ Γαλανός & Ξαγάρας














Ο 38χρονος φορ του Απεραντιακού Πάνος Γαλανός έχει συμμετάσχει με 4 διαφορετικές ομάδες σε τελικό κυπέλλου, ωστόσο το έχει κατακτήσει μόνο με τον ΑΠΟΚ, αλλά αρκετές φορές. Έχει αγωνιστεί από 1 φορά σε τελικό και με την Μυρίκη, τον Απεραντιακό και τα Άγραφα.  
Με 4 διαφορετικές ομάδες έπαιξε στον τελικό και ο 47χρονος παλαίμαχος άσος Πάνος Ξαγάρας. Συμμετείχε με: Αίολο, ΑΠΟΚ, Απεραντιακό και Μυρίκη. Το τελευταίο δελτίο του βρίσκεται στον Άγιο Προκόπιο.
Με 3 διαφορετικές ομάδες έχουν αγωνιστεί σε τελικό κυπέλλου οι: Άκης Ανδρεάκης(ΑΠΟΚ, Αίολος, Απεραντιακός), Στέλιος Μεριγκούνης(ΑΠΟΚ, Απεραντιακός, Μυρίκη), Αποστόλης Μπουμπουρής(ΑΠΟΚ, Απεραντιακός, Μυρίκη)  και Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(Αίολος, Μυρίκη, Απεραντιακός).  Όλοι έχουν περάσει από τον Απεραντακό. Στο ρόστερ του Αιόλου το 1997 βρισκόταν ο Φώντας Κυρίτσης, αλλά δεν έπαιξε στον τελικό παρά μόνο ως παίχτης του ΑΠΟΚ και της Παλαιοκατούνας.
Κανένας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κύπελλο, αγωνιζόμενος με 3 διαφορετικές ομάδες. Ο Δημήτρης Κουρλός έχει στο ενεργητικό 3 κύπελλα Ευρυτανίας με ξεχωριστούς συλλόγους, μη έχοντας όμως αγωνιστεί όμως στον τελικό του 2010 με τον Απεραντιακό.