Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Άτλας πηγαίνει στην Λαμία


Να διευρύνει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων θα επιδιώξει ο Άτλαντας Καρπενησίου, που θα αναμετρηθεί στην Λαμία με τον τοπικό Αίαντα Μοσχοχωρίου. Βρίσκεται μια «ανάσα», ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο του και φέτος στην δεύτερη φάση.
Το ματς θα γίνει την Κυριακή (15/12) στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας και θα αρχίσει τελικώς στις 12 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίαντας του Άρη Κατσούλα γνωρίζει ότι θα έχει αρκετά δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Καρπενησίου και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Η ομάδα της Φθιώτιδας ούτε και φέτος έχει βλέψεις ανόδου, ωστόσο είναι επικίνδυνο για κάθε αντίπαλο και θέλει την ανάλογη προσοχή. Προέρχεται από ρεπό και εντός έδρας ήττα από την Π.Α.Κ. στο τελευταίο της ματς.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντα φέτος βαδίζει από την μια επιτυχία στην άλλη, έχοντας μέχρι στιγμής 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Προέρχεται από εύκολη νίκη στο τοπικό ντέρμπι του Καρπενησίου και θέλει να «πενταπλασιάσει» τις νίκες του απέναντι στην Φθιωτική ομάδα. Η ομάδα έχει και φέτος πλουραρισμό, μικρούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, πολλές λύσεις και αρκετό βάθος στο ρόστερ της.
Μια μέρα πριν για τον 4ο Όμιλο η Π.Α.Κ. θα υποδεχτεί στο Καρπενήσι την Δωρίδα Ερατεινής, ενώ ρεπό έχει ο Άρης Σπερχειάδας. Ο έμπειρος Γιώργος Ζάχος και ο νεαρός Κωνσταντίνος Περράκης ορίστηκαν διαιτητές της συνάντησης.

Για την 5η νίκη
Ο Άτλας θέλει να κάνει το 5Χ5 και να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου για την Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Απόλυτο επιτυχιών
Η ομάδα του Καρπενησίου μετράει 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την ομάδα του Μοσχοχωρίου. Στο ματς του πρώτου γύρου φέτος είχε επικρατήσει εύκολα με 70-45.

Εκτός ανόδου
Ο Αίαντας(1 νίκη-3 ήττες) έχει μείνει ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ και παίζει και φέτος χωρίς άγχος και για την χαρά της συμμετοχής.

7η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  15-12-2015 12.00

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου.-Γ.Σ. Άτλας Δ.Α.Κ. Λαμίας
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Ανθή Τσιμπρικά-ΚώσταςΚονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)