Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Άξιος συγχαρητηρίων ο Αντωνίου-Διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό


Υπερπροσπάθεια έκανε ο χιονοδρομός Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος ξεπερνώντας σε χρόνο-ρεκόρ τον τραυματισμό του συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικών αγωνισμάτων ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Βάιλ του Κολοράντο.
Ο Ευρυτάνας αθλητής αγωνίστηκε την Πέμπτη 12/2 στον προκριματικό γιγαντιαίας κατάβασης, όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αγωνιζόμενος με ψυχή, παλεύοντας με όλες του τις δυνάμεις και κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.
Κατετάγη στην 41η θέση με βαθμούς ποινής 92:67, διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδο στον τελικό. Ο χρόνος του στην 1η διαδρομή, όπου ήταν 1:03:55 και στην 2η 1:02:04(Συνολικός χρόνος 2:05:59) . Πρώτος Έλληνας ήταν ο Μαξιμιλιάνο Βαλκαρέτζι, που ήταν 32ος, 55ος τερμάτισε ο Γιάννης Πρώιος, ενώ δεν ξεκίνησε την πρώτη διαδρομή ο Κώστας Συκαράς.
Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο Αντωνίου θα συμμετάσχει στον προκριματικό τεχνικής κατάβασης σλάλομ. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν για τον 20χρονο πρωταθλητή, ο οποίος είναι άξιος εκπρόσωπος της χώρας μας, πόσο μάλλον του νομού μας.