Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Άρτια οργανωμένα τα νέα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Εξαιρετική οργάνωση παρουσιάζουν τα νέα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που βρίσκονται στην οδό Εθνική Αντιστάσεως απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση. Σε αυτά υπάρχουν αρχειοθετημένα τα φύλλο αγώνος της Α΄ ΕΠΣΕ, της Β΄ ΕΠΣΕ και του κυπέλλου Ευρυτανίας από το 1990 έως σήμερα.
Μεταξύ αυτών το πρώτο παιχνίδι της Α΄ ΕΠΣΕ τον Οκτώβριο του 1990 μεταξύ Κρικέλλου και Ραπτοπούλου(1-5) με παρατηρητή αγώνα τον κ. Βονόρτα και διαιτητή τον κ. Σκούρα από την Φθιώτιδα. Επιπλέον υπάρχουν αρχειοθετημένες όλες οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών από το 1998 έως σήμερα, φάκελοι με θέματα που αφορούν την ΕΠΟ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, φωτογραφικό υλικό, εμφανίσεις και τρόπαια των μικτών ομάδων, τα ρόστερ των ομάδων ανά περίοδο και τα καταστατικά ίδρυσης όλων των ομάδων(ενεργών και μη) και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών και το πρώτο καταστατικό του Βελουχίου με ημερομηνία 24/10/1953.
 Η όλη οργάνωση πιστώνεται φυσικά σε ένα άτομο. Δεν είναι άλλος από τον πρώην επί σειρά παράγοντα της ενώσεως Διονύση Βονόρτα, που εκτελεί χρέη υπαλλήλου στην ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο κ. Βονόρτας με το μεράκι έχει οργανώσει τα πάντα άψογα και την αρχειοθέτηση θα την ζήλευαν ακόμη και μεγαλύτερες ενώσεις. Η απουσία ενός τέτοιου ανθρώπου από το νέο συμβούλιο αποτελεί «πλήγμα» για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο.















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος