Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αντικατέστησε τον Κώστα Γουλέτα στον Αίολο ο Γιάννης Φλωράκης


Τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου η διοίκηση του Αιόλου προχώρησε σε μια ξαφνική αλλαγή! Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Γουλέτα, αναθέτοντας την προπονητική ηγεσία στον Γιάννη Φλωράκη.
Ο 46χρονος υπήρξε για αρκετά χρόνια του Βελουχίου, το οποίο οδήγησε σε 3 διαδοχικές παραμονές στην Δ΄ Εθνική (2006-2009). Τελευταία του παρουσία στον πάγκο του ΑΠΟΚ ήταν την περυσινή σαιζόν (2013-2014), όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής. Έχει κατακτήσει με την ιστορική ομάδα αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα, πολλές παρουσίες στην Δ΄ Εθνική και είναι από τους «μακροβιότερους» τεχνικούς της ομάδας. Ο κ. Φλωράκης θα «ντεμπουτάρει» στον πάγκο του Αιόλου στον τελικό κυπέλλου κόντρα στο Βελούχι, με το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένος.
Υπήρξε επίσης κατά το παρελθόν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ, προπονητής-παίχτης του Εύρυτου Λαγκαδιάς αλλά και βοηθός προπονητή του Δημήτρη Τσιγαρίδα στην Δ΄ εθνική με την ομάδα του Απεραντιακού. Η πρώτη προπόνηση των παιχτών της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ευρυτάνα τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη(19/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Ο 40χρονος άλλοτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Κώστας Γουλέτας εκτέλεσε χρέη προπονητή-παίχτη από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας την ομάδα στην 1η θέση και φτάνοντας την στον τελικό κυπέλλου.

Το δελτίο τύπου του Αιόλου αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αίολος ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Γουλέτα και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του. Στο εξής, την ομάδα αναλαμβάνει ως προπονητής ο κ. Ιωάννης Φλωράκης.»

Υ.Σ.: Η έννοια της λέξης αποκλειστικό σύμφωνα με το λεξικό προς ενημέρωση (Αποκλειστικό: που ανήκει σε ένα μόνο πρόσωπο, αποκλείοντας τη συμμετοχή, την ύπαρξη άλλων, αποκλείοντας οποιονδήποτε άλλον ή οτιδήποτε άλλο).