Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Γ.Σ. Άτλας-Γ.Σ. Λαμίας 0-3

Με ήττα ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία του στο γυναικείο πρωτάθλημα ο Άτλαντας, αφού ο Γ.Σ. Λαμίας πέρασε με «καθαρό» τρίποντο από το Καρπενήσι (0-3).
Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των γυναικών βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ διεξήχθη την Κυριακή (8/3) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε με 3ωρη καθυστέρηση και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 9 το βράδυ.
Ο Άτλαντας του Χρήστου Μακρή ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και έχασε και τα 3 σετ στις λεπτομέρειες και δεν κατάφερε να κλείσει την σαιζόν με το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα βρέθηκε προηγούμενος στα δυο πρώτα σετ με 19-16 και 18-14, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην «πηγή». Η ομάδα του Καρπενησίου στην πρώτη της συμμετοχή σε γυναικείο πρωτάθλημα αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Συνδύασε ταλέντο και εμπειρία.
Ο νεανικός Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας είχε το μυαλό στα μπαράζ ανόδου και σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι. Έπαιξε με πολλές απουσίες και κατέβηκε με αποστολή 8 αθλητριών από τα τμήματα υποδομής. Οι κοπέλες του Ντίνου Καρβούνη έδειξαν ωριμότητα και συγκέντρωση και έκαναν το καθήκον τους, φεύγοντας με «καθαρό» σκορ και άλλους 3 βαθμούς.
Η Φθιωτική ομάδα τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου φτάνοντας τους 14 βαθμούς. Ο Άτλας τερμάτισε 5ος έχοντας 2 βαθμούς.

Λίγοι θεατές
Η αναμέτρηση έγινε το βράδυ της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο και την παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι.

3ωρη καθυστέρηση
Ο αγώνας ξεκίνησε με 3ωρη καθυστέρηση, αφού αρχικά είχε οριστεί για τις 6 το απόγευμα. Ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ, αφού το Final 4 των εφήβων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10(!).

Οι ρέφερι του Final 4
Το ματς διεύθυναν οι 3 ρέφερι του Final 4. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Κολτσίδας και δεύτερη η Έλενα Μπάρδα. Ο Θόδωρος Παρασκευάς ήταν στην γραμματεία και ήταν κριτής.

Το μυαλό στα μπαράζ
Ο Γυμναστικός έχει πλέον το μυαλό του στα μπαράζ ανόδου στην Β΄ Εθνική, αφού την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει η Β΄ φάση του πρωταθλήματος. Ξεκινά στις 14 Μαρτίου με εκτός έδρας υποχρέωση κόντρα στον Τύρναβο.

Κατέβηκε με Καρβούνη


Ο τεχνικός του Γ.Σ. Λαμίας Θανάσης Κατσιγιάννης απουσίαζε και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καρβούνης (Λίμπερο της Αντρικής ομάδας και προπονητής των τμημάτων υποδομής).


Ολοκλήρωσε χωρίς νίκη
Ο Άτλας στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε χωρίς κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα, έχοντας κατακτήσει μόνο 2 πόντους απέναντι στην Αντίκυρα.

Ξεχώρισε ξανά η Καββαδία


Η νεαρή Έλενα Καββαδία για ακόμη ένα παιχνίδι με την γυναικεία ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση της. Είναι αθλήτρια των παγκορασίδων της ομάδας. Ανδρονίκη Τσιουγκρή, Αλίκη Καγκαρά(λίμπερο) και Κατερίνα Ανδρεάκη πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής

«Ηχηρές» απουσίες
Από την ομάδα του Γυμναστικού απουσίαζαν οι πιο έμπειρες αθλήτριες του συλλόγου. Πρόκειται για την αρχηγό Νάντια Δημητρίου και την Ευθυμία Αγγελακοπούλου. Από πλευράς Άτλαντα η Σίσυ Κυλερτζή και η Χρύσα Σωτηροπούλου ήταν εκτός.

Με 8αδα
Η ομάδα της Λαμίας ήρθε στο Καρπενήσι με πολλές απουσίες και με αποστολή μόλις 8 αθλητριών, που προερχόταν από τις μικρές ηλικιακές ομάδες, αλλά αποτελούν και μέλη των γυναικών.

Εμπειρίες για τις «μικρές»
Με την ομάδα του Καρπενησίου στο συγκεκριμένο ματς σημαντικό χρόνο συμμετοχής πήραν αρκετές αθλήτριες των παγκορασίδων. Οι «κόκκινες» βελτιώνονται διαρκώς, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες.

Καλύτερη η Κατσόγιαννου


Η αρχηγός σε αυτό το ματς του Γυμναστικού Κατερίνα Κατσόγιαννου ξεχώρισε με την απόδοση της για τις νικήτριες.

Τα σετ
22-25, 24-26, 20-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Καββαδία, Τσιουγκρή, Ανδρεάκη, Καγκαρά(λ), Κολαζά, Γαλανού Β,, Χαντζοπούλου Χ., Τσιώνη, Χαντζοπούλου Μ., Τσουβαλά

Γ.Σ. Λαμίας (Ντίνος Καρβούνης): Βαϊτσα, Γαλανού Α., Ζημιανίτη(λ), Κατσόγιαννου, Σιαφάκα, Κουκούλη, Τσιούμα, Παπαγεωργίου

Διαιτητές: Βαγγέλης Κολτσίδας & Έλενα Μπάρδα

Κριτές: Θόδωρος Παρασκευάς & Σεραφείμ Λερογιάννης


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος